Raamdecoratie per ruimte

Als je op zoek bent naar raamdecoratie voor een specifieke ruimte dan kan het soms lastig zijn om de juiste keuze te maken. Denk er bijvoorbeeld aan of je raamdecoratie verduisterend moet zijn, vochtbestendig is of dat deze juist transparant moet zijn.

Per ruimte hebben we de mogelijkheden uiteen gezet zodat je altijd een goede keuze kunt maken voor raamdecoratie die goed in jouw interieur past en ook nog eens het nodige effect heeft qua lichtinval.

Raamdecoratie voor de keuken

De keuken is een belangrijke ruimte in je huis, voor velen een plek waar de meeste tijd wordt doorgebracht. Des te meer reden om ervoor te zorgen dat je keukenraam mooi aangekleed is met raamdecoratie.

Bij het kiezen van binnenzonwering voor de keuken zijn er een aantal zaken om op te letten. Om je te helpen kiezen hebben we alles voor je op een rij gezet.

Raamdecoratie voor de woonkamer

Binnenzonwering kiezen voor je woonkamer is iets waarbij je zorgvuldig te werk wilt gaan. Waarschijnlijk is de woonkamer de plek waar je de meeste van je tijd in doorbrengt in huis. De woonkamer is een ruimte waar je tot rust komt na een dag werken, vrienden en/of familie ontvangt en lekker een film kijkt op de bank. Welke activiteit voor jou ook het meeste van toepassing is, je wilt dat je raamdecoratie hier perfect op aansluit.

Raamdecoratie in de slaapkamer

De juiste binnenzonwering voor in je slaapkamer kies je niet zomaar. Er zijn een aantal dingen om op te letten bij het kiezen van het type raamdecoratie en eventueel de stofsoort. Welke raamdecoratie is nu juist wel of niet geschikt voor in de slaapkamer? Wij helpen je op weg de juiste raamdecoratie te kiezen zodat je kan profiteren van een optimale nachtrust. 

Raamdecoratie in de kinderkamer

De kinderkamer is de plek waar vrolijk gespeeld, gestoeid en geleerd wordt. In de avond moet de rust hier terugkeren zodat je kind ontspannen in een diepe slaap kan vallen. Een verduisterend rolgordijn, vouwgordijn of plisségordijn zorgt er voor dat de kleine nog lekkerder doorslaapt.

Raamdecoratie voor het kantoor

Het komt steeds vaker voor dat je huis ook je werkplek is. Zo kan je lekker in het comfort van je eigen huis werken zonder reistijd naar kantoor. Of, mocht het niet voor werk zijn, er is een plek in huis gemaakt om ongestoord achter je PC te kunnen zitten. De juiste raamdecoratie voor kantoor kan bijdragen aan je werkcomfort en werkplezier.

Raamdecoratie in de badkamer

De badkamer is dé plek om te ontspannen na een lange dag of de dag fris te starten. Het is ook een plek waar privacy en sfeer een belangrijke rol spelen. Dit kan je creëren met behulp van de juiste binnenzonwering. Weet je niet welke raamdecoratie je het best kan kiezen voor jouw badkamer? Op onze website vind je meerdere opties en helpen wij je kiezen.

Wishlist

Selecteer je favoriete artikel en zet hem op je Wishlist.

Wie weet krijg je hem wel cadeau!

Verlanglijst is leeg
%% item.title %%

%% item.title %%

%% item.functionalName.title %%

%% loginResultMsg %%

%% login.email %%

Maak een afspraak!

Wil je graag advies of graag eerst de collectie zien en voelen alvorens je beslissing te maken?

Maak dan gratis een afspraak met een adviseur. Dit kan zowel bij jou thuis als in een van onze winkels!

Thuis

Kiezen vanuit je luie stoel?
Maak een afspraak met een van onze
adviseurs voor gratis advies bij jou thuis.

Zo zie je meteen welke stoffen en kleuren
goed bij jouw ramen en interieur passen.

Winkel

Kiezen in een winkel bij jou in de buurt?
Maak vrijblijvend een afspraak met een
van onze adviseurs!

Bekijk daar de kleuren en stoffen uit onze
collectie en kies het ideale model voor
jouw woning!

Afspraak maken?

Klik dan hier