Waarom ilumio?

Nieuwe raamdecoratie moet volgens ons mooi, makkelijk en betaalbaar zijn! Wij creëren moeiteloos je mooiste thuis. Dit doen wij door raamdecoratie aan te bieden van goede kwaliteit voor een goede prijs. Hoe wij dit doen? Dat lees je op deze pagina.

Mooi

Mooi

We kijken samen met jou welke raamdecoratie het best past bij jouw wensen. Met ruim 50 jaar ervaring weten we inmiddels wel hoe we dit moeten aanpakken. Door onze ervaren adviseurs die bij jou thuis langskomen en die kennis hebben van de laatste trends kunnen we jou goed advies geven over welke raamdecoratie het mooist is in jouw interieur!
Makkelijk

Makkelijk

Het aanschaffen van raamdecoratie bij ilumio is makkelijk omdat wij de service bieden die jij nodig hebt, en nog een beetje meer. Van gratis kleurstalen tot aan gratis thuisadvies, bij ons krijg je het allemaal. Hoe goed je de meetinstructies ook hebt gelezen, ook bij het opmeten van je ramen gaat er wel eens wat mis. Laat het meten daarom aan een van onze adviseurs! Zij komen gratis langs en meten alles voor je op. Zo makkelijk kan het zijn!
Betaalbaar

Betaalbaar

Doordat wij onze raamdecoratie direct uit de fabriek leveren en daarmee geen extra kosten maken voor dure panden en tussenpersonen, zijn onze producten betaalbaar. Je betaalt alleen voor het materiaal, de productie en eventuele verzendkosten. Zo betaal je niet onnodig veel voor jouw raamdecoratie!

De voordelen van ilumio

  • Gratis thuisadvies: Kom je er niet helemaal uit of wil je gewoon graag iemand die even meekijkt? Onze thuisadviseurs helpen je graag! 
  • Maatwerk: De raamdecoratie van ilumio wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Op deze manier voldoen onze producten precies aan jouw wensen!
  • 5 jaar garantie: Met onze standaard 5 jaar fabrieksgarantie kan jij zorgeloos genieten van onze kwaliteitsproducten.
  • Levering direct vanuit onze eigen fabriek: Hierdoor hebben we geen grote voorraden of dure winkelpanden en kunnen we onze producten voor zeer scherpe prijzen aanbieden. 
  • Echte service bij ilumio: Door onze gratis kleurstalen en gratis advies aan huis nemen wij al je zorgen weg bij het kopen van jouw nieuwe raamdecoratie! 
  • Montage voor een vaste lage prijs: Wij monteren gemakkelijk en snel jouw product(en) voor een vaste lage prijs van €39,- per product.

Ruim 50 jaar ervaring

In de afgelopen jaren zijn wij blij verrast om te zien hoe hard wij groeien en hoeveel huizen wij een thuis hebben mogen maken met onze raamdecoratie! De ruim 50 jaar ervaring vanuit ons moederbedrijf (B&C) hebben wij succesvol doorvertaald naar het online aanbieden van raamdecoratie. 

Het team van ilumio

Het team van ilumio is een jong en dynamisch team met passie voor raamdecoratie. Iedere dag staan wij voor onze klanten klaar en werken wij eraan om jouw raamdecoratie nog mooier, makkelijker en betaalbaarder te maken!