Wie zijn wij

Raamdecoratie voor een schitterend uitzicht, van goede kwaliteit en een goede prijs. Dat is waar wij voor staan. Wij creëren dit schitterende uitzicht door de raamdecoratie af te stemmen aan jouw wensen en een goede combi te vinden tussen privacy en lichtinval. Hoe wij dit doen? Dat lees je op deze pagina.
Meer dan 50 jaar ervaring

Meer dan 50 jaar ervaring

In de afgelopen jaren zijn wij blij verrast om te zien hoe hard wij groeien en hoeveel huizen wij een thuis hebben gemaakt met onze raamdecoratie! Met meer dan 50 jaar ervaring vanuit ons moederbedrijf (B&C) weten wij hoe we jou het best kunnen helpen met de zoektocht naar jouw nieuwe raamdecoratie.

Direct uit de fabriek

Doordat wij onze raamdecoratie direct uit de fabriek leveren en daarmee geen extra kosten maken voor dure panden en tussenpersonen, zijn onze producten betaalbaar. Je betaalt alleen voor het materiaal, de productie en eventuele verzendkosten. Hierdoor hoef je niet onnodig veel te betalen voor jouw nieuwe raamdecoratie!
Direct uit de fabriek

Meet the team

Meet the team
Introductievideo

Introductievideo

ilumio is onderdeel van BloomTheRoom, dat op haar beurt deel uitmaakt van de B&C International groep. Bekijk onze bedrijfsvideo op ons YouTube-kanaal.
De voordelen van ilumio

De voordelen van ilumio

 
  • Maatwerk: de raamdecoratie van ilumio wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Op deze manier voldoen onze producten precies aan jouw wensen!
  • 5 jaar garantie: met onze standaard 5 jaar fabrieksgarantie geniet jij zorgeloos van onze kwaliteitsproducten.
  • Levering rechtstreeks vanuit onze eigen fabriek: we hebben geen grote voorraden of dure winkelpanden en daardoor kunnen we onze producten voor zeer scherpe prijzen aanbieden.
  • Echte service bij ilumio: door onze behulpzame klantenservice nemen wij al je zorgen weg bij het kopen van jouw nieuwe raamdecoratie!