Mooie witte gordijnen om Cyber Monday mee te vieren

Net zoals Black Friday, heeft ook Cyber Monday succesvol de oversteek gemaakt vanuit Amerika naar Europa. Waar Black Friday het begin van het kerstinkopen seizoen inluidt, doet Cyber Monday dit de daaropvolgende maandag online. Dat betekent dat we deze ‘feestdag’ dit jaar op 2 december vieren. Bij ilumio doen we dat door de mooiste witte raamdecoratie uit te lichten.

Wit staat voor puur, rustgevend, licht en luchtig. Dat wilt jij toch ook in jouw inrichting? Het kan met witte raamdecoratie. Wit vormt een perfecte basis voor elk kleurenpalet en maakt elke inrichting een paar tinten lichter. Of je nu een landelijk, modern of minimalistisch interieur nastreeft, er is altijd wel een witte raamdecoratie die erbij past. Dit zijn onze favorieten: 

Luchtige witte in between gordijnen

Bij witte raambekleding denk je misschien aan witte gordijnen die soepel door de kamer waaien op een lentedag. Het is een beeld dat veelvuldig terugkomt in films, reclames en muziekvideo’s om puurheid, lucht en licht uit te beelden. Met witte inbetween gordijnen kun je deze sfeer ook bij jouw thuis realiseren. Door de inbetween stof komt er genoeg daglicht naar binnen, maar blijven ongewenste blikken buiten. Voor het mooie winderige effect hang je ze voor een paar opengeslagen deuren, maar voor een normaal raam hangen ze ook prachtig.

Witte vitrage voor extra karakter

Als je op zoek bent naar een nog luchtiger beeld, kun je het beste kiezen voor witte vitrages. Het is dan echter wel aan te raden om deze te combineren met een andere vorm van raamdecoratie. Vitrages zijn namelijk gemaakt van dunne, doorzichtige stof waardoor ze weinig privacy en isolatie bieden. Combineer je ze echter met verduisterende gordijnen, dan geniet je van het beste van twee werelden. Je geniet van privacy en een goede isolatie, terwijl de witte vitrage extra licht, luchtigheid en karakter toevoegen aan je raampartijen.

Mooie witte pvc jaloezieën

Witte gordijnen zijn prachtig, maar er zijn natuurlijk nog meer types raamdecoratie om uit te kiezen. Zo kun je je inrichting een unieke uitstraling geven met witte pvc jaloezieën. Behalve dat deze jaloezieën voor een bijzondere look zorgen, zijn ze ook nog eens heel praktisch. Het pvc waar de lamellen van gemaakt zijn is vochtbestendig, waardoor ze eenvoudig schoon te maken zijn. Bovendien maakt dit de jaloezieën geschikt voor het gebruik in de badkamer.

Landelijke witte vouwgordijnen

Net zoals pvc jaloezieën zijn vouwgordijnen een unieke vorm van raamdecoratie. Deze gordijnen rollen niet en schuiven niet van links naar rechts, maar vouwen zichzelf op wanneer je ze open doet. Dit zorgt voor karakteristieke plooien en een bijzondere uitstraling die het beste tot uiting komt in een landelijk interieur. Je kunt kiezen voor transparante, lichtdoorlatende of verduisterende witte vouwgordijnen waarmee je zelf bepaalt hoeveel daglicht je binnen laat. 

Witte verduisterende gordijnen

We hebben het al enkele keren herhaald: witte raamdecoratie zorgen voor licht in huis. Dat betekent echter niet dat witte gordijnen altijd maar daglicht naar binnen moeten laten. Soms wilt je een kamer juist volledig verduisteren, bijvoorbeeld de slaapkamer wanneer je naar bed gaat. In dat geval zorgen witte, verduisterende gordijnen voor complete verduistering terwijl je wel een lichte kleur in de kamer houdt. Zo zijn licht en donker toch te combineren.

Witte raamdecoratie kopen bij ilumio

Met witte raamdecoratie kun je werkelijk alle kanten op, het is een blanco canvas wat met bijna elk soort interieur te rijmen valt. In de webshop van ilumio vind je uiteenlopende soorten witte raamdecoratie in allerlei verschillende tinten. Er zit ongetwijfeld ook een mooi model bij voor jouw inrichting. Op zoek naar iets anders dan wit? Ook dan ben je bij ilumio aan het juiste adres. Neem snel een kijkje in onze webshop of ons gratis e-magazine en laat je inspireren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ilumio verzamelt je e-mailadres om onze nieuwsbrief te sturen. Je heeft het recht om deze gegevens in te zien, te corrigeren en er bezwaar tegen te maken. Voor meer informatie over je rechten klik hier.

Tess
Bekijk alle blogs