4 redenen waarom duo rolgordijnen jouw interieur een update geven!

Heb jij af en toe ook zin om een frisse wind door je huis te laten gaan? De sfeer in je huis, waarin je je thuis voelt, is heel belangrijk om lekker in je vel te zitten. En toch vinden we het allemaal heel moeilijk om een aangenaam geheel te maken van ons interieur. Wij herkennen dit zelf ook, dat gevoel dat het nét niet klopt. Raambekleding heeft verrassend veel invloed op de feel van je woning. Het kan heel goed zo zijn dat ook jouw raamdecoratie wel een update kan gebruiken.


De nieuwste trend op het gebied van wonen is het duo rolgordijn, ook wel multishades genoemd. De duo rolgordijnen zijn geschikt voor het hele huis, van groot raam in de woonkamer tot badkamerraampje. Een duo rolgordijn wordt op maat gemaakt en de montage is heel eenvoudig. Hierdoor is deze nieuwe trend dé oplossing om je interieur net dat beetje extra te geven.


Ben jij ook toe aan een raamupdate? Lees dan gauw de 4 redenen waarom duo rolgordijnen perfect zijn voor een heerlijk huis om in te wonen en leven.

Duo rolgordijnen bieden mogelijkheden

Oprollende raamdecoratie is geen nieuw concept. Er wordt al jaren gebruik gemaakt van standaard rolgordijnen die je helemaal open of helemaal dicht kunt doen. Het duo rolgordijn is een nieuwe generatie raamdecoratie. Je kunt hiermee zelf precies afstemmen hoe open of dicht je gordijnen zijn. Doordat de twee lagen stof van de duo rolgordijnen afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen, kun je de lichtinval precies regelen. Dit geeft je controle over de feel van je woning en de mate van privacy op elk moment.


Wil je overdag wat meer licht naar binnen halen? Zelfs wanneer het duo rolgordijn helemaal naar beneden getrokken is, kan je eenvoudig de lagen openschuiven voor wat meer licht. 


Zoek je wat meer gezelligheid ’s avonds en wil je inkijk voorkomen? Creëer gelijk privacy wanneer jij wilt door gemakkelijk de duo rolgordijnen volledig dicht te trekken. De duo rolgordijnen mogen dus met recht rolgordijnen 2.0 genoemd worden!

Duo rolgordijnen bieden mogelijkheden
Weg met die oubollige gordijnen

Weg met die oubollige gordijnen

Heb jij ze nog? Gordijnen die al jaren stof aan het vangen zijn? Natuurlijk, er zijn mensen die ze nog steeds heel mooi vinden. Maar de meeste mensen hebben gewoon nooit gedacht aan iets anders en hebben voor het gemak de gordijnen gewoon laten hangen.


De duo rolgordijnen vangen veel minder stof omdat ze strak hangen en van ander materiaal gemaakt zijn. Een duo rolgordijn monteren in jouw huiskamer geeft de ruimte direct een frisse, moderne uitstraling waar je elke dag van kunt genieten!


Duo rolgordijnen zijn geschikt voor de zomer én winter


Niet alleen door het uiterlijk is een duo rolgordijn met cassette een aanwinst voor je woning. Ze zijn ook het hele jaar door erg handig om je woning goed te isoleren.


In de winter zorgt een duo rolgordijn voor extra isolatie zodat je geen tocht meer in huis zult hebben en de verwarmde ruimtes beter warm blijven. Dat is dan weer lekker voor je energierekening!


In de zomer vinden we het allemaal belangrijk om ons huis lekker koel te houden. Het warmtewerend materiaal van de duo rolgordijnen zorgt ervoor dat de slaapkamer heerlijk op temperatuur blijft zodat je ’s nachts weer goed kunt slapen en uitgerust wakker wordt.

Duo rolgordijnen zijn makkelijk schoon te houden

Niet onbelangrijk, duo rolgordijnen zijn in een handomdraai schoon te maken. Je hoeft nooit meer je duo rolgordijnen van je ramen te halen om ze te wassen. Neem de duo rolgordijnen eenvoudig af met een licht vochtige doek en ze zijn weer helemaal schoon. Dit is vooral heel handig in de keuken waar toch veel vet en vocht voorkomt. Doordat de duo rolgordijnen gemaakt zijn van 100% polyester zullen vet en vocht geen invloed hebben op de kleur van de duo rolgordijnen. Dit is ook heel handig voor de badkamer waar vaak de warme dampen gordijnen vochtig maken.


Een duo rolgordijn op maat is mogelijk voor vrijwel elk raam. Van groot raam met een brede breedte tot lang smal raam met een hoogte tot 300 cm. Download ter inspiratie ons e-magazine en kijk welk duo rolgordijn het beste past in jouw interieur. Kies jij voor wit, grijs, zwart of antraciet?

Duo rolgordijnen zijn makkelijk schoon te houden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ilumio verzamelt je e-mailadres om onze nieuwsbrief te sturen. Je heeft het recht om deze gegevens in te zien, te corrigeren en er bezwaar tegen te maken. Voor meer informatie over je rechten klik hier.

Tess
Bekijk alle blogs