Zelf monteren

Het ophangen of monteren van onze raamdecoratie is eenvoudig zelf te doen. Per productgroep hebben we een handleiding, een video en specificaties. Zo kun je zelf kiezen hoe je de uitleg het liefst volgt. Binnen no-time heb je dus jouw rolgordijn, jaloezie of andere raamdecoratie opgehangen!

Monteren per categorie

  1. Rolgordijnen Rolgordijnen
  2. Duo rolgordijnen Duo rolgordijnen
  3. Dakraam rol- & plisségordijnen Dakraam rol- & plisségordijnen
  4. Houten Jaloezieën Houten Jaloezieën
  5. Pvc Jaloezieën Pvc Jaloezieën
  6. Aluminium Jaloezieën Aluminium Jaloezieën
  7. Plisségordijnen Plisségordijnen

Rolgordijnen

Hieronder vind je informatie over het opmeten en monteren, de montagehandleiding en video voor rolgordijnen van ilumio. Het is ook mogelijk om jouw rolgordijn te laten monteren, met onze montageservice.

Terug naar boven ↑

Duo Rolgordijnen

Hieronder vind je informatie over het opmeten, de montagehandleiding en video voor duo rolgordijnen van ilumio. Het is ook mogelijk om jouw duo rolgordijn te laten monteren, met onze montageservice.

Terug naar boven ↑

Dakraam Rol- & Plisségordijnen

Hieronder vind je de montagehandleiding van dakraam rolgordijnen en dakraam plisségordijnen van ilumio. Het is ook mogelijk om jouw product te laten monteren, met onze montageservice.

Jaloezieën

Hieronder vind je informatie over het opmeten en monteren, de montagehandleiding en video van jaloezieën van ilumio. Het is ook mogelijk om jouw jaloezie te laten monteren, met onze montageservice.

Terug naar boven ↑

Plisségordijnen

Hieronder vind je informatie over het opmeten en monteren, de montagehandleiding en een montagevideo voor plisségordijnen van ilumio. Het is ook mogelijk om jouw plisségordijn te laten monteren, met onze montageservice.

Terug naar boven ↑

Handleiding lamellen

Handleiding lamellen

Lees hoe je jouw lamellen kunt opmeten.

Download Montagehandleiding

 Informatie over opmeten

Wassen Schoonmaken

Veelgestelde vragen

  1. Het ophangen of monteren van onze raamdecoratie kun je eenvoudig zelf doen. Per productgroep hebben we een handleiding, een video en specificaties. Zo kun je zelf kiezen hoe je de uitleg het liefst volgt. Binnen no-time heb je dus jouw rolgordijn, jaloezie of andere raamdecoratie opgehangen!