Redenen waarom je renovatie pas compleet is met duo rolgordijnen

Maak je renovatie compleet met duo rolgordijnen en geniet van een perfect interieur!

Ga jij je oude woning flink opknappen? Of misschien heb je net een prachtig pand gekocht waar nog van alles aan moet gebeuren om er uiteindelijk je droomhuis van te maken. Dan wil je toch dat alles straks helemaal klopt? Je woning renoveren is een grote stap, waar je veel energie, geld en tijd in steekt.

Als alle grote klussen zoals slopen, bouwen, isoleren en stuken gebeurd zijn, kan de afwerking beginnen. Een belangrijk aspect voor een goede finish is het kiezen van de juiste gordijnen. Als je veel energie gestoken hebt in je renovatie wil je natuurlijk raamdecoratie die past in jouw woning en woonstijl.

Duo rolgordijnen op maat zijn de ideale oplossing voor vrijwel elk interieur. Heb je een groot raam dat vraagt om een flink gordijn of een klein raampje dat verduisterd moet worden, het kan allemaal. Of je nu zelf wel of niet hebt geklust, de installatie van duo rolgordijnen is zo eenvoudig dat iedereen het kan!

Ben je benieuwd of duo rolgordijnen ook geschikt zijn voor jouw nieuwe woning? Wij hebben de belangrijkste voordelen voor je op een rij gezet.

Geschikt voor het hele huis

Geschikt voor het hele huis

Als je je huis gaat renoveren, wil je vaak dat er een samenhang ontstaat tussen de verschillende ruimtes. Een tweede voordeel aan het instaleren van duo rolgordijnen is het feit dat de gordijnen voor vrijwel elk raam geschikt zijn. 

Voor ruimtes waar veel vocht voorkomt zoals de badkamer of de keuken zijn duo rolgordijnen ook heel geschikt. Doordat het materiaal 100% polyester is, maak je de gordijnen eenvoudig schoon met een vochtig doekje en zijn ze duurzaam omdat ze niet snel slijten.

Polyester is een synthetische vezel die nagenoeg krimpvrij is (maximaal 1%). Bovendien heeft polyester een uitstekende lichtbestendigheid.

Ga dus eens na voor welke ramen jij na je renovatie een moderne bekleding nodig hebt.

Stijlvol in elk interieur

Ten laatste, maar zeker niet onbelangrijk, is het feit dat de duo rolgordijnen mooi staan in vrijwel elke woonstijl. Door de neutrale strakke uitstraling sluit een duo rolgordijn naadloos aan bij je meubels en accessoires.

  • Hou je van een minimalistisch modern interieur? Kies dan voor de montage van duo rolgordijnen in het wit om de strakke lijn van je woonstijl aan te houden. De witte duo rolgordijnen zorgen voor een zachte lichtinval die door de twee lagen van het gordijn perfect geregeld kan worden.
  • Een Scandinavische woonstijl waarbij veel gebruikt wordt gemaakt van hout, wordt perfect aangevuld door beige duo rolgordijnen.
  • Heb jij een urban feel gecreëerd in je woning? Dan past een grijs duo rolgordijn perfect bij jouw industriële interieurkeuzes.

Ga jij binnenkort verhuizen, verbouwen of flink renoveren? Bedenk alvast welk duo rolgordijn het beste in jouw interieur past.

Omdat we je graag willen helpen bij het maken van een keuze kun je nu gratis ons e-magazine downloaden, zodat je alvast kunt beginnen met het opdoen van inspiratie.

Stijlvol in elk interieur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ilumio verzamelt je e-mailadres om onze nieuwsbrief te sturen. Je heeft het recht om deze gegevens in te zien, te corrigeren en er bezwaar tegen te maken. Voor meer informatie over je rechten klik hier.

Tess
Bekijk alle blogs