Montageservice van ilumio

Als je na lang wikken en wegen de allermooiste raamdecoratie voor je huis hebt gevonden, wil je natuurlijk dat het zo snel en mooi mogelijk voor je ramen hangt. Heb je geen zin, geen tijd of twee linkerhanden? Dan kun je de montage overlaten aan een vakman. Onze monteurs hebben het juiste gereedschap én de ervaring om alles binnen een dag te monteren. Sit back and relax!

De voordelen van onze montageservice

 • Je hoeft het niet zelf te doen   
 • De klus wordt geklaard door een vakman 
 • Vaste prijs van € 39,- per product 
Montageservice van ilumio
Raamdecoratie gemonteerd voor €39,-

Raamdecoratie gemonteerd voor €39,-

Eerlijk: je nieuwe raamdecoratie laten ophangen is gewoon ontzettend comfortabel. We hebben het al druk genoeg, soms moet je jezelf die luxe gewoon gunnen. Voor een vaste prijs van € 39,- per product, komt één van de monteurs van onze partner Handid je uitzicht verfraaien met jouw nieuwe gordijn of jaloezie. Dit is een alles-inclusief prijs, dus je hebt geen rare verrassing achteraf. 

Mijn nieuwe raamdecoratie laten ophangen: hoe regel ik dat?

Stap 1: Bestellen

Stap 1: Bestellen

Als je je nieuwe raambekleding zorgvuldig hebt uitgekozen, bestel je dat via onze webshop. Op de productpagina kun je er bij het kopje ‘montage’ voor kiezen om het zelf te doen, of de montage te laten doen. Dat ziet er zo uit: 

Stap 2: Afspraak maken

Stap 2: Afspraak maken

Als de bestelling gedaan is, neemt de monteur contact met je op voor het maken van een afspraak.

Stap 3: De installatie

Stap 3: De installatie

De monteur komt op het afgesproken tijdstip langs met jouw nieuwe raambekleding om het netjes op te hangen. Het enige wat jij hoeft te doen is lekker toekijken hoe je huis mooier wordt gemaakt. Beter kunnen we het echt niet maken. 

Goed om te weten

 • We kunnen tot een hoogte van 3 meter monteren. Moet je product hoger gemonteerd worden, dan kan dat; Je moet daarvoor zelf een steiger regelen. Ook monteren we niet in tegels. 
 • Maak je vensterbank voor het bezoek van de monteur alvast leeg, zo kan de monteur zijn werk zo makkelijk en veilig mogelijk doen. 
 • Houd er rekening mee dat wij je oude raamdecoratie niet verwijderen, dit moet je zelf dus even doen voordat de monteur langskomt. Hou ook alvast wat ruimte vrij in je papiercontainer voor de verpakking, deze kan onze monteur niet mee terug nemen. 

Veelgestelde vragen

 1. Tsja, dat gemak is toch verleidelijk. Het is natuurlijk geen probleem om na je bestelling alsnog een montage-afspraak te maken. Neem contact op met onze klantenservice en we gaan het regelen. Mail ons op info@ilumio.nl of bel 030 200 1047.

 2. Menig dwarse peuter zal het met je eens zijn. Zelf doen is óók leuk. Al onze producten worden geleverd met een hufterproof handleiding, zodat je ze makkelijk zelf kunt installeren. Je kunt de handleiding ook vinden op de productpagina’s en op de zelf monteren pagina.

 3. Om het bezoek van de monteur zo efficiënt mogelijk te houden, willen we je vragen om alvast de vensterbank leeg te maken en ervoor te zorgen dat de weg naar het raam vrij is.

  Onze montageservice verwijderd je oude raamdecoratie niet. Zorg er dus voor dat deze alvast is weggehaald.

  Als laatste neemt de monteur het overgebleven karton niet mee. Zorg dus voor een gaatje in je papierbak om het karton weg te kunnen gooien.