Bezorging: snel in huis

Als je nieuwe raamdecoratie bestelt bij ilumio, weet je dat er op maat gemaakte kwaliteit naar je huis komt. Goed bereid kost even tijd: de actuele levertijd vind je op de pagina van het product. 

Gratis thuisbezorgd vanaf 499 euro 

We bezorgen je nieuwe raamdecoratie met liefde tot aan de voordeur. Vanaf 499 euro is dat helemaal gratis, daaronder betaal je € 7,95 verzendkosten. 

Levertijd raamdecoratie

De levertijd verschilt per type raamdecoratie: de actuele levertijd vind je op de pagina van het product. 

Bezorging: snel in huis
Ik heb een bestelling geplaatst, en nu?

Ik heb een bestelling geplaatst, en nu?

We gaan voor je aan de slag! Zodra je nieuwe raamdecoratie perfect op maat is gemaakt, pakken we de boel voor je in. We sturen je een mail met de verzendgegevens en de track & trace code als je pakket klaarstaat voor verzending. 

Goed om te weten: als je verschillende soorten raambekleding hebt besteld, kan het zijn dat je bestelling in delen wordt geleverd. Je ontvangt voor elke zending een mail van de bezorgdienst met een track & trace code zodat je je pakket(ten) kunt volgen. 

Veelgestelde vragen

 1. Het gaat helaas niet altijd van een leien dakje. Als je pakket vertraging heeft opgelopen, kun je meestal via de track & trace code wel achterhalen wat er misgaat. Zo niet; neem dan even contact op met onze klantenservice. We gaan je helpen om ervoor te zorgen dat je pakket zo snel mogelijk wordt bezorgd.

 2. Ja. De levertijd kan afwijken van de 15 werkdagen levertijd. Onze monteur neemt namelijk de producten mee die bij jou thuis worden opgehangen. Je betaalt daarom geen bezorgkosten. Klik hier als je meer wil weten over de montage.

 3. Geen nood. Als je afwezig bent zal de bezorger proberen het pakket af te leveren bij de directe buren.

  Als dat ook niet lukt neemt de chauffeur het pakket weer mee. Je kunt via de mail die je hebt ontvangen met de leverdatum een nieuw aflevermoment afspreken. 

 4. De bezorging van jouw bestelling wordt verzorgd door NE-Distriservice. Onze logistieke partner is gespecialiseerd in het vervoeren van raamdecoratie.

  Onze aluminium jaloezieën (plus & premium), pvc jaloezieën en houten jaloezieën (premium) worden direct vanuit de fabriek geleverd en daarom worden ze vervoerd door DPD of TNT.

  NE-Distriservice bezorgt aan de hand van regio en route. Ze bezorgen twee keer in de week op elke locatie in Nederland. Het is afhankelijk van je postcode op welke dag ze bij je bezorgen. Voor meer info over het leverschema klik hier.

 5. Onze vervoerders doen een aantal pogingen om het pakket bij jou of bij de buren af te leveren. Indien de bestelling naar ons wordt teruggestuurd kunnen we het pakket opnieuw voor je verzenden. De verzendkosten van de nieuwe zending worden bij je in rekening gebracht.

 6. Tijdens je bestelling kun je een bezorgadres kiezen die afwijkt van je thuisadres. 

  Een ideale oplossing als je bijvoorbeeld een bezorging op je werk wilt of een product cadeau wilt doen.

Kom je er niet helemaal uit?

Kom je er niet helemaal uit?

Wij helpen je graag!

Telefoon

Telefoon

+31 (0)30 200 1047
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:30 & 13:00 tot 16:00 & Vrijdag 09:00 tot 13:00

Bericht

Bericht

Stuur ons een bericht via de Helpknop