Duo rolgordijnen op maat

Met duo rolgordijnen, ook wel roljaloezieën genoemd, bepaal je gemakkelijk zelf je privacy en lichtinval. Omdat duo rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof, kun je zelf de banen langs elkaar laten bewegen. Een goede balans dus tussen functioneel en mooi! 

Style your view

Met de duo rolgordijnen van ilumio zijn er talloze mogelijkheden en is er dus altijd wel een passende optie voor jouw interieur. Door het speelse effect van de bewegende banen is een duo rolgordijn een hele fijne toevoeging aan je interieur. We vertellen jou graag meer over de mogelijkheden! 

TE VEEL KEUZE?

Wij helpen je in 3 stappen jouw raamdecoratie te vinden

Help mij kiezen >
Kant en Klaar

Kant en Klaar

 • Keuze uit 4 kleuren
 • Standaard breedte en hoogtemaat
 • Montagesteunen en onderlat
Vanaf €22,87
Premium

Premium

 • Keuze uit 39 kleuren
 • Breedte op maat tot 270 cm, hoogte op maat tot 300 cm
 • Geschikt voor klemsteunen en spandraden
Vanaf €46,88

Kleur en sfeer

Een duo rolgordijn wordt ook wel roljaloezie, zebra gordijn (you get it) of multishade genoemd. Wij bieden duo rolgordijnen in standaard maten en op maat gemaakte duo rolgordijnen. Hierbij is de maximale breedte 270 cm en de maximale hoogte 300 cm. Duo rolgordijnen zijn gemaakt van glasvezeldraad (een soort gaas) bedekt met PVC, hierdoor zijn ze super sterk en zijn ze erg makkelijk schoon te maken. Met een vochtig doekje zien ze er in een handomdraai weer uit als nieuw. Super praktisch dus!

Door de vele verschillende kleuren en opties is er altijd wel een duo rolgordijn die perfect past bij jouw interieur. Zo is een wit lichtdoorlatend duo rolgordijn een goede keuze voor een modern interieur en zijn onze beige duo rolgordijnen een perfecte toevoeging op een landelijke interieur!

Duo rolgordijnen voor draai-kiepramen

Ook voor draai-kiepramen hebben wij duo rolgordijnen. De raambekleding wordt in dit geval aan het kozijn bevestigd met klemsteunen. Wanneer je het raam kiept of open doet, beweegt de raamdecoratie mee. Een bijkomend voordeel van klemsteunen is dat je niet hoeft te boren! Zo blijft jouw kozijn onaangetast en zitten er geen gaten in het kozijn wanneer je de raamdecoratie verwijdert.
Lichtdoorlatende duo rolgordijnen

Lichtdoorlatende duo rolgordijnen

Als je je ruimte niet volledig wilt verduisteren, dan raden we duo rolgordijnen aan. Dit is de perfecte combinatie tussen verduisteren en wat lichtinval behouden. Door de afwisseling van transparante banen en lichtdoorlatende banen kun je zelf bepalen hoeveel licht er in je kamer komt. 

Ondanks dat een duo rolgordijn niet volledig verduisterend is, behoud je toch je privacy. De stof biedt namelijk geen mogelijkheid tot inkijk. Toch liever het zonlicht zoveel mogelijk tegenhouden? Je kan de banen van je duo rolgordijn zo positioneren dat de lichtdoorlatende banen het meeste licht blokkeren. 

Door de vele mogelijkheden wat betreft kleur, zit er altijd wel een duo rolgordijn bij die jouw interieur af maakt. Wil je liever een duo rolgordijn dat uit je interieur springt? Kies dan voor donkere, en daarmee aanwezige, kleuren zoals een grijs duo rolgordijn of een zwart duo rolgordijn. Met je nieuwe raamdecoratie van ilumio creëer jij in een handomdraai een frisse look in jouw interieur en geniet je nog meer van je huisje!

Witte Duo Rolgordijnen

Witte Duo Rolgordijnen

 • Maximale breedte tot 270 cm 
 • Beschikbaar voor montage door met en zonder boren
 • Verschillende wittinten en structuren
Vanaf €22,87
Grijze Duo Rolgordijnen

Grijze Duo Rolgordijnen

 • Maximaal tot 270 cm breed
 • Beschikbaar voor montage door met en zonder boren
 • Verschillende grijstinten en structuren
Vanaf €22,87
Alle Duo Rolgordijnen

Alle Duo Rolgordijnen

 • Maximaal tot 270 cm breed
 • Beschikbaar voor montage door met en zonder boren
 • Keuze uit verschillende kleuren en structuren
Vanaf €22,87

Duo rolgordijnen op maat kopen

Ben je op zoek naar op maat gemaakte duo rolgordijnen? Dan ben je bij ilumio aan het juiste adres. Het is belangrijk dat je bepaalt of je je duo rolgordijnen in het kozijn wilt hebben hangen of toch liever op het kozijn. Wanneer je eenmaal een keuze hebt gemaakt meet je eenvoudig de breedte en hoogte van je kozijn volgens deze instructies

Een duo rolgordijn bestaat uit twee verschillende banen die afwisselend lichtdoorlatend en transparant zijn. De transparante banen zijn doorgaans 5 cm hoog en de lichtdoorlatende banen 7,5 cm. Dit betekent dus dat je de lichtdoorlatende banen sluitend kan maken. Zo kun gemakkelijk spelen met de lichtdoorlatende banen en zelf je privacy en het lichtinval bepalen. 

Duo rolgordijnen op maat kopen

Populaire producten

Kindveilig

Kindveilig

Onze duo rolgordijnen voldoen aan de Europese norm EN 13120. Dit houdt in dat het product kindveilig is. Je ontvangt dan ook een kettingspanner in het pakket waar je de bedieningsketting om heen kunt wikkelen. Hierdoor kun je je duo gordijnen eenvoudig bedienen en je ketting veilig wegwerken voor kinderen. Ook gelden er maximale lengtes voor bedieningskettingen. Deze lengtes vind je op de pagina over de afmetingen van duo rolgordijnen.

Schoonmaken van een duo rolgordijn

Schoonmaken van een duo rolgordijn

Als je op zoek bent naar raambekleding wat makkelijk te onderhouden is, ga dan voor het duo rolgordijn. Het materiaal trekt weinig stof aan en is makkelijk af te nemen met een zachte doek, plumeau of vochtige doek. Door je duo rolgordijn regelmatig even af te stoffen of af te nemen, gaat ‘ie het langst mee!

Opmeten en monteren van een duo rolgordijn

Het opmeten van een duo rolgordijn gaat net zo makkelijk als overige raamdecoratie. Benieuwd hoe makkelijk dat dan is? Kijk dan even op onze pagina over zelf opmeten.

Ook het monteren van een duo rolgordijn is eenvoudig. Daar zit natuurlijk wel verschil in monteren met boren of monteren zonder boren, aan jou de keuze. Bij al onze producten wordt een installatiehandleiding meegeleverd en op deze pagina vind je meer over het zelf monteren van duo rolgordijnen.

Veelgestelde vragen over duo rolgordijnen

 1. Terwijl klassieke jaloezieën bestaan uit houten lamellen horizontaal geplaatst worden, hebben duo rolgordijnen een inventief systeem van twee schuivende stoffen. Door een donkere stof en transparante stof over elkaar heen te schuiven, regel je de privacy en lichtinval.

 2. Onze duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Voor ieder interieur vind je bij ons een geschikte kleur. Twijfel je welke kleur het beste in jouw huis past? Bestel dan gratis kleurstalen, om te vergelijken hoe verschillende kleuren er in jouw interieur uitzien.

 3. Een duo rolgordijn opmeten is zeer makkelijk. Ga naar onze opmeten pagina voor meer informatie.
 4. We hebben een brede selectie aan duo rolgordijnen waar je uit kunt kiezen. 

  Maten

  Kleuren

Gratis kleurstalen

Gratis kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan en kom er achter wat voor effect de kleur, het materiaal en de transparantie heeft op jouw interieur.

Klanten beoordelen ons met een 9

Klanten beoordelen ons met een 9

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Benieuwd naar hoe zij ilumio ervaren? Bekijk dan onze reviews op de Kiyoh pagina.

Zelf monteren

Zelf monteren

Onze raamdecoratie is eenvoudig te monteren en heeft een stevig ophangsysteem. Bij onze producten zit een duidelijke handleiding waar stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je jouw raamdecoratie moet plaatsen. Bekijk ook onze instructievideo’s.

Blogs & inspiratie