Gratis advies op afstand

Onze leveringen en adviesafspraken gaan gewoon door! Weet je niet goed voor welk soort raamdecoratie je moet gaan? Of wil je graag hulp bij het inmeten van de raamdecoratie? Vraag dan een gratis advies op afstand aan en ontvang telefonisch advies! We helpen graag, ook op afstand.

Eén van onze adviseurs helpt je telefonisch bij het maken van de juiste keuze. De adviseur geeft je richtlijnen voor het inmeten, helpt je de juiste kleur uitzoeken en geeft je advies over de technische en functionele aspecten van de raamdecoratie.

Gratis advies op afstand

Hoe werkt het?

Stuur ons de volgende informatie via info@ilumio.nl :

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • Foto’s van je raam
  • Verwijder eventuele obstakels (huidige raamdecoratie, spullen op de vensterbank, etc.)

Je ontvangt binnen 1 werkdag een antwoord per e-mail of telefonisch. Houd er rekening mee dat dit slechts een advies is en dat wij in geen geval beslissingen voor je zullen nemen. Wij beantwoorden je vragen en adviseren je, maar de keuze van het product en de aankoop zijn jouw verantwoordelijkheid. Het advies is dus vrijblijvend.

De beste foto's

Volg onderstaande instructies voor het maken van de juiste foto’s zodat wij je zo goed mogelijk kunnen adviseren.

  1. Zorg ervoor dat het hele raam duidelijk zichtbaar is op de foto
  2. Maak ook een foto van het kozijn, de plek waar je de raamdecoratie wilt bevestigen
  3. Maak de vensterbank leeg
  4. Zorg ervoor dat de huidige raamdecoratie het raam zo weinig mogelijk bedekt

Hulp bij juiste productkeuze

Weet je niet zo goed voor welk product je moet kiezen? Dat is een goede reden om een gratis telefonisch advies aan te vragen. De adviseur zal je helpen om de juiste productkeuze te maken.

Hulp bij juiste kleurkeuze

Zit je nog te twijfelen over de keuze van de kleur van jouw raamdecoratie? Eén van onze adviseurs kan jou hier gemakkelijk mee helpen. Het is helemaal gunstig als je al gratis kleurstalen van ons in huis hebt. Zo kun je gemakkelijk meekijken en met behulp van de adviseur een goede keuze maken.

Richtlijnen voor de juiste inmeting

Richtlijnen voor de juiste inmeting

De adviseur geeft je ook richtlijnen over het inmeten van de raamdecoratie. Zo kun je dit gemakkelijk zelf doen. Dit kan met behulp van de door jou opgestuurde foto’s of door de richtlijnen van de adviseur op te volgen.

Hulp bij de technische en functionele aspecten

Bij sommige soorten raamdecoratie kun je kiezen uit verschillende technische en functionele aspecten. Ook hier kan de adviseur je bij helpen. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar rolgordijnen, dan kun je kiezen uit verduisterende, lichtdoorlatende en transparante rolgordijnen. Kies je bijvoorbeeld voor plisségordijnen, dan moet je ook een keuze maken voor de bediening van het plisségordijn. Zo zijn er nog een aantal soorten raamdecoratie waarbij je voor dit soort keuzes komt te staan. Dit zijn allemaal dingen waar je natuurlijk wel over na moet denken en waar we je graag bij helpen.

Advies via video

Zit je in de volgende situatie?

  • Je hebt je keuze al gemaakt, maar twijfelt over het opmeten of installeren?
  • Je hebt je ilumio raamdecoratie al geïnstalleerd maar er is een probleem met het product?

Laat het ons weten en wij kunnen je indien nodig begeleiden via een video-oproep. Op die manier kunnen we met je meekijken en je nog sneller helpen!

Advies via video