Zebra gordijnen

Een zebra rolgordijn staat bekend onder veel verschillende namen: roljaloezie, duo rolgordijn en multishade. Ze worden ook wel zebra gordijn genoemd, omdat het gordijn donkere en lichtere stroken heeft net als een zebra. Je kunt de donkere en lichtere stofstroken over elkaar heen bewegen. Zo kun je zelf gemakkelijk de lichtinval bepalen. We zien de zebra gordijnen steeds vaker terug in verschillende interieurstijlen.

Basic

Basic

Vanaf €9,43

  • Keuze uit 9 kleuren
  • Standaard hoogte en breedtemaat
  • Witte koof en onderdelen
Plus

Plus

Vanaf €17,96

  • Keuze uit 3 kleuren
  • Standaard hoogtemaat, breedte op maat tot 177 cm
  • Witte koof en onderdelen
Premium

Premium

Vanaf €20,95

  • 100% op maat, keuze uit 19 kleuren
  • Max. breedte 270 cm, max. hoogte 300 cm
  • Design koof en onderdelen kleurgecoördineerd

Zebra gordijn op maat

Onze zebra gordijnen worden zeer nauwkeurig op maat gemaakt voor je. Je kunt zelf de gewenste maten doorgeven en wij zorgen ervoor dat het product perfect op maat gemaakt wordt. Zo past het zebra gordijn altijd perfect voor jouw raampartij. Verder heb je de keuze uit verschillende kleuren voor je zebra gordijn. Zo is er altijd een zebra gordijn dat bij jouw interieur past.

Zebra gordijn op maat
Privacy

Privacy

Zebra gordijnen zijn erg praktisch. Je kunt namelijk erg eenvoudig de hoeveelheid licht en privacy in een ruimte bepalen. Je moet er wel rekening mee houden dat een zebra gordijn nooit 100% verduisterend is, maar door middel van de donkere stroken kun je de ruimte wel enigszins verduisteren.  Je kunt ervoor kiezen om de stofstroken over elkaar heen te hangen, maar je kunt ze ook tegenovergesteld van elkaar hangen. Zebra gordijnen zijn dus gemakkelijk te bedienen en je bepaalt zelf hoeveel privacy je hebt.

Hoogste kwaliteit materialen

Onze zebra gordijnen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit polyester. Polyester is erg duurzaam en gebruiksvriendelijk. Daarnaast is ook het ophangmechanisme gemaakt van de hoogste kwaliteit. Op deze manier kun je jarenlang genieten van je zebra gordijn.

Zebra gordijnen schoonmaken

Zebra gordijnen hebben weinig onderhoud nodig. Ze zijn namelijk gemaakt van de hoogste kwaliteit polyester. Als je je zebra gordijn gaat schoonmaken kun je dit eenvoudig doen met een vochtige doek. Bekijk onze pagina over duo rolgordijnen schoonmaken als je meer informatie wilt over het schoonmaken van een zebra gordijn.

Klanten beoordelen ons met een 9

Klanten beoordelen ons met een 9

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Benieuwd naar hoe zij ilumio ervaren? Bekijk dan onze reviews op de Kiyoh pagina.

Gratis kleurstalen

Gratis kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan en kom er achter wat voor effect de kleur, het materiaal en de transparantie heeft op jouw interieur.

Laten monteren

Laten monteren

Bij ilumio hebben wij een montageservice voor een vaste lage prijs van €39 per product, zonder bijkomende kosten. Onze monteurs beschikken over de materialen, ervaring en expertise om jouw raamdecoratie precies te bevestigen zoals jij wilt.

Zelf monteren

Zelf monteren

Onze raamdecoratie is eenvoudig te monteren en heeft een stevig ophangsysteem. Bij onze producten zit een duidelijke handleiding waar stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je jouw raamdecoratie moet plaatsen. Bekijk ook onze instructievideo’s.