Raamdecoratie per eigenschap

Bij het uitzoeken van raamdecoratie wordt vaak veel gekeken naar kleur, afmetingen en de productgroep waaruit je kiest. Je kunt echter ook raamdecoratie kiezen vanwege specifieke eigenschappen. Wij hebben deze eigenschappen voor je op een rij gezet zodat je een geschikte keuze kunt maken voor jouw situatie.

Raamdecoratie per stof en materiaalsoort

Raamdecoratie per stof en materiaalsoort

In onze collectie vind je een groot assortiment aan stoffen en materialen. Ieder materiaal heeft unieke eigenschappen waardoor deze perfect kan zijn voor jouw interieur. Kies bijvoorbeeld voor polyester, katoen of linnen raamdecoratie.

Geluiddempende raamdecoratie

Geluiddempende raamdecoratie

Raamdecoratie kan een geluiddempende functie hebben. Zo kun je met goede geluiddempende of geluidswerende raamdecoratie de akoestiek van een ruimte beïnvloeden.

Isolerende raamdecoratie

Isolerende raamdecoratie

Wist je dat je met raamdecoratie een ruimte beter kan isoleren? Door de juiste raamdecoratie te kiezen en op de juiste manier op te hangen kan het zorgen voor een extra isolerende laag in huis. Zo bespaar je dus op kosten in de winter en blijft het lekker koel binnen in de zomer.

Kindvriendelijke raamdecoratie

Kindvriendelijke raamdecoratie

Alle raamdecoratie van ilumio is kindvriendelijk en hiervoor zijn we ook gecertificeerd. Er hangen bepaalde voorwaarden aan deze certificering, waarover je op de onderstaande pagina meer kunt lezen.

Raamdecoratie voor op kantoor

Raamdecoratie voor op kantoor

Voor raamdecoratie op kantoor gelden vaak specifieke eisen. Zo is het een pré als de raamdecoratie vlamvertragend is en daarnaast ook warmtewerend. Bekijk onze pagina over raamdecoratie voor op kantoor om te zien welke raambekleding jij het beste kunt kiezen voor de optimale styling van jouw kantoor.