Dakraam rolgordijnen van ilumio

Dakraam rolgordijnen zijn ideaal als jij jouw zolder gebruikt als slaapkamer, werkkamer of op een andere manier. Het is belangrijk om de juiste raamdecoratie voor je dakramen te kiezen. Met een stijlvol rolgordijn in je dakraam kun je je inrichting helemaal afmaken en de juiste decoratie houdt het licht en de warmte van de zon buiten.

Dakraam rolgordijnen zijn ideaal voor de dakramen op zolder. Ze zijn makkelijk te bedienen, houden de zon buiten en zien er modern en stijlvol uit. Daarnaast zorgen de verschillende kleuren ervoor dat er altijd een rolgordijn te vinden is dat in jouw ruimte past.

Rolgordijnen voor dakramen

 • Ook geschikt voor VELUX dakramen
 • Verduisterende werking
 • Verschillende kleuren

Dakraam rolgordijnen bij ilumio

 • Volledig verduisterend
 • Warmtewerend
 • Uitstekende kwaliteit
 • Gratis advies & opmeten thuis
 • Gratis thuisbezorgd
 • Gratis kleurstalen

Gratis afspraak

 • Gratis advies
 • Afspraak thuis wanneer het jou uitkomt
 • Ervaren interieurdeskundigen
 • Dakraam rolgordijn wordt direct ingemeten

Stoffen en kleuren

De rolgordijnen in de cassettes van ilumio zijn perfect voor jouw dakraam. De dakraam raamdecoratie is verkrijgbaar in donkerblauw, ecru, grijs, wit en zwart. Er is er dus altijd wel een oplossing te vinden die bij jouw inrichting past. Daarnaast bezitten de rolgordijnen in cassette enkele eigenschappen die hen ideaal maken voor het gebruik op zolder. Zo zijn al onze dakraam rolgordijnen waterbestendig en bestand tegen schimmel en meeldauw.


De dakraam rolgordijnen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende stoffen. Al onze dakraam rolgordijnen zijn verduisterend en zijn ingesloten in zijprofielen hierdoor ontstaan er geen lichtkieren. Je kunt het rolgordijn met de onderlat bedienen en op iedere hoogte stoppen. Zo bepaal je dus zelf hoeveel licht er binnenkomt. 


Onze dakraam raamdecoratie is geschikt voor de VELUX® modeltypen GGL, GGU, GPL en GPU en standaard maatvoeringen CK02, MK04, MK06, MK08, PK10, SK06, UK04 en UK08. Door de zijprofielen in te korten passen de dakraam rolgordijnen zelfs in de voorgaande modellen VELUX® dakramen. De dakraam rolgordijnen worden geleverd met montagemateriaal en instructies waardoor je de producten eenvoudig zelf kunt monteren. Zo kan je er ook voor zorgen dat ze in jouw VELUX® dakraam passen.

Dakraam rolgordijnen maten

Onze dakraam rolgordijnen zijn er in verschillende standaard maatvoeringen. Of je nu een klein of een groot dakraam hebt, er past altijd wel een dakraam rolgordijn van ilumio in. Van klein naar groot zijn onze maten:

55 x 78 cm (CK02); 
78 x 98 cm (MK04);
78 x 118 cm (MK06);
78 x 140 cm (MK08);
94 x 160 cm (PK10);
114 x 118 cm (SK06);
134 x 98 cm (UK04);
134 x 140 cm (UK08).


Al deze maten zijn in vijf verschillende, verduisterende stoffen verkrijgbaar. Namelijk in het donker blauw, ecru, grijs, wit, en zwart. Ons assortiment bestaat dus uit blauwe verduisterende dakraam rolgordijnen, ecru verduisterende dakraam rolgordijnen, grijze verduisterende dakraam rolgordijnen, witte verduisterende dakraam rolgordijnen en zwarte verduisterende dakraam rolgordijnen. Er is dus altijd wel een cassette rolgordijn dat in jouw zolderkamer past, zowel qua inrichting als qua afmetingen.


Gratis dakraam rolgordijn kleurstalen


Weet je niet zeker welke kleur dakraam rolgordijn het beste past bij jouw zolderkamer? Vraag dan gratis dakraam rolgordijn kleurstalen aan. Door de verschillende stoffen naast je interieur te houden kom je er snel achter welke kleurencombinatie het beste bij jouw inrichting past. Daarnaast kun je de stof op verschillende momenten van de dag bij het raam houden om te kijken wat het effect op de lichtinval is, dit verschilt immers per kleur. Door een gratis kleurstaal aan te vragen kom je er dus snel achter welke kleur je het beste kunt bestellen.

Online, thuis of in de winkel dakraam rolgordijnen kopen

Als je een keuze hebt gemaakt uit de verschillende maten en kleuren, kun je jouw nieuwe dakraam rolgordijnen bestellen. Dit kun je thuis en online doen, maar je kunt er ook voor kiezen om in de winkel van de dichtstbijzijnde dealer jouw dakraam rolgordijnen te kopen. Ook hier staan experts klaar om u verder advies te geven. Koop jouw dakraam rolgordijnen op de voor jou best passende manier.


Dakraam rolgordijnen gratis opmeten & advies


Kom je er zelf niet uit welke kleur het beste in je kamer past of welke maat je nodig hebt? Dan kun je een afspraak maken met onze adviseurs. Er komt dan gratis een expert bij jou thuis langs om je dakraam op te meten en vrijblijvend advies te geven over de beste dakraam rolgordijnen. Zo weet je zeker dat je de beste dakraam raam rolgordijnen kiest.


Montageservice voor dakraam rolgordijnen voor vaste lage prijs


De dakraam rolgordijnen worden geleverd met montagemateriaal en -instructies, je kunt ze dus gemakkelijk zelf monteren. Wil je de montage toch liever uit handen geven, bijvoorbeeld omdat je geen tijd hebt of omdat je het liever overlaat aan professionals? Dat kan! Voor een vaste prijs van 39 euro per raam komen wij jouw ilumio dakraam rolgordijnen ophangen. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is genieten van je nieuwe dakraam rolgordijn.

Wishlist

Selecteer je favoriete artikel en zet hem op je Wishlist.

Wie weet krijg je hem wel cadeau!

Verlanglijst is leeg
%% item.title %%

%% item.title %%

%% item.functionalName.title %%

%% loginResultMsg %%

%% login.email %%

Maak een afspraak!

Wil je graag advies of graag eerst de collectie zien en voelen alvorens je beslissing te maken?

Maak dan gratis een afspraak met een adviseur. Dit kan zowel bij jou thuis als in een van onze winkels!

Thuis

Kiezen vanuit je luie stoel?
Maak een afspraak met een van onze
adviseurs voor gratis advies bij jou thuis.

Zo zie je meteen welke stoffen en kleuren
goed bij jouw ramen en interieur passen.

Winkel

Kiezen in een winkel bij jou in de buurt?
Maak vrijblijvend een afspraak met een
van onze adviseurs!

Bekijk daar de kleuren en stoffen uit onze
collectie en kies het ideale model voor
jouw woning!

Afspraak maken?

Klik dan hier