Zwarte houten jaloezieën

Als je op zoek bent naar stijlvolle raamdecoratie met een luxe uitstraling dan kom je snel uit bij zwarte houten jaloezieën. Dit soort raamdecoratie past in vrijwel iedere interieurstijl en is een ware toevoeging voor jouw woning!

Privacy en uitstraling

Privacy en uitstraling

Naast dat houten jaloezieën een luxe, warme en robuuste uitstraling hebben, zijn ze ook een zeer praktische toevoeging aan jouw interieur. Zo kun je door de lamellen te kantelen zelf de lichtinval bepalen en je eigen privacy creëren. Door de zwarte kleur van de lamellen kun je een ruimte zelfs deels verduisteren.

Een zwarte jaloezie voor iedere ruimte

Een houten jaloezie springt vaak direct in het oog en kan worden gezien als een echte eyecatcher in jouw interieur. Om deze reden kan een houten jaloezie, helemaal in het zwart, in iedere ruimte ingepast worden. Van de woonkamer tot de garage. Door de donkere kleur komt de horizontale jaloezie met zwarte lamellen vaak het beste tot zijn recht in een ruimte met veel natuurlijke lichtinval.

Naast veel natuurlijke lichtinval werkt de zwarte kleur ook goed met andere lichte kleuren en zachte materialen. Je kunt mooi spelen met het contrast van kleuren. Met accessoires in felle kleuren weet je zeker dat de ruimte, in combinatie met de zwarte jaloezie, er prachtig uitziet!

Een zwarte jaloezie voor iedere ruimte
Zwarte houten jaloezieën op maat

Zwarte houten jaloezieën op maat

In ons aanbod vind je een ruim assortiment aan houten jaloezieën op maat. Deze jaloezieën zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit hout en passen, doordat ze op maat zijn gemaakt, perfect voor het raam. Het product wordt dus van begin tot eind helemaal naar jouw wens gemaakt. Kies bijvoorbeeld voor een variant met of zonder ladderband. We hebben een ruime selectie aan zwarte kleuren.

Let er bij het opmeten op hoe je de jaloezie geplaatst wilt hebben. Zo kun je kiezen voor op de dag en in de dag. In andere woorden: op het kozijn of in het kozijn. Als je de jaloezie ophangt op de dag dan is het hele kozijn bedekt, bij in de dag is het kozijn nog wel zichtbaar.

Zwarte houten jaloezieën schoonmaken

Als je jouw houten jaloezie hebt hangen dan wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Hierbij is het belangrijk dat je de jaloezie goed onderhoud. Je kunt een houten jaloezie eenvoudig schoonmaken met een vochtige spons en een zachte doek.

Populaire producten

Gratis kleurstalen

Gratis kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan en kom er achter wat voor effect de kleur, het materiaal en de transparantie heeft op jouw interieur.

Klanten beoordelen ons met een 9

Klanten beoordelen ons met een 9

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Benieuwd naar hoe zij ilumio ervaren? Bekijk dan onze reviews op de Kiyoh pagina.

Zelf monteren

Zelf monteren

Onze raamdecoratie is eenvoudig te monteren en heeft een stevig ophangsysteem. Bij onze producten zit een duidelijke handleiding waar stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je jouw raamdecoratie moet plaatsen. Bekijk ook onze instructievideo’s.

Laten monteren

Laten monteren

Bij ilumio hebben wij een montageservice voor een vaste lage prijs van €39 per product, zonder bijkomende kosten. Onze monteurs beschikken over de materialen, ervaring en expertise om jouw raamdecoratie precies te bevestigen zoals jij wilt.