Verduisterende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen op maat zijn uiterst geschikt voor slaapkamers. Een verduisterend plisségordijn kan namelijk een ruimte volledig verduisteren. Deze eigenschap is een groot voordeel en kan zorgen voor een heerlijke nachtrust. Ook is dit type raamdecoratie energiebesparend en geluidswerend. De verduisterende plisségordijnen zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren zodat er voor iedere inrichting een oplossing is. Deze raambekleding is een echte sfeermaker en een goede aanvulling op jouw interieur


Ons assortiment bestaat uit een ruim aanbod aan kleuren zodat jij het perfecte plisségordijn krijgt. Lees op deze pagina meer over de voordelen en de eigenschappen van verduisterende plisségordijnen.

USP home page object

 1. Gratis advies thuis of in de winkel Gratis advies thuis of in de winkel
 2. In een paar stappen je perfecte raamdecoratie In een paar stappen je perfecte raamdecoratie
 3. 100% tevredenheidsgarantie 100% tevredenheidsgarantie

Verduisterende plisségordijnen - Basic

Vanaf €17,96
 • Maatwerk oplossing
 • Kamer verduisterend
 • Ruim aanbod aan kleuren en stoffen

Verduisterende plisségordijnen - Premium

Vanaf €35,10
 • Topkwaliteit materialen
 • Wordt op maat gemaakt
 • Inclusief 5 jaar garantie

Verduisterende plisségordijnen op maat

Alle verduisterende plisségordijnen worden bij ilumio op maat gemaakt voor het beste resultaat. De raamdecoratie wordt gemaakt op basis van de doorgegeven afmetingen. Je kan zelf de afmetingen doorgeven of één van onze adviseurs kan gratis de afmetingen op komen meten zodat jij zeker bent van de juiste maten. Onze maatwerk plisségordijnen sluiten altijd perfect aan op jouw raam en onze maatwerk raamdecoratie is hierdoor dé oplossing voor iedere situatie. Bij ons heb je een ruime keuze uit kleuren zodat er voor iedereen een perfect verduisterend plisségordijn op maat is dat voldoet aan al jouw wensen en verwachtingen.

Voordelen van ilumio

 • Maatwerk oplossing
 • Keuze uit stoffen, kleuren en maatvoering
 • Gratis advies thuis of in de winkel
 • Gratis kleurstalen
 • 5 jaar garantie

Garantie op verduisterende plisségordijnen

De verduisterende plisségordijnen worden op maat gemaakt van de allerbeste materialen. Voor iedere situatie hebben wij hierdoor een perfecte oplossing die naadloos aansluit op jouw interieur. Op al onze plisségordijnen krijg je standaard 5 jaar garantie zodat jij extra lang kan genieten van jouw raambekleding en je geen zorgen hoeft te maken om mogelijke problemen.

Voordelen van verduisterende plisségordijnen

De verduisterende stof van onze plisségordijnen zijn 100 procent licht- en zichtdicht zodat jij er zeker van bent dat het gordijn volledig verduisterend werkt en er niemand naar binnen kan kijken. Dit maakt deze raamdecoratie uiterst geschikt voor slaapkamers en badkamers. Ook is dit type raamdecoratie warmtewerend en heeft het een isolerende werking. Dit komt door de ruimtes tussen de stof en de speciale folie die gebruikt wordt voor het honingraat effect.

Door het top down en bottom up systeem kan jij het plisségordijnen makkelijk verstellen in de gewenste stand. Dit maakt het gordijn erg praktisch en eenvoudig te bedienen. Naast de praktische voordelen is dit type raamdeocratie ook erg trendy en brengt het sfeer in iedere inrichting. 

Laten monteren

Wil jij jouw verduisterende plisségordijnen laten monteren door een specialist zodat je zeker weet dat alles correct bevestigd is? Bij ilumio hebben wij een montageservice voor een vaste lage prijs van €39,- per raam. Alles zit bij deze prijs inbegrepen en dit is een vaste lage prijs. Onze monteurs komen langs en hangen jouw raamdecoratie op. Lees hier alles over deze montageservice.

Zelf monteren

Ga jij jouw nieuwe verduisterende plisségordijnen zelf ophangen? Het is van groot belang dat dit goed gebeurt en om jou hier bij te helpen hebben wij een video gemaakt. Bekijk deze video om in een paar simpele stappen jouw plisségordijnen op te hangen.

Andere raamdecoratie

Op zoek naar iets anders dan verduisterende plisségordijnen? Bekijk ons ruime aanbod aan gordijnenrolgordijnenduo rolgordijnen, jaloezieën en vouwgordijnen.

Wishlist

Selecteer je favoriete artikel en zet hem op je Wishlist.

Wie weet krijg je hem wel cadeau!

Verlanglijst is leeg
%% item.title %%

%% item.title %%

%% item.functionalName.title %%

%% loginResultMsg %%

%% login.email %%

Maak een afspraak!

Wil je graag advies of graag eerst de collectie zien en voelen alvorens je beslissing te maken?
Maak dan gratis een afspraak met een adviseur. Dit kan zowel bij jou thuis als in een van onze winkels!

Thuis

Kiezen vanuit je luie stoel?
Maak een afspraak met een van onze
adviseurs voor gratis advies bij jou thuis.

Zo zie je meteen welke stoffen en kleuren
goed bij jouw ramen en interieur passen.

Winkel

Kiezen in een winkel bij jou in de buurt?
Maak vrijblijvend een afspraak met een
van onze adviseurs!

Bekijk daar de kleuren en stoffen uit onze
collectie en kies het ideale model voor
jouw woning!

Afspraak maken?

Klik dan hier