Aluminium jaloezieën op maat

Aluminium jaloezieën kunnen je woning een strak en luxe stijl geven. Naast dat ze een verrijking zijn van je interieur, zijn ze ook nog eens erg functioneel. Zo zijn ze perfect voor het weren van fel licht en het verminderen van de inkijk. Aluminium jaloezieën worden over het algemeen gebruikt wordt in de woonkamer. Door de lamellen van de aluminium jaloezie te kantelen bepaal je zelf de lichtinval in een ruimte. Je kunt bij ons kiezen uit een ruim aanbod in kleuren en opties van aluminium jaloezieën.

 
Basic

Basic

Vanaf €10,99
 • Keuze uit 7 kleuren
 • Standaard hoogte en breedtemaat
 • Standaard bedieningszijde
Plus

Plus

Vanaf €9,00
 • Keuze uit 7 kleuren
 • Max. breedte 180 cm, max. hoogte 180 cm
 • Standaard bedieningszijde
Premium

Premium

Vanaf €13,75
 • Keuze uit 46 kleuren, ook houtlook en structuur
 • Volledig op maat (max. breedte 280 cm, max. hoogte 300 cm)
 • Keuze in bedieningszijde
 • Vochtbestendig

Horizontale aluminium jaloezieën op maat

De aluminium jaloezieën van ilumio hebben een lamelbreedtes van 25mm of 50mm en worden in de breedte en hoogte op maat gemaakt. Zo past deze precies in of voor jouw kozijn. Het maakt dus niet uit welk formaat je raam heeft of waar dit raam zit; de op maat gemaakte aluminium jaloezieën sluiten perfect aan op het raam en jouw interieur.

Aluminium jaloezieën kopen bij ilumio

Onze voordelen:
 • Gratis kleurstalen
 • Uit eigen fabriek
 • Altijd verzekerd tegen meetfoutjes
 • 5 jaar garantie

Populaire producten

Kleuren en sfeer

Kleuren en sfeer

ilumio heeft een ruim aanbod aan kleuren aluminium jaloezieën. Zodoende bepaal je zelf welke kleur en type jaloezie perfect in jouw interieur past. Je vindt bij ilumio daarom altijd een jaloezie op maat in de door jou gewenste kleur. Creëer bijvoorbeeld een moderne, luxe en strakke sfeer in huis met aluminium jaloezieën.

In onze collectie vind je verschillende uitvoeringen: glans, mat of zelfs geperforeerd. Zodoende is er altijd een materiaal wat past in jouw interieur.

Indien je twijfelt over de kleur van de jaloezie of over hoe deze in je interieur past dan kun je er altijd voor kiezen om gratis kleurstalen aan te vragen. Met deze kleurstalen kun je op je gemak de verschillende kleuren en de kleuren met het interieur vergelijken. Zo weet je zeker dat je de juiste kleur voor bij jou thuis kiest.

Het materiaal: 25mm of 50mm breed!

De aluminium jaloezieën van ilumio worden gemaakt van de hoogste kwaliteit aluminium. De lamellen van onze aluminium jaloezieën zijn 25mm of 50mm breed en maar liefst 0,21mm dik, waar leveranciers vaak maar 0,16mm hanteren. Door deze dikte zullen de lamellen minder snel knakken. Doordat aluminium een licht materiaal is, is een aluminium jaloezie zeer geschikt voor grote ramen of ramen met een grote hoogte. Zo vind je bij ons aluminium jaloezieën tot 2,5 meter breed!

Onze jaloezieën zijn te bedienen met een optrekkoord en tuimelstaaf, waarbij je zelf kunt kiezen aan welke kant van de jaloezie deze bevestigd is.

Vochtbestendig

Bijna al onze Aluminium jaloezieën zijn ideaal voor vochtige ruimtes, aangezien ze vochtbestendig zijn. Met andere woorden, de aluminium jaloezieën zijn roestvrij. Hierdoor gaan ze extra lang mee en kunnen ze dus zonder zorgen opgehangen worden in bijvoorbeeld een badkamer of keuken.

Het materiaal: 25mm of 50mm breed!

Privacy

De lamellen van aluminium jaloezieën sluiten perfect op elkaar aan, waardoor je volledige privacy hebt als je de lamellen sluit. Door de lamellen te kantelen kun je ervoor kiezen hoeveel privacy je hebt en uiteraard ook de hoeveelheid lichtinval in de ruimte. Je kunt ook kiezen voor geperforeerde lamellen, waardoor je natuurlijk licht de ruimte binnen laat en toch je privacy compleet bewaart.

Schoonmaken & onderhouden

Schoonmaken & onderhouden

Aluminium jaloezieën zijn eenvoudig om schoon te maken. Zo kun je stof makkelijk verwijderen door met een plumeau of zachte borstel de jaloezie af te nemen. Indien er echt hardnekkige vlekken op te vinden zijn dan kun je deze het beste schoonmaken door de jaloezie te sluiten en met een vochtige doek en een klein beetje schoonmaakmiddel het materiaal schoon te maken.

Montage zonder boren

In kunststof kozijnen is het niet handig om in het kozijn te gaan boren. Je vind bij een selectie van onze aluminium jaloezieën de mogelijkheid om klemsteunen en spandraden te bestellen. Met klemsteunen kun je de jaloezie op het raam bevestigen zonder dat je er in hoeft te boren. Zo blijft je raam onbeschadigd en kun je alsnog van je nieuwe jaloezieën genieten.

Met de spandraden kun je de aluminium jaloezie als het ware op het raam laten plakken als je deze kantelt. Zodoende hangt hij niet los, wat rommelig kan lijken.

Garantie op aluminium jaloezieën

De aluminium jaloezieën op maat van ilumio worden gemaakt van de beste materialen. Ons assortiment bestaat uit de nieuwste trends en de populairste kleuren zodat er voor iedere situatie een perfecte oplossing is. Bij ilumio krijg je standaard 5 jaar garantie op al de aluminium jaloezieën. Dit doen wij zodat jij extra lang kan genieten van jouw raamdecoratie en jij je geen zorgen hoeft te maken.

Gratis kleurstalen

Gratis kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan en kom er achter wat voor effect de kleur, het materiaal en de transparantie heeft op jouw interieur.

Klanten beoordelen ons met een 9

Klanten beoordelen ons met een 9

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Benieuwd naar hoe zij ilumio ervaren? Bekijk dan onze reviews op de Kiyoh pagina.

Zelf monteren

Zelf monteren

Onze raamdecoratie is eenvoudig te monteren en heeft een stevig ophangsysteem. Bij onze producten zit een duidelijke handleiding waar stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je jouw raamdecoratie moet plaatsen. Bekijk ook onze instructievideo’s.

Laten monteren

Laten monteren

Bij ilumio hebben wij een montageservice voor een vaste lage prijs van €39 per product, zonder bijkomende kosten. Onze monteurs beschikken over de materialen, ervaring en expertise om jouw raamdecoratie precies te bevestigen zoals jij wilt.

Blogs & inspiratie