Dakraam rolgordijnen van ilumio

Dakraam rolgordijnen zijn ideaal als jij jouw zolder gebruikt als slaapkamer, werkkamer of op een andere manier. Het is belangrijk om de juiste raamdecoratie voor je dakramen te kiezen. Met een stijlvol rolgordijn in je dakraam kun je je inrichting helemaal afmaken en de juiste decoratie houdt het licht en de warmte van de zon buiten.

Dakraam rolgordijnen zijn ideaal voor de dakramen op zolder. Ze zijn makkelijk te bedienen, houden de zon buiten en zien er modern en stijlvol uit. Daarnaast zorgen de verschillende kleuren ervoor dat er altijd een rolgordijn te vinden is dat in jouw ruimte past.

USP home page object

 1. Klanten beoordelen ons met een 9 Klanten beoordelen ons met een 9
 2. Montage vanaf €39,- Montage vanaf €39,-
 3. Niet goed, geld terug Niet goed, geld terug

Rolgordijnen voor dakramen

 • Geschikt voor VELUX dakramen
 • Verduisterende werking met zijprofielen
 • Verschillende kleuren
Dakraam rolgordijnen bij ilumio

Dakraam rolgordijnen bij ilumio

 • Volledig verduisterend
 • Warmtewerend
 • Uitstekende kwaliteit
 • Gratis thuisbezorgd
 • Gratis kleurstalen
Stoffen en kleuren

Stoffen en kleuren

De rolgordijnen in de cassettes van ilumio zijn perfect voor jouw dakraam. De dakraam raamdecoratie is verkrijgbaar in donkerblauw, ecru, grijs, wit en zwart. Er is er dus altijd wel een oplossing te vinden die bij jouw inrichting past. Daarnaast bezitten de rolgordijnen in cassette enkele eigenschappen die hen ideaal maken voor het gebruik op zolder. Zo zijn al onze dakraam rolgordijnen waterbestendig en bestand tegen schimmel en meeldauw.


De dakraam rolgordijnen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende stoffen. Al onze dakraam rolgordijnen zijn verduisterend en zijn ingesloten in zijprofielen hierdoor ontstaan er geen lichtkieren. Je kunt het rolgordijn met de onderlat bedienen en op iedere hoogte stoppen. Zo bepaal je dus zelf hoeveel licht er binnenkomt. 


Onze dakraam raamdecoratie is geschikt voor de VELUX® modeltypen GGL, GGU, GPL en GPU en standaard maatvoeringen CK02, MK04, MK06, MK08, PK10, SK06, UK04 en UK08. De dakraam rolgordijnen worden geleverd met montagemateriaal en instructies waardoor je de producten eenvoudig zelf kunt monteren. Zo kan je er ook voor zorgen dat ze in jouw VELUX® dakraam passen.

Dakraam rolgordijnen maten

Onze dakraam rolgordijnen zijn er in verschillende standaard maatvoeringen.
Of je nu een klein of een groot dakraam hebt, er past altijd wel een dakraam rolgordijn van ilumio in. Van klein naar groot zijn onze modellen:

CK02MK04MK06MK08PK10SK06UK04UK08


Al deze maten zijn in vijf verschillende, verduisterende stoffen verkrijgbaar. Namelijk in het donkerblauw, ecru, grijs, wit en zwart.
Ons assortiment bestaat dus uit blauwe verduisterende dakraam rolgordijnen, ecru verduisterende dakraam rolgordijnen, grijze verduisterende dakraam rolgordijnen, witte verduisterende dakraam rolgordijnen en zwarte verduisterende dakraam rolgordijnen.

Er is dus altijd wel een cassette rolgordijn dat in jouw zolderkamer past, zowel qua inrichting als qua afmetingen.

Waar vind ik de maat van mijn Velux raam?

Bij het uitkiezen van de juiste raamdecoratie voor een dakraam is het belangrijk dat je de juiste maat raam opgeeft. Dit is redelijk eenvoudig op te zoeken, aangezien deze maat met een code staat beschreven op een plaatje welke op het raam gemonteerd zit.

Dit kan verschillen per raam. In de afbeelding hieronder zie je waar je de afmeting van jouw raam kunt vinden.Maattabel

Velux-formaatcode Model Velux
CK02 GGL en GGU
MK04 GGL, GGU, GGO, GPL, GPU
MK06 GGL, GGU, GGO, GPL, GPU
MK08 GGL, GGU, GGO, GPL, GPU
SK06 GGL, GGU, GGO, GPL, GPU
UK04 GGL, GGU, LPG, LPG, LPG
UK08 GGL, GGU, GGO, GPL, GPU
PK10 GGL, GGU

Zelf opmeten is niet nodig, aan de formaatcode hebben we genoeg!


Zoals je zal hebben begrepen, is het erg belangrijk om te weten welke Velux-formaatcode jouw dakraam heeft. Deze code staat vaak vermeld aan de zijkant van het raam. Als je het raam kantelt zal je een plaatje vinden met daarop de Velux-formaatcode van jouw dakraam.

Ga voor meer informatie over de afmetingen van Velux dakramen naar deze pagina.

Montageservice voor dakraam rolgordijnen voor vaste lage prijs

De dakraam rolgordijnen worden geleverd met montagemateriaal en -instructies, je kunt ze dus gemakkelijk zelf monteren. Wil je de montage toch liever uit handen geven, bijvoorbeeld omdat je geen tijd hebt of omdat je het liever overlaat aan professionals? Dat kan! Voor een vaste prijs van €39 per product komen wij jouw ilumio dakraam rolgordijnen ophangen. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is genieten van je nieuwe dakraam rolgordijn.

Gratis kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan en zie hoe verschillende kleuren in combinatie met je inrichting eruit zien.

Klanten beoordelen ons met een 9

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Benieuwd naar hoe zij ilumio ervaren? Bekijk dan onze reviews op de Kiyoh pagina.

Zelf monteren

Ga je jouw raamdecoratie zelf monteren? Bekijk dan de montage instructies!

Laten monteren

Toch liever laten monteren? Maak gebruik van onze montageservice.