Verduisterende plisségordijnen op maat

Op zoek naar trendy raamdecoratie die een ruimte volledig kan verduisteren? Dan zijn verduisterende plisségordijnen op maat wat je zoekt. Naast het prachtige uiterlijk van verduisterende plisségordijnen, zijn ze super functioneel. Je bepaalt gemakkelijk zelf de lichtinval en privacy door het top down bottom up systeem. Een echte sfeermaker dus!

TE VEEL KEUZE?

Wij helpen je in 5 stappen jouw raamdecoratie te vinden

Help mij kiezen >
Kant en Klaar

Kant en Klaar

 • 2 kleuren
 • Vaste hoogte en breedtemaat
 • Witte profielen en bedieningskoorden
Vanaf €19,95
Plus

Plus

 • 2 kleuren
 • 100% op maat, tot 200cm breed en 220cm hoog
 • Witte profielen en bedieningskoorden
Vanaf €22,81
Premium

Premium

 • 100% op maat, tot 360cm breed en 220cm hoog
 • Kleur van profiel en bediening afgestemd op stofkleur
 • Ingespannen model mogelijk
 • Geschikt voor vochtige ruimtes
Vanaf €33,53
Style your view

Style your view

Ga je voor tijdloos wit, grijs of beige? Of kies je voor contrast in je slaapkamer door voor een zwart verduisterend plisségordijn te gaan? Met onze blauwe verduisterende plisségordijnen kun je de kinderkamer mooi en functioneel stylen. Wat je keuze ook mag zijn, het verduisterende plisségordijn is perfect om een ruimte te verduisteren en zorgt daarmee voor een goede nachtrust.

Verduistering op maat

Onze verduisterende plisségordijnen worden gemaakt op basis van de door jou doorgegeven afmetingen. Hierdoor past deze perfect voor jouw raam en kun je een ruimte perfect verduisteren. Dit is perfect voor de slaapkamer: optimale verduistering zorgt namelijk voor een optimale nachtrust. Monteer het plisségordijn strak tegen het raam om het beste resultaat te krijgen. De verduisterende stof van onze plisségordijnen zijn 100% licht- en zichtdicht. Zo kan niemand naar binnen kan kijken en heb je volledige privacy. 

Verduistering op maat
Verduisterende plisségordijnen - Standaard ramen

Verduisterende plisségordijnen - Standaard ramen

 • Op maat gemaakt
 • Verduisterend
 • Ruim aanbod aan kleuren en stoffen
Vanaf €19,95
Verduisterende plisségordijnen - Draai-kiep ramen

Verduisterende plisségordijnen - Draai-kiep ramen

 • Ingespannen model
 • Montage met of zonder boren
 • 5 jaar garantie
Vanaf €30,89
Verduisterende plisségordijnen - Alle

Verduisterende plisségordijnen - Alle

 • Op maat gemaakt
 • Altijd Top Down Bottom Up model
 • Ruim aanbod aan kleuren en stoffen
Vanaf €19,95

Eigenschappen van het verduisterende plisségordijn

Verduisterende plisségordijnen worden ook wel verduisterende dupligordijnen genoemd. Het gordijn bestaat uit twee lagen stof die met een honingraatstructuur aan elkaar zijn bevestigd. Deze honingstructuur zorgt naast verduistering voor isolatie en geluiddemping. Naast deze vele voordelen kun je ook nog eens zelf de lichtinval en privacy bepalen door het top down bottom up systeem.
Isolerende werking

Isolerende werking

Een verduisterend dupligordijn heeft een isolerende en warmtewerende werking. Dit komt door de stilstaande lucht die ontstaat in de honingraatstructuur van de stof. Samen met speciale folie in het plisségordijn wordt er een verduisterend effect gecreëerd. 

Top down bottom up

Top down bottom up

Met het top down bottom up mechanisme kun je de onderkant naar boven bewegen en de bovenkant naar onder. Hierdoor kun je zelf eenvoudig bepalen welk gedeelte van het raam bedekt is met het plisségordijn. Zo heb je dus volledige controle over de lichtinval en privacy in de ruimte.

Verduisterende plisségordijnen zonder boren

Ook als je niet kunt boren in je kozijn of als je kunststof kozijnen hebt, zoals bij een draai-kiepraam, kun je kiezen voor verduisterende plisségordijnen. Door middel van klemsteunen kun je het plisségordijn eenvoudig op het raam klemmen. De montage hiervan is super eenvoudig!

Veelgestelde vragen

 1. Verduisterende plisségordijnen op maat kunnen een ruimte vaak volledig verduisteren en zijn daarom ideaal voor de slaapkamer. De verduisterende eigenschap is een groot voordeel en kan zorgen voor een heerlijke nachtrust. Controleer zelf de lichtinval en privacy met het top down bottom up systeem.
 2. Een verduisterend plisségordijn heeft een isolerende ofwel warmtewerende werking. Dit komt door de stilstaande lucht die ontstaat in de honingraatstructuur van de stof. Samen met de speciale folie in het plisségordijn wordt een isolerend effect gecreëerd. Zo blijft de ruimte in ieder seizoen perfect op temperatuur!

Verduisterende plisségordijnen in de badkamer

In ons assortiment verduisterende plisségordijnen hebben wij ook vochtbestendige opties. Mocht je dus op zoek zijn naar raamdecoratie in de badkamer, overweeg dan onze prachtige verduisterende plisségordijnen. Door het top down bottom up systeem kun je een kleine lichtkier bovenaan creëren. Hierdoor kan je het licht in de badkamer overdag uit laten en toch genieten van je privacy.

Nog een voordeel: door de vochtbestendige stof kun je het plisségordijn gemakkelijk onderhouden met een licht vochtige doek. Zo blijft je verduisterende plisségordijn voor in de badkamer mooi!
Verduisterende plisségordijnen in de badkamer
Garantie op verduisterende plisségordijnen

Garantie op verduisterende plisségordijnen

Onze verduisterende plisségordijnen worden op maat gemaakt van de allerbeste materialen. Voor iedere situatie hebben wij een oplossing die naadloos aansluit op jouw interieur. Op al onze plisségordijnen krijg je standaard 5 jaar garantie zodat jij extra lang kan genieten van jouw raambekleding en je geen zorgen hoeft te maken om mogelijke problemen.

Populaire producten

Gratis kleurstalen

Gratis kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan en kom er achter wat voor effect de kleur, het materiaal en de transparantie heeft op jouw interieur.

Klanten beoordelen ons met een 9

Klanten beoordelen ons met een 9

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Benieuwd naar hoe zij ilumio ervaren? Bekijk dan onze reviews op de Kiyoh pagina.

Zelf monteren

Zelf monteren

Onze raamdecoratie is eenvoudig te monteren en heeft een stevig ophangsysteem. Bij onze producten zit een duidelijke handleiding waar stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je jouw raamdecoratie moet plaatsen. Bekijk ook onze instructievideo’s.

Laten monteren

Laten monteren

Dankzij de standaard tarieven weet je van te voren waar je aan toe bent. Je betaalt €64,50 aan voorrijkosten en €29,50 per product. Onze monteurs beschikken over de materialen, ervaring en expertise om jouw raamdecoratie precies te bevestigen zoals jij wilt.

Blogs & inspiratie