Gratis kleurstalen

Op je beeldscherm komt een stof toch anders over dan in het echt. Als je op het punt staat om nieuwe raamdecoratie te kopen, wil je van tevoren wel weten wat je in huis haalt. Éven de stof zien en voelen. Niet alleen leuk, maar ook pure noodzaak. Want een kleur kan echt heel anders overkomen door licht en omgeving. Daarom bestel je bij ilumio gratis kleurstalen. Jij selecteert wat je mooi vindt, bestelt de kleurstalen en binnen twee werkdagen ploffen ze op je deurmat. Lekker makkelijk!
Gratis kleurstalen

De voordelen van kleurstalen bestellen bij ilumio

De voordelen van kleurstalen bestellen bij ilumio

Waarom kleurstalen zo belangrijk zijn

  • Je kunt de stof en kleur beoordelen in de ruimte van bestemming
  • Moet 'ie licht, of toch donker? Vergelijk de kleuren met elkaar
  • Je ziet meteen of de kleur matcht met je interieur
Gratis kleurstalen bestellen: hoe doe ik dat?

Gratis kleurstalen bestellen: hoe doe ik dat?

Op de productpagina van jouw potentiële nieuwe gordijn of jaloezie vind je de knop ‘gratis stalen’. Klik hierop, dan voegen we de kleurstaal toe aan je winkelmand. 

Wil je een houten jaloezie of een pvc jaloezie bestellen met ladderband? De ladderband wordt niet automatisch meegestuurd, maar we snappen dat je die ook graag in het echt wil bewonderen. Neem contact op met onze klantenservice als je de bijbehorende ladderband ook wil ontvangen, dan sturen we die gratis mee met de andere stalen. 

Beoordeel je kleurstalen

3 tips voor het beoordelen van je kleurstalen
Test de transparantie

Test de transparantie

Plak de kleurstalen naast elkaar op het raam van de ruimte waar je nieuwe raambekleding wil ophangen. Zo hangen ze precies op de juiste plek en kun je goed de transparantie testen.

Op verschillende momenten

Op verschillende momenten

Omgevingslicht heeft veel invloed op de kleur, maar ook de kleuren van je interieur bepalen hoe de stof eruit ziet. Het is daarom belangrijk dat je de stalen ’s ochtends, ’s middags én ’s avonds beoordeelt.

Met een frisse blik

Met een frisse blik

Kijk er morgen nog een keer met een frisse blik naar om zeker te weten of het een match is.

Twijfel je of heb je advies nodig?

Kom je er niet helemaal uit of ben je bang voor een miskoop? Maak dan gratis een vrijblijvende afspraak met één van onze interieuradviseurs. Deze neemt alle kleuren en materialen mee naar jouw huis en kan meteen meekijken en advies geven over de beste raambekleding voor jouw interieur.
Twijfel je of heb je advies nodig?