Dakraam rolgordijnen van ilumio

Dakraam rolgordijnen zijn ideaal als jij jouw zolder gebruikt als slaapkamer, werkkamer of op een andere manier. Het is belangrijk om de juiste raamdecoratie voor je dakramen te kiezen. Met een stijlvol rolgordijn in je dakraam kun je je inrichting helemaal afmaken en de juiste decoratie houdt het licht en de warmte van de zon buiten. Daarnaast zorgen de verschillende kleuren ervoor dat er altijd een rolgordijn te vinden is dat in jouw ruimte past.

USP home page object

 1. Klanten beoordelen ons met een 9 Klanten beoordelen ons met een 9
 2. Montage vanaf €39,- Montage vanaf €39,-
 3. Niet goed, geld terug Niet goed, geld terug

Rolgordijnen voor Velux dakramen

 • Geschikt voor VELUX® dakramen
 • Verduisterende werking met zijprofielen
 • Verschillende kleuren

Velux dakraam afmetingen

 • Zoek het type plaatje op
 • Zoek het type dakraam op
 • Zoek je maatcode op
Dakraam rolgordijnen bij ilumio

Dakraam rolgordijnen bij ilumio

 • Volledig verduisterend
 • Warmtewerend
 • Gratis thuisbezorgd
Rolgordijnen voor dakramen

Rolgordijnen voor dakramen

De rolgordijnen in de cassettes van ilumio zijn perfect voor jouw dakraam. De dakraam raamdecoratie is verkrijgbaar in donkerblauw, ecru, grijs, wit en zwart. Er is er dus altijd wel een oplossing te vinden die bij jouw inrichting past. Daarnaast bezitten de rolgordijnen in cassette enkele eigenschappen die hen ideaal maken voor het gebruik op zolder. Zo zijn al onze dakraam rolgordijnen vocht-, en hittebestendig.

Al onze dakraam rolgordijnen zijn verduisterend en zijn ingesloten in zijprofielen, hierdoor ontstaan er geen lichtkieren. Je kunt het rolgordijn met de onderlat bedienen en op iedere hoogte stoppen. Zo bepaal je dus zelf hoeveel licht er binnenkomt.

Onze rolgordijnen voor VELUX® dakramen zijn geschikt voor de VELUX® dakraamtypen: GGL, GGU, GPL en GPU met de maatcodes CK02, MK04, MK06, MK08, PK10, SK06, UK04 en UK08. De dakraam rolgordijnen worden geleverd met montagemateriaal en instructies waardoor je de producten eenvoudig zelf kunt monteren. 

Waar vind ik de maat van mijn Velux raam?

Bij het uitkiezen van de juiste raamdecoratie voor een dakraam is het belangrijk dat je de juiste maat raam opgeeft. Dit is redelijk eenvoudig op te zoeken, aangezien deze maat met een code staat beschreven op een plaatje welke op het raam gemonteerd zit.

Als je het raam kantelt zal je een plaatje vinden met daarop de Velux-formaatcode van jouw dakraam. Dit kan verschillen per model. In de afbeelding hieronder zie je waar je de afmeting van jouw raam kunt vinden.Velux maatcodes

Onze dakraamrolgordijnen zijn alleen geschikt voor de volgende modellen van het merk VELUX (2): GGL/GPL/GGU/GPU. De code voor de afmetingen (3), verandert met de jaren, maar deze afmetingen blijven hetzelfde. In de tabel hiernaast vindt je de overeenkomsten (Tabel Velux codes).

Tabel Velux codes

VELUX® type dakramen 

Velux dakramen voor 1991

Velux dakramen 1991 - 2001

Velux dakramen 2001 - 2012

Nieuwe generatie Velux dakramen

GGL/GPL/GGU/GPU

102

C02

CK02

GGL/GPL/GGU/GPU

1

304

M04

MK04

GGL/GPL/GGU/GPU

14

306

M06

MK06

GGL/GPL/GGU/GPU

2

308

M08

MK08

GGL/GPL/GGU/GPU

3

410

P10

PK10

GGL/GPL/GGU/GPU

4

606

S06

SK06

GGL/GPL/GGU/GPU

7

804

U04

UK04

GGL/GPL/GGU/GPU

8

808

U08

UK08

Zelf opmeten is niet nodig, aan de formaatcode hebben we genoeg!

Montageservice voor dakraam rolgordijnen voor vaste lage prijs

De dakraam rolgordijnen worden geleverd met montagemateriaal en -instructies, je kunt ze dus gemakkelijk zelf monteren. Wil je de montage toch liever uit handen geven, bijvoorbeeld omdat je geen tijd hebt of omdat je het liever overlaat aan professionals? Dat kan! Voor een vaste prijs van €39,- per product komen wij jouw ilumio dakraam rolgordijnen monteren. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is genieten van je nieuwe dakraam rolgordijn.

Gratis kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan en zie hoe verschillende kleuren in combinatie met je inrichting eruit zien.

Klanten beoordelen ons met een 9

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Benieuwd naar hoe zij ilumio ervaren? Bekijk dan onze reviews op de Kiyoh pagina.

Zelf monteren

Ga je jouw raamdecoratie zelf monteren? Bekijk dan de montage instructies!

Laten monteren

Toch liever laten monteren? Maak gebruik van onze montageservice.