Raamdecoratie voor de kinderkamer

De kinderkamer is de plek waar vrolijk gespeeld, gestoeid en geleerd wordt. In de avond moet de rust hier terugkeren zodat je kind ontspannen in een diepe slaap kan vallen. Een verduisterend rolgordijn, vouwgordijn of plisségordijn zorgt er voor dat de kleine nog lekkerder doorslaapt.

Rolgordijnen voor de kinderkamer

Het rolgordijn is bij uitstek de ideale binnenzonwering voor op de kinderkamer. Rolgordijnen zijn te kiezen in tal van unieke kleuren zoals roze, blauw of groen. Bijna elk kind heeft wel een lievelingskleur, deze vind je vast en zeker terug tussen onze rolgordijnen.. Daarnaast kan je kiezen voor een verduisterende stoffen om er voor te zorgen dat kinderen lekker doorslapen, ook wanneer het in de zomer lang licht is buiten. 

Makkelijk schoon te houden

Naast een vrolijke toevoeging zijn rolgordijnen ook nog eens heel praktisch. Ze vangen nauwelijks tot geen stof op en zijn makkelijk af te nemen met een vochtige doek.

Vouwgordijnen in vrolijke kleuren

Vouwgordijnen zijn misschien niet het eerste wat bij je te binnen schiet wanneer je op zoek bent naar vrolijke en kleurrijke binnenzonwering. Toch kan je heel eenvoudig een speelse twist geven aan een kinderkamer door te kiezen voor vouwgordijnen.

 

Zoek je een romantisch roze toevoeging aan een dromerige prinsessenkamer? Kies dan voor een zacht roze vouwgordijn. Een vouwgordijn valt heel mooi en doet luxe aan, zo waant jouw kind zich in een luxe kasteel. Of kies juist voor een vouwgordijn in een denim kleur om een kinderkamer een extra stoere uitstraling te geven.

Plisségordijnen voor een aangenaam klimaat

Plisségordijnen zijn niet alleen beschikbaar in vrolijke kleuren maar zijn ook nog eens te verkrijgen in verduisterende stoffen. Door de dubbele laag stoffen in de vorm van een honingraat wordt het zonlicht buiten gehouden.

 

Deze dubbele laag stof heeft als bijkomend voordeel dat het een isolerende werking heeft. Zo houd je de koude buiten in de winter en de warmte tijdens de zomer. Tussen de twee lagen stof ontstaat namelijk stilstaande lucht waardoor het geen kou of warmte doorlaat.

 

Het plisségordijn heeft het voordeel dat het nauwelijks lichtkieren doorlaat. De stof van het gordijn is namelijk exact zo breed als je het besteld. Hierdoor weet je zeker dat je hele raam is afgedekt door de verduisterende stof.

Zorgeloos de wereld ontdekken door kindveilige raamdecoratie

Zorgeloos de wereld ontdekken door kindveilige raamdecoratie

Jouw kind moet ongestoord en veilig kunnen spelen op zijn of haar slaapkamer en de wereld kunnen ontdekken. Alle raamdecoratie van ilumio voldoet aan de laatste normen van de Europese Unie. Wil je meer weten over kindveilige raamdecoratie? Lees hier alles om er voor te zorgen dat jouw kindje zorgeloos kan spelen in huis.

Bekijk onze top 7

Benieuwd naar de raamdecoratie die ilumio zelf kiest in de kinderkamer? Wij hebben een top 7 samengesteld van raamdecoratie voor in de kinderkamer.

Wishlist

Selecteer je favoriete artikel en zet hem op je Wishlist.

Wie weet krijg je hem wel cadeau!

Verlanglijst is leeg
%% item.title %%

%% item.title %%

%% item.functionalName.title %%

%% loginResultMsg %%

%% login.email %%

Maak een afspraak!

Wil je graag advies of graag eerst de collectie zien en voelen alvorens je beslissing te maken?
Maak dan gratis een afspraak met een adviseur. Dit kan zowel bij jou thuis als in een van onze winkels!

Thuis

Kiezen vanuit je luie stoel?
Maak een afspraak met een van onze
adviseurs voor gratis advies bij jou thuis.

Zo zie je meteen welke stoffen en kleuren
goed bij jouw ramen en interieur passen.

Winkel

Kiezen in een winkel bij jou in de buurt?
Maak vrijblijvend een afspraak met een
van onze adviseurs!

Bekijk daar de kleuren en stoffen uit onze
collectie en kies het ideale model voor
jouw woning!

Afspraak maken?

Klik dan hier