5 redenen waarom je die oude raambekleding moet inwisselen

Wanneer je die oude raambekleding nauwelijks meer dicht durft te doen, omdat je niet tegen die verlepte, vieze stof aan wilt kijken, weet je dat het tijd is om ze te vervangen. Dat hoeft geen fortuin te kosten.

 

Hoge kwaliteit raambekleding van ilumio komt voor een prijs waarbij je nog steeds met een gerust hart van je nieuwe raambekleding kunt genieten. Hier zijn 5 redenen waarom je geen enkele dag langer met die oude raambekleding in huis hoeft te zitten!

1. Bespaar energie met nieuwe raambekleding!

Wist je dat je met nieuwe raambekleding energie kunt besparen? Kwalitatieve nieuwe raambekleding hoeft niet duur te zijn, maar op deze manier kun je de investering zelfs terugverdienen!

 

Plisségordijnen bevatten honingraat isolatie. Kou komt het makkelijkst via de ramen binnen, maar de isolatie houdt de kou tegen en de warmte van binnen lekker vast. Hierdoor kun je tot 25% van je energiekosten besparen! Nog een voordeel: in de zomer houdt plissé de koelte in de kamer vast. Heerlijk, toch?

1. Bespaar energie met nieuwe raambekleding!

2. Het verbazingwekkende verschil dat raambekleding maakt

Misschien stond je er niet zo bij stil, maar raambekleding kan in een handomdraai de sfeer in je huis veranderen. Gebruik dat in je voordeel! Daarvoor hoef je niet de stijl van je interieur aan te passen. Voor elke stijl is er namelijk wel passende raambekleding. Gun jouw interieur die frisse update!

Bij een modern interieur maken plisségordijnen de look helemaal af. Aluminium jaloezieën geven de ruimte een industriële feel. Ga je toch liever voor een warme, urban look? Kies dan voor houten jaloezieën. Zo zijn er nog veel meer keuzes die bij jouw stijl passen.

3. Hang je raambekleding gemakkelijk op

3. Hang je raambekleding gemakkelijk op

Als je geen zin hebt om moeilijk te doen met boren, of liever geen gaten in de muur hebt, kun je heel eenvoudig je raambekleding ophangen. Met klemsteunen hangen je de raambekleding stevig op en ben je in een handomdraai klaar. Dat is ook nog eens de ideale oplossing als je raambekleding wilt ophangen in een huurwoning. Heb je pvc kozijnen? Dan zijn klemsteunen ook voor jou een uitkomst. Klemsteunen zijn geschikt voor een deel van onze collectie. Neem contact met ons op om jouw opties te ontdekken.

4. Raambekleding is dé oplossing voor een frisser huis

Wist je dat het gemiddelde plukje stof in huis tot 32.750 verschillende bacteriën bevat? Afhankelijk van de ruimte en ventilatie kan dat zelfs veel meer zijn! Zulke beangstigende feiten zorgen ervoor dat je hoogstwaarschijnlijk zo snel mogelijk het aantal bacteriën in huis wilt minimaliseren. Jouw keuze in raambekleding kan daar gemakkelijk bij helpen.

 

Plisségordijnen en rolgordijnen van ilumio zijn gemaakt van polyester, hét materiaal dat erom bekend staat dat vuil zich er veel moeilijker aan hecht. Polyester raambekleding is dus een stuk makkelijker om schoon te houden. Weg met dat vuil! Check deze pagina voor meer info.

 

 

In de badkamer en de keuken ligt de vochtigheidsgraad hoger dan in de rest van het huis. Vooral in de keuken krijg je ook nog eens te maken met extra vuil. Opspattend vet uit de pan zit in een seconde op plekken waar je het liever niet hebt. Horizontale aluminium jaloezieën zijn dan een aanrader. Die zijn super eenvoudig in onderhoud!

4. Raambekleding is dé oplossing voor een frisser huis
5. Slaap extra goed met verduisterende raambekleding

5. Slaap extra goed met verduisterende raambekleding

Als je goed en diep wilt slapen, kun je de slaapkamer het beste zo donker als mogelijk houden. Licht stimuleert namelijk de aanmaak van dopamine, wat je meer energie geeft. Geen wonder dat je geen oog dicht doet in een slaapkamer waar veel licht in valt. Het beste advies: neem verduisterende raambekleding. De verduisterende raambekleding maakt jouw slaapkamer donker zodat jij heerlijk kan slapen.

Ons assortiment bevat ook lichtdoorlatende raambekleding. Hiermee bepaal je zelf hoe veel licht er in de kamer komt, maar kan er niemand naar binnen kijken. Kies bijvoorbeeld voor een verduisterend gordijn. Lichtdoorlatende raambekleding past in ieder interieur en helpt mee aan jouw privacy.

Van energie besparen tot beter slapen: zo veel verschil kan raambekleding maken! Voor elk interieur is er wel een optie die jouw interieurstijl naar een hoger niveau tilt. Dat allemaal voor een prijs waar je ook van kan genieten. Blijf dus geen dag langer met die vieze, oude raambekleding zitten en kijk rond in het assortiment van ilumio.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ilumio verzamelt je e-mailadres om onze nieuwsbrief te sturen. Je heeft het recht om deze gegevens in te zien, te corrigeren en er bezwaar tegen te maken. Voor meer informatie over je rechten klik hier.

Tess
Bekijk alle blogs