Zwarte houten jaloezieën

Stijlvol, sfeervol en ze passen vrijwel in iedere interieurstijl: zwarte houten jaloezieën. Woonmagazines staan vol van deze trendy raamdecoratie en ook wij zien toenemende interesse in deze prachtige raambekleding. Zwarte houten jaloezieën zijn makkelijk in gebruik, hebben een luxe uitstraling en creëren een mooie lichtinval. Wat wil je nog meer?

Style your view!

In ons assortiment vind je verschillende kleuren houten jaloezieën. Toch is de zwarte variant één van de populairste. Al onze zwarte houten jaloezieën zijn gemaakt van prachtig en sterk lindehout. Dit materiaal geeft de jaloezie een natuurlijke en warme twist. We hebben verschillende tinten zwart in ons assortiment. De een heeft een soort houtnerf structuur en de ander is helemaal egaal. Zeker weten wat het best bij je interieur past? Bestel dan gratis kleurstalen!

Privacy en uitstraling

Privacy en uitstraling

Naast de prachtige luxe en warme uitstraling van zwarte houten jaloezieën, hebben jaloezieën veel functionele voordelen. Door lamellen te kantelen bepaal je eenvoudig de lichtinval en mate van privacy. Met het zonnetje in huis kan je een prachtig lijnenspel creëren in een ruimte, dit draagt bij aan het knusse thuisgevoel.

Een zwarte jaloezie voor iedere ruimte

Wanneer je eenheid wilt creëren in je interieur, is het belangrijk dat je elementen telkens terug laat komen. Dit element kan dus ook je raambekleding zijn. Een zwarte houten jaloezie is tijdloos en kan gecombineerd worden met talloze kleuren. Om deze reden zijn zwarte houten jaloezieën hartstikke veelzijdig en perfect voor iedere ruimte!

Een jaloezie verduistert nooit helemaal: doordat er gebruik wordt gemaakt van losse lamellen zul je altijd nog wat lichtinval hebben. Als je een ruimte wilt verduisteren kun je daarom kiezen voor een combinatie met bijvoorbeeld verduisterende gordijnen. Door bijvoorbeeld in de slaapkamer voor een combinatie te kiezen, geniet jij (of de kids) van een optimale nachtrust.

50mm brede lamellen

De lamellen van onze houten jaloezieën zijn 50 mm breed en zijn eenvoudig te kantelen en op te trekken met de bedieningsdraden. Door de veelzijdige bediening van houten jaloezieën creëer je gemakkelijk een eigen sfeer in een ruimte. Privacy of doorkijk, lichtinval of het licht blokkeren, met jaloezieën bepaal je het allemaal zelf!

Een zwarte jaloezie voor iedere ruimte
Zwarte jaloezie met of zonder ladderband

Zwarte jaloezie met of zonder ladderband

Een houten jaloezie kun je bestellen met of zonder ladderband. Wanneer je kiest voor een ladderband, wordt er een verticale band over de jaloezie heen geplaatst. Dit zorgt voor een robuustere uitstraling en is erg stijlvol. Wanneer je kiest voor een houten jaloezie zonder ladderband, behoud je meer zicht op je omgeving. Hierdoor oogt de jaloezie wat luchtiger.
Zwarte houten jaloezieën op maat

Zwarte houten jaloezieën op maat

Je wilt natuurlijk dat je raambekleding perfect aansluit op jouw raam. Om voor het optimale resultaat te gaan bieden wij daarom alleen op maat gemaakte zwarte houten jaloezieën aan. Jij levert de gewenste afmetingen aan bij het bestellen van je nieuwe jaloezieën, wij zorgen dat de jaloezie in deze afmeting geleverd wordt. Het product wordt dus van begin tot eind helemaal naar jouw wens gemaakt.

Let op dat je de juiste maat doorgeeft om een meetfout te voorkomen. Twijfel je toch over het opmeten? Laat dan gratis een van onze thuisadviseurs bij je langskomen om de raamdecoratie te komen opmeten!

Je kan raambekleding op de dag en in de dag plaatsen. Dit betekent op het kozijn of in het kozijn. Als je de jaloezie ophangt op de dag dan is het hele kozijn bedekt, bij in de dag is het kozijn nog wel zichtbaar. Doorgaans kiezen de meeste mensen voor in de dag.

Zwarte houten jaloezieën schoonmaken

Zwarte houten jaloezieën schoonmaken

Wanneer je jouw nieuwe jaloezieën hebt hangen, wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Hierbij is het belangrijk dat je de jaloezie goed onderhoudt. Je kunt een houten jaloezie eenvoudig afstoffen met een licht vochtige doek of een droge doek. Let er goed op dat een houten jaloezie slecht tegen blootstelling aan vocht kan. Gebruik daarom nooit een te natte doek, dit kan namelijk ervoor zorgen dat de lamellen door het vocht gaan uitzetten. Hierdoor kan de gekleurde lak breken.

Zwarte jaloezieën in de woonkamer

Door de veelzijdige bediening waarmee je de lichtinval en privacy kan regelen, wordt er vaak gekozen voor jaloezieën in de woonkamer. Zwarte houten jaloezieën zijn tijdloos en strak. Door deze te combineren met zwarte kozijnen creëer je rust en sfeer in je woonkamer. Er wordt vaak gedacht dat zwarte houten jaloezieën alleen passen bij een modern interieur. Niets is minder waar. Naast moderne interieurs, past deze veelzijdige raamdecoratie ook in landelijke, industriële en andere interieurstijlen. Dit komt doordat je makkelijk om de kleur zwart heen kan werken met andere kleuren en materialen.

Populaire producten

Gratis kleurstalen

Gratis kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan en kom er achter wat voor effect de kleur, het materiaal en de transparantie heeft op jouw interieur.

Klanten beoordelen ons met een 9

Klanten beoordelen ons met een 9

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Benieuwd naar hoe zij ilumio ervaren? Bekijk dan onze reviews op de Kiyoh pagina.

Zelf monteren

Zelf monteren

Onze raamdecoratie is eenvoudig te monteren en heeft een stevig ophangsysteem. Bij onze producten zit een duidelijke handleiding waar stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je jouw raamdecoratie moet plaatsen. Bekijk ook onze instructievideo’s.

Laten monteren

Laten monteren

Dankzij de standaard tarieven weet je van te voren waar je aan toe bent. Je betaalt €64,50 aan voorrijkosten en €29,50 per product. Onze monteurs beschikken over de materialen, ervaring en expertise om jouw raamdecoratie precies te bevestigen zoals jij wilt.