Raamdecoratie schoonmaken

Net als alles in het huishouden is het belangrijk dat raamdecoratie goed onderhouden en schoongemaakt wordt. Zodoende gaat de raamdecoratie langer mee en blijft deze er mooier uitzien. Niet iedere soort raamdecoratie is hetzelfde en daardoor geldt voor iedere soort raamdecoratie een andere manier van onderhouden en schoonmaken. Zelfs per product binnen een productgroep kan dit verschillen.

Om ervoor te zorgen dat jouw raamdecoratie perfect onderhouden blijft en je deze op de juiste manier kunt schoonmaken hebben we uiteengezet hoe je jouw raamdecoratie het beste kunt schoonmaken:

Gordijnen en vouwgordijnen wassen

Gordijnen en vouwgordijnen wassen

Naast het afstoffen van gordijnen en vouwgordijnen kun je deze ook vaak wassen. Hiervoor gelden was voorwaarden welke je moet aanhouden voor het optimale resultaat.

Jaloezieën schoonmaken

Jaloezieën schoonmaken

Een jaloezie kun je afstoffen voor snel resultaat, maar soms is het nodig om wat grondiger te reinigen. Bekijk de pagina voor de mogelijkheden.

Rolgordijnen en duo rolgordijnen schoonmaken

Rolgordijnen en duo rolgordijnen schoonmaken

Rolgordijnen en duo rolgordijnen komen veel voor en hangen dus in veel woningen. Super belangrijk dat deze goed worden onderhouden dus.

Plisségordijnen schoonmaken

Plisségordijnen schoonmaken

Veel mensen denken dat het schoonmaken en onderhouden van een plisségordijn moeilijk is of niet kan. Dit is echter niet waar en dit is zeker mogelijk! Bekijk de pagina voor alle mogelijkheden.

Lamellen schoonmaken

Lamellen schoonmaken

Ook als je lamellen thuis hebt hangen wil je natuurlijk dat ze mooi schoon blijven. Naast dat het er dan beter uitziet, is het ook nog eens goed voor de levensduur van de lamellen.