Nieuwe producten bij ilumio: velvet rolgordijnen!

Velvet is al een tijdje erg populair en zie je terug in veel interieurs. Velvet brengt een zachte, warme en comfortabele sfeer met zich mee. Maar wist je dat we bij ilumio nu ook raamdecoratie verkrijgbaar hebben in deze populaire velvet stof? Namelijk: velvet rolgordijnen! In deze blog geven we jou meer informatie over deze trendy velvet rolgordijnen.

Drie verschillende kleuren

Drie verschillende kleuren

De velvet rolgordijnen zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren. Deze kleuren zijn: taupe, grijs en petrol. De stof van deze drie verschillende kleuren is gemaakt van polyester een heeft een fluwelen uitstraling. Deze stof is niet vochtbestendig. De velvet rolgordijnen zijn dus niet geschikt voor vochtige ruimtes als de badkamer en de keuken.

Verduisterend

De velvet rolgordijnen zijn allemaal verduisterend. Dit komt doordat het rolgordijn aan de achterkant gecoat is met een meekleurende coating. Ze zijn daarom ideaal voor bijvoorbeeld in de slaapkamer.

Verduisterend
Luxer dan andere  Kant en Klaar producten van ilumio

Luxer dan andere Kant en Klaar producten van ilumio

In tegenstelling tot onze andere basic producten worden de velvet producten afgewerkt met een grijskleurig mechanisme in combinatie met een zilverkleurige ketting in plaats van wit. De stof van de velvet rolgordijnen is geweven met dikke garens. Dit geeft het rolgordijn een luxe uitstraling zonder dat de stof heel zwaar is.

Wil je meer informatie over onze velvet stoffen? Bekijk dan deze pagina over al onze gebruikte stoffen en materialen.

Ben jij nu benieuwd naar onze nieuwe velvet rolgordijnen? Of toch op zoek naar iets anders? Neem dan een snel een kijkje op onze webshop!

Tess
Bekijk alle blogs