Lichtdoorlatende plisségordijnen op maat

Lichtdoorlatende plisségordijnen zijn een goede oplossing voor de woonkamer of het kantoor. Dit type raamdecoratie laat namelijk wel licht door, maar vermindert de inkijk en beschermt jouw privacy. Het zijn echte sfeermakers voor een ruimte zonder dat deze het zicht naar buiten weghalen. De lichtdoorlatende plisségordijnen zijn voor iedere situatie een perfecte oplossing doordat zij verkrijgbaar zijn in vele verschillende kleuren. 


Het assortiment van ilumio bestaat uit een ruim aanbod aan verschillende kleuren zodat jij altijd hét perfecte plisségordijnen op maat krijgt. Verder op deze pagina lees jij meer over de eigenschappen en voordelen van lichtdoorlatende plisségordijnen

USP home page object

 1. Klanten beoordelen ons met een 9 Klanten beoordelen ons met een 9
 2. Montage vanaf €39,- Montage vanaf €39,-
 3. Niet goed, geld terug Niet goed, geld terug

Lichtdoorlatende plisségordijnen - Standaard ramen

Vanaf €17,94
 • Op maat gemaakt
 • Daglicht wordt doorgelaten
 • Top Down Bottom Up model

Lichtdoorlatende plisségordijnen - Draai-kiepramen

Vanaf €26,95
 • Ingespannen model mogelijk
 • Montage met of zonder boren door klemsteunen
 • Ruim aanbod aan kleuren en stoffen

Lichtdoorlatende plisségordijnen - Alle

Vanaf €17,94
 • Op maat gemaakt
 • Top Down Bottom Up model
 • 5 jaar garantie

Lichtdoorlatende plisségordijnen op maat

De lichtdoorlatende plisségordijnen worden op maat gemaakt bij ilumio. De doorgegeven afmetingen vormen de basis voor het uiteindelijke resultaat. Deze afmetingen kun je zelf doorgeven bij het door jou gekozen product. De maatwerk plisségordijnen zijn dé oplossing voor iedere situatie doordat deze altijd perfect aansluiten op jouw ramen en inrichting. Bij ons heb je een ruime keuze uit kleuren zodat jij altijd hét perfecte lichtdoorlatende plisségordijn op maat krijgt dat voldoet aan al jouw wensen.

Lichtdoorlatende plisségordijnen kopen bij ilumio

Onze voordelen:
 • Montage al vanaf €39,-
 • Gratis kleurstalen
 • Onze klanten waarderen ons met een 9

Garantie op lichtdoorlatende plisségordijnen

De lichtdoorlatende plisségordijnen van ilumio worden op maat en van de allerbeste stoffen gemaakt. Dit maakt dat wij een perfecte oplossing hebben voor iedere situatie. Onze raamdecoratie sluit altijd naadloos aan op jouw interieur. Op onze plisségordijnen zit standaard 5 jaar garantie zodat jij kan genieten van jouw nieuwe raamdecoratie zonder dat jij je zorgen hoeft te maken. 


Voordelen van lichtdoorlatende plisségordijnen


De lichtdoorlatende stof van onze plisségordijnen filteren het licht, maar bieden je ook privacy. Dit betekent dat het gordijn niet al het licht weert, maar dit door de stof naar binnen laat vallen. Ook is het van buiten lastig om naar binnen te kijken tenzij er binnen licht brand. Met dit gordijn weer je dus de inkijk ban buiten af, maar bewaar je wel het zicht naar buiten. Een lichtdoorlatend plisségordijn op maat maakt dat jij optimaal kan genieten van de lichtinval en zijn een prachtige toevoeging aan jouw inrichting. 

Gratis kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan en zie hoe verschillende kleuren in combinatie met je inrichting eruit zien.

Klanten beoordelen ons met een 9

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Benieuwd naar hoe zij ilumio ervaren? Bekijk dan onze reviews op de Kiyoh pagina.

Montageservice

Wil jij er zeker van zijn dat jouw lichtdoorlatende plisségordijn goed wordt gemonteerd? Wij hebben een montageservice voor een vaste lage prijs van €39 per product. Onze specialist komt bij jou langs om de raamdecoratie vervolgens perfect te monteren. Lees hier meer over onze montageservice.

Zelf monteren

Hang jij jouw nieuwe lichtdoorlatende plisségordijnen zelf op? Het is belangrijk dat dit goed en zorgvuldig gebeurt. Om jou te helpen hebben wij een video gemaakt met een uitleg. Bekijk deze video met een paar simpele stappen om jouw plisségordijn perfect op te hangen.

Andere raamdecoratie

Ben jij op zoek naar andere raamdecoratie dan lichtdoorlatende plisségordijnen? Bekijk ook eens ons ruime assortiment aan gordijnenrolgordijnenduo rolgordijnen, jaloezieën en vouwgordijnen.