Lichtdoorlatende plisségordijnen

Lichtdoorlatende plisségordijnen zijn een goede oplossing voor de woonkamer of het kantoor. Dit type raamdecoratie laat namelijk wel licht door, maar vermindert de inkijk en beschermt jouw privacy. Het zijn echte sfeermakers voor een ruimte zonder dat deze het zicht naar buiten weghalen. De lichtdoorlatende plisségordijnen zijn voor iedere situatie een perfecte oplossing doordat zij verkrijgbaar zijn in vele verschillende kleuren. 


Het assortiment van ilumio bestaat uit een ruim aanbod aan verschillende kleuren zodat jij altijd hét perfecte plisségordijnen op maat krijgt. Verder op deze pagina lees jij meer over de eigenschappen en voordelen van lichtdoorlatende plisségordijnen

USP home page object

 1. Gratis advies thuis of in de winkel Gratis advies thuis of in de winkel
 2. Meten en montage vanaf €39,- Meten en montage vanaf €39,-
 3. Niet goed, geld terug Niet goed, geld terug

Lichtdoorlatende plisségordijnen - Basic

Vanaf €17,95
 • Maatwerk oplossing
 • Laat het daglicht door
 • Inclusief 5 jaar garantie

Lichtdoorlatende plisségordijnen - Plus

Vanaf €28,95
 • Op maat gemaakt
 • Creëert meer privacy
 • Behoud het zicht naar buiten

Lichtdoorlatende plisségordijnen - Premium

Vanaf €40,95
 • Maatwerk oplossing
 • Inclusief 5 jaar garantie
 • Verkrijgbaar in vele kleuren

Lichtdoorlatende plisségordijnen op maat

De lichtdoorlatende plisségordijnen worden op maat gemaakt bij ilumio. De doorgegeven afmetingen vormen de basis voor het uiteindelijke resultaat. Deze afmetingen kunnen door jou zelf worden doorgegeven of één van onze adviseurs kan bij jou langs komen om de maten gratis op te meten. Door deze service ben jij altijd zeker van de juiste maten. De maatwerk plisségordijnen zijn dé oplossing voor iedere situatie doordat deze altijd perfect aansluiten op jouw ramen en inrichting. Bij ons heb je een ruime keuze uit kleuren zodat jij altijd hét perfecte lichtdoorlatende plisségordijn op maat krijgt dat voldoet aan al jouw wensen.

Aluminium jaloezieën kopen bij ilumio

Onze voordelen:
 • Meten & montage al vanaf €39,-
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Gratis advies, thuis en in de winkel

Garantie op lichtdoorlatende plisségordijnen

De lichtdoorlatende plisségordijnen van ilumio worden op maat en van de allerbeste stoffen gemaakt. Dit maakt dat wij een perfecte oplossing hebben voor iedere situatie. Onze raamdecoratie sluit altijd naadloos aan op jouw interieur. Op onze plisségordijnen zit standaard 5 jaar garantie zodat jij kan genieten van jouw nieuwe raamdecoratie zonder dat jij je zorgen hoeft te maken. 


Voordelen van lichtdoorlatende plisségordijnen


De lichtdoorlatende stof van onze plisségordijnen filteren het licht, maar bieden je ook privacy. Dit betekent dat het gordijn niet al het licht weert, maar dit door de stof naar binnen laat vallen. Ook is het van buiten lastig om naar binnen te kijken tenzij er binnen licht brand. Met dit gordijn weer je dus de inkijk ban buiten af, maar bewaar je wel het zicht naar buiten. Een lichtdoorlatend plisségordijn op maat maakt dat jij optimaal kan genieten van de lichtinval en zijn een prachtige toevoeging aan jouw inrichting. 

Gratis kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan en zie hoe verschillende kleuren in combinatie met je inrichting eruit zien.

Gratis opmeten & advies

Maak gratis een afspraak met onze adviseur die je ramen opmeet en advies geeft over de beste raamdecoratie in jouw huis.

Montageservice

Wil jij er zeker van zijn dat jouw lichtdoorlatende plisségordijn goed wordt gemonteerd? Wij hebben een montageservice voor een vaste lage prijs van €39 per product. Onze specialist komt bij jou langs om de raamdecoratie vervolgens perfect te monteren. Lees hier meer over onze montageservice.

Zelf monteren

Hang jij jouw nieuwe lichtdoorlatende plisségordijnen zelf op? Het is belangrijk dat dit goed en zorgvuldig gebeurt. Om jou te helpen hebben wij een video gemaakt met een uitleg. Bekijk deze video met een paar simpele stappen om jouw plisségordijn perfect op te hangen.

Andere raamdecoratie

Ben jij op zoek naar andere raamdecoratie dan lichtdoorlatende plisségordijnen? Bekijk ook eens ons ruime assortiment aan gordijnenrolgordijnenduo rolgordijnen, jaloezieën en vouwgordijnen.

Wishlist

Selecteer je favoriete artikel en zet hem op je Wishlist.

Wie weet krijg je hem wel cadeau!

Verlanglijst is leeg
%% item.title %%

%% item.title %%

%% item.functionalName.title %%

%% loginResultMsg %%

%% login.email %%

Maak een afspraak!

Wil je graag advies of eerst de collectie zien en voelen alvorens een beslissing te nemen?
Maak dan gratis een afspraak met een adviseur. Dit kan zowel bij jou thuis als in een van onze winkels!

Thuis

Kiezen vanuit je luie stoel?
Maak een afspraak met een van onze
adviseurs voor gratis advies bij jou thuis.

Zo zie je meteen welke stoffen en kleuren
goed bij jouw ramen en interieur passen.

Winkel

Kiezen in een winkel bij jou in de buurt?
Maak vrijblijvend een afspraak met een
van onze adviseurs!

Bekijk daar de kleuren en stoffen uit onze
collectie en kies het ideale model voor
jouw woning!

Afspraak maken?

Klik dan hier