Raamdecoratie per ruimte

Als je op zoek bent naar raamdecoratie voor een specifieke ruimte dan kan het soms lastig zijn om de juiste keuze te maken. Denk er bijvoorbeeld aan of je raamdecoratie verduisterend moet zijn, vochtbestendig is of dat deze juist transparant moet zijn. Het kan dus lastig zijn om de juiste binnenzonwering te vinden.

Per ruimte hebben we de mogelijkheden uiteen gezet zodat je altijd een goede keuze kunt maken voor raamdecoratie die goed in jouw interieur past en ook nog eens het nodige effect heeft qua lichtinval.

Raamdecoratie voor de keuken

Raamdecoratie voor de keuken

De keuken is een belangrijke ruimte in je huis, voor velen een plek waar de meeste tijd wordt doorgebracht. Des te meer reden om ervoor te zorgen dat je keukenraam mooi aangekleed is met raamdecoratie.

Bij het kiezen van binnenzonwering voor de keuken zijn er een aantal zaken om op te letten. Om je te helpen kiezen hebben we alles voor je op een rij gezet.

Raamdecoratie voor de woonkamer

Binnenzonwering kiezen voor je woonkamer is iets waarbij je zorgvuldig te werk wilt gaan. Waarschijnlijk is de woonkamer de plek waar je de meeste van je tijd in doorbrengt in huis. De woonkamer is een ruimte waar je tot rust komt na een dag werken, vrienden en/of familie ontvangt en lekker een film kijkt op de bank. Welke activiteit voor jou ook het meeste van toepassing is, je wilt dat je raamdecoratie hier perfect op aansluit.
Raamdecoratie voor de woonkamer
Raamdecoratie in de slaapkamer

Raamdecoratie in de slaapkamer

De juiste binnenzonwering voor in je slaapkamer kies je niet zomaar. Er zijn een aantal dingen om op te letten bij het kiezen van het type raamdecoratie en eventueel de stofsoort. Welke raamdecoratie is nu juist wel of niet geschikt voor in de slaapkamer? Wij helpen je op weg de juiste raamdecoratie te kiezen zodat je kan profiteren van een optimale nachtrust. 

Raamdecoratie in de kinderkamer

De kinderkamer is de plek waar vrolijk gespeeld, gestoeid en geleerd wordt. In de avond moet de rust hier terugkeren zodat je kind ontspannen in een diepe slaap kan vallen. Een verduisterend rolgordijn, vouwgordijn of plisségordijn zorgt er voor dat de kleine nog lekkerder doorslaapt.
Raamdecoratie in de kinderkamer
Raamdecoratie voor het kantoor

Raamdecoratie voor het kantoor

Het komt steeds vaker voor dat je huis ook je werkplek is. Zo kan je lekker in het comfort van je eigen huis werken zonder reistijd naar kantoor. Of, mocht het niet voor werk zijn, er is een plek in huis gemaakt om ongestoord achter je PC te kunnen zitten. De juiste raamdecoratie voor kantoor kan bijdragen aan je werkcomfort en werkplezier.

Raamdecoratie in de badkamer

De badkamer is dé plek om te ontspannen na een lange dag of de dag fris te starten. Het is ook een plek waar privacy en sfeer een belangrijke rol spelen. Dit kan je creëren met behulp van de juiste binnenzonwering. Weet je niet welke raamdecoratie je het best kan kiezen voor jouw badkamer? Op onze website vind je meerdere opties en helpen wij je kiezen.
Raamdecoratie in de badkamer
Raamdecoratie in de hal

Raamdecoratie in de hal

Ook in de hal is het belangrijk om mooie raamdecoratie op te hangen. De hal is de eerste plek van het huis die nieuwe gasten zien, dus je wilt meteen de juiste indruk geven. Twijfel je welke raamdecoratie je in de hal kunt ophangen? Wij hebben het voor je uiteen gezet.

Gordijn voor kast

Wil je jouw kledingkast afsluiten met een mooi gordijn in plaats van een deur? Dat is uiteraard mogelijk. Bekijk in dit artikel hoe je een passend kastgordijn kunt uitzoeken!