5 mythes over goedkope gordijnen die niet waar zijn

Gordijnen kunnen een interieur maken of breken. Het is dus van belang dat deze goed passen bij de interieurstijl van jouw woning. Je zult misschien denken dat mooie, kwalitatieve gordijnen erg prijzig zijn.

Dit is gelukkig niet waar!

Ook goedkope gordijnen zijn erg geschikt om jouw interieur een nieuwe look te geven. In deze blog ontrafelt ilumio de mysteries en vertellen we je 5 mythes over goedkope gordijnen die niet waar zijn.

1. Goedkope gordijnen kunnen niet op maat gemaakt worden

1. Goedkope gordijnen kunnen niet op maat gemaakt worden

Wil je in een ruimte of het hele huis dezelfde betaalbare gordijnen? Dan zullen deze op maat moeten worden gemaakt. Vrijwel elke stof is hier geschikt voor, ook de goedkopere stoffen.

Het is dus niet waar dat goedkope gordijnen niet op maat gemaakt kunnen worden. Heb jij kleine ramen, grote ramen of een dakraam?

 

Met de goedkope gordijnen van ilumio kunnen alle soorten raamdecoratie op maat worden gemaakt. Zo kun je met een plissé- of dupligordijnen de meest afwijkende ramen bekleden, zelfs ronde ramen!

2. Goedkope gordijnen zijn niet geschikt voor een home make-over

Je denkt misschien dat een nieuwe look voor je interieur veel geld kost. Dit valt in de praktijk erg mee. Zo kun je bij ilumio kiezen uit veel verschillende soorten goedkope gordijnen waardoor er ongetwijfeld eentje past bij jouw budget en stijl.

Er zijn een hoop mogelijkheden qua kleuren van gordijnen. Denk bijvoorbeeld aan grijze gordijnen of witte gordijnen. Maar ook groene gordijnen kunnen een mooie toevoeging zijn aan jouw interieur.

Grijze aluminium jaloezieën perfect voor een industrieel interieur en helemaal niet duur. Ook kun je gaan voor een hip geometrisch patroon op een goedkoop rolgordijn of transparante vouwgordijnen die niet veel hoeven kosten.

2. Goedkope gordijnen zijn niet geschikt voor een home make-over
3. Goedkope gordijnen zijn niet van hoge kwaliteit

3. Goedkope gordijnen zijn niet van hoge kwaliteit

Lever je in op kwaliteit als je voorkeur uitgaat naar goedkope raamdecoratie? Nee hoor!


Bij ilumio worden de betaalbare gordijnen met zorg en aandacht geproduceerd. De gordijnen worden goed gecontroleerd op hun werking door onze testers.

 


Het materiaal van de goedkope gordijnen is van zo’n kwaliteit dat ze goede isolatie bieden. Ze houden de warmte binnen waardoor het energieverbruik van je woning lager wordt, zoals bij onze plissé gordijnen. 


De stilstaande lucht in de honingraat van de plissé gordijnen houdt de warmte binnen. Deze isolerende functie kan leiden tot een
energiebesparing van meer dan 25%.


Ook gaan onze goedkopere collectie gordijnen lang mee en heb je maar liefst vijf jaar garantie. 

4. Goedkope gordijnen zijn niet kindveilig

Heb je een klein kind rondlopen in huis, dan is het belangrijk dat je huis ook kindveilig is. Hier wil je natuurlijk ook rekening mee houden bij het aanschaffen van goedkope gordijnen. Niet alle soorten en merken raamdecoratie zijn geschikt voor kinderen.

 

De raamdecoratie van ilumio is kindveilig en voldoet aan de nieuwste EU-normen. Onze betaalbare gordijnen zijn voorzien van veilige koorden, kettingen en stoffen, hier hoef je je dus geen zorgen over te maken.

4. Goedkope gordijnen zijn niet kindveilig

5. Goedkope gordijnen zijn er slechts in een beperkt aantal stoffen

In tegendeel tot wat veel mensen geloven zijn goedkope gordijnen in allerlei stoffen en materialen te koop.

Zo kun je gaan voor goedkope gordijnen die zijn gemaakt van katoen, viscose, polyester of wol. Deze stoffen kunnen goedkoop worden geleverd en zijn van goede kwaliteit.

 

Wil jij niet teveel betalen voor gordijnen, maar niet inleveren op kwaliteit? Dan zijn de goedkope gordijnen van ilumio voor jou de oplossing. Onze gordijnen zijn goedkoop en van hoge kwaliteit.

Hierdoor kun je heerlijk genieten van een nieuwe look in je interieur die niet teveel geld kost.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ilumio verzamelt je e-mailadres om onze nieuwsbrief te sturen. Je heeft het recht om deze gegevens in te zien, te corrigeren en er bezwaar tegen te maken. Voor meer informatie over je rechten klik hier.

Tess
Bekijk alle blogs