Pvc jaloezieën op maat

Pvc jaloezieën zijn al jarenlang een populaire vorm van raambekleding, onder andere vanwege de onderhoudsvriendelijkheid en privacy die ze bieden. Naast de houten en aluminium varianten biedt pvc nieuwe voordelen en mogelijkheden, zoals een mooie houtlook. ilumio biedt pvc jaloezieën aan met lamelbreedtes van 50mm waardoor de jaloezie een robuust en kenmerkend aanzicht heeft. De pvc jaloezieën hebben een meekleurende zijkant. 

USP home page object

 1. Klanten beoordelen ons met een 9 Klanten beoordelen ons met een 9
 2. Montage vanaf €39,- Montage vanaf €39,-
 3. Niet goed, geld terug Niet goed, geld terug

Pvc jaloezieën met ladderband

Vanaf €14,95

 • Lijkt op echt hout
 • Geschikt voor iedere ruimte
 • Keuze uit 21 kleuren

Pvc jaloezieën zonder ladderband

Vanaf €11,95

 • Lijkt op echt hout
 • Geschikt voor iedere ruimte
 • Makkelijk schoon te maken

Pvc jaloezieën van ilumio

Vanaf €11,95

 • Op maat gemaakt
 • Ruime keuze in kleuren en maatvoering
 • 5 jaar garantie

Pvc Jaloezieën met houtlook

Jaloezieën zijn ondertussen in meer varianten te krijgen dan de bekende aluminium jaloezieën. Zo zijn er jaloezieën gemaakt van pvc en jaloezieën gemaakt van hout op de markt. Houten jaloezieën zijn mooi, maar vereisen grondiger onderhoud en zijn duurder dan de pvc variant.

Met pvc jaloezieën met een houtlook krijgt u het beste van twee werelden. Deze jaloezieën met houtnerf zijn nauwelijks te onderscheiden van echte houten jaloezieën. Je profiteert echter wel van de voordelen die kunststof met zich meebrengt: lage kosten, het onderhoudsgemak en de vochtbestendigheid.

Geschikt voor iedere ruimte

Omdat de pvc jaloezieën van kunststof gemaakt zijn, zijn ze enorm veelzijdig en daarom zijn ze dan ook geschikt voor iedere ruimte. Of je nu raambekleding zoekt voor je slaapkamer, woonkamer of zolderkamer, de kunststof jaloezieën bieden de oplossing. Omdat de lamellen vochtafstotend zijn en bestand zijn tegen temperatuurverschillen, kun je pvc jaloezieën zelfs gebruiken in de keuken of badkamer.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat de lamellen zullen vervormen door de hoge luchtvochtigheid in de badkamer of door de hoge temperaturen in de keuken vanwege het kunststof materiaal van de pvc jaloezie. Daarnaast zijn pvc jaloezieën eenvoudig in het onderhoud, je maakt ze simpelweg schoon met een natte of vochtige doek.

Pvc jaloezieën kopen bij ilumio

 • Op maat gemaakt
 • Ruime keuze in kleuren en maatvoering
 • Gratis kleurstalen
 • 5 jaar garantie

Privacy

Ook over je privacy hoef je je geen zorgen te maken, de lamellen van onze pvc jaloezieën sluiten namelijk perfect op elkaar aan. Hierdoor kan er, als de jaloeziëen gesloten zijn, niemand naar binnen kan kijken en heb je dus volledige privacy. Door de jaloezieën open of dicht te doen en naar boven of beneden te trekken, bepaal je zelf hoeveel inkijk er van buitenaf is. Daarnaast bepaal je zo ook de lichtinval en sfeer in je ruimte.

Een pvc jaloezie op maat voor ieder raam

Ook over de maatvoering van de jaloezieën hoef je je geen zorgen te maken. Wij verkopen namelijk uitsluitend pvc jaloezieën op maat. Zodoende is de jaloezie perfect op maat gemaakt voor jouw ramen. Het maakt dus niet uit of je een enorm raam tot aan de grond hebt, of een smal raam boven het aanrecht. Je weet zeker dat de jaloezieën die je besteld hebt precies op je ramen zullen passen.

Gratis kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan en zie hoe verschillende kleuren in combinatie met je inrichting eruit zien.

Klanten beoordelen ons met een 9

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Benieuwd naar hoe zij ilumio ervaren? Bekijk dan onze reviews op de Kiyoh pagina.

Laten monteren

Voor slechts €39 per product komt een van onze monteurs bij je langs wanneer dit jou uitkomt. Onze monteurs hebben het materiaal, de kennis en de ervaring om jouw jaloezieën precies op te hangen zoals jij dat wilt. Binnen één dag is je raamdecoratie perfect opgehangen.

Zelf monteren

Wil je je pvc jaloezie toch liever zelf monteren? Dat kan natuurlijk ook. Bij al onze raambekleding zit een duidelijke handleiding met afbeeldingen. Volg simpelweg de stappen in de handleiding en je kunt je pvc jaloezie zelf ophangen. Deze handleiding is ook te vinden op de productpagina van het product wat je hebt aangeschaft.

Andere raamdecoratie van ilumio

Naast pvc jaloezieën heeft ilumio een ruim aanbod aan raamdecoratie. Denk hierbij aan aluminium jaloezieën, houten jaloezieën, rolgordijnen, duo rolgordijnen, plisségordijnen, gordijnen en vouwgordijnen.