Vouwgordijnen op maat kopen

De vouwgordijnen van ilumio kunnen een mooie verrijking zijn voor jouw interieur en zijn in het gebruiksgemak makkelijker dan normale gordijnen. Een vouwgordijn zorgt doorgaans voor een romantische, huiselijke en klassieke sfeer in een ruimte. Typerend aan een vouwgordijn is dat deze horizontale vouwen in de stof heeft, waardoor ze opvouwen in plaats van oprollen. Een vouwgordijn neemt minder ruimte in dan een normaal gordijn en bedenkt enkel het raam. Daarnaast zijn er meerdere mogelijkheden om een vouwgordijn te monteren.

USP home page object

 1. Klanten beoordelen ons met een 9 Klanten beoordelen ons met een 9
 2. Montage vanaf €39,- Montage vanaf €39,-
 3. Niet goed, geld terug Niet goed, geld terug

Verduisterende vouwgordijnen

Vanaf €25,95
 • Volledige verduistering
 • Goede isolatie en akoestiek
 • Luxe en exclusieve uitstraling

Lichtdoorlatende vouwgordijnen

Vanaf €22,95
 • Beschermt tegen fel zonlicht
 • Lichtdoorlatend zonder inkijk
 • Privacy zonder complete verduistering

Transparante vouwgordijnen

Vanaf €25,95
 • Beperkte inkijk
 • Elegante decoratieve raambekleding
 • Contact met de buitenwereld

Verduisterende vouwgordijnen

Een verduisterend vouwgordijn kun je goed gebruiken om licht buiten te houden. Een mooi voorbeeld hiervan is de slaapkamer, waar je ook met zonneschijn of hinderlijke straatverlichting de ruimte wilt kunnen verduisteren. Met een verduisterend vouwgordijn kun je dus gerust gaan slapen.

Lichtdoorlatende vouwgordijnen

Met lichtdoorlatende vouwgordijnen heb je het daglicht wat je huis binnen komt, maar voldoende privacy; het is niet mogelijk om naar binnen te kijken. Ideaal dus voor een raam aan de straatkant. Een lichtdoorlatend vouwgordijn zorgt voor een aangename lichtinval en is aan te passen aan ieder interieur. ilumio heeft een ruime selectie aan kleuren en stoffen waardoor een lichtdoorlatend vouwgordijn perfect aansluit op jouw interieur.

Transparante vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen zorgen voor daglicht in een ruimte met voldoende privacy daarbij. Met een transparant vouwgordijn kun je nog steeds naar buiten kijken, waardoor een ruimtelijke sfeer ontstaat. Ook onze transparante vouwgordijnen worden op maat gemaakt en zijn beschikbaar in diverse stoffen en kleuren.

5 jaar garantie

5 jaar garantie

De vouwgordijnen van ilumio worden op maat gemaakt van stoffen van de hoogste kwaliteit. We geven daarom standaard 5 jaar garantie op ieder ilumio vouwgordijn. Je kunt daardoor 5 jaar lang gegarandeerd genieten van jouw ilumio vouwgordijn.

Gratis kleurstalen

Het uitzoeken van een geschikt vouwgordijn voor jouw ruimte kan lastig zijn. Wij komen je hierbij graag tegemoet door gratis kleurstalen aan te bieden. Zodoende kun je zelf thuis kijken welke stof, kleur en transparantie het meest geschikt is voor jouw ruimte.

Klanten beoordelen ons met een 9

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Benieuwd naar hoe zij ilumio ervaren? Bekijk dan onze reviews op de Kiyoh pagina.

Zelf monteren

Ga je jouw raamdecoratie zelf monteren? Bekijk dan de montage instructies!

Laten monteren

Toch liever laten monteren? Maak gebruik van onze montageservice.

Andere raamdecoratie

Wil je toch verder kijken dan vouwgordijnen? Ilumio heeft ook een ruim aanbod in rolgordijnen, duo rolgordijnen, plissé gordijnen, jaloezieën en gordijnen.