Verduisterende vouwgordijnen op maat

Met de verduisterende vouwgordijnen van ilumio kun je in een handomdraai en op een stijlvolle manier een ruimte verduisteren. Daarom zijn de verduisterende vouwgordijnen ideaal voor slaapkamers. Het is belangrijk dat je een goede nachtrust hebt en je licht vanaf buiten dus helemaal kunt buitensluiten en je de ruimte volledig verduisterd hebt. Door de ruime keus in kleuren, stoffen en motieven ziet het er vanaf de binnenkant ook nog eens stijlvol uit.

Verduisterende vouwgordijnen van ilumio zijn:

 • Volledige verduisterend
 • Ideaal voor de slaapkamer
 • Op maat gemaakt

TE VEEL KEUZE?

Wij helpen je in 4 stappen jouw raamdecoratie te vinden

Help mij kiezen >
Gele verduisterende vouwgordijnen

Gele verduisterende vouwgordijnen

 • Op maat gemaakt
 • 100% verduisterend
 • Verrijking van je interieur
Blauwe verduisterende vouwgordijnen

Blauwe verduisterende vouwgordijnen

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Ideaal voor de slaapkamer
 • 5 jaar garantie
Alle verduisterende vouwgordijnen

Alle verduisterende vouwgordijnen

 • Beschikbaar in zeer veel kleuren
 • Volledig verduisterend
 • Hoogste kwaliteit stof
Gratis advies aan huis

Gratis advies aan huis

 • Gratis en vrijblijvende afspraak bij jou thuis
 • Persoonlijk plan voor je nieuwe raambekleding
 • Inclusief inmeten

Houd licht en warmte buiten

Een verduisterend vouwgordijn houdt, zoals de naam al zegt, licht buiten en kan een ruimte volledig verduisteren. Zodoende kun je de sfeer in een ruimte volledig zelf bepalen door je keuze in licht of natuurlijk juist genieten van volledige duisternis in je slaapkamer. Zo wordt je ook nog eens helemaal uitgerust wakker doordat er geen licht van buiten naar binnen schijnt.

Naast dat de stof verduisterend is, is deze ook nog eens isolerend. Een verduisterend vouwgordijn dikker is van stof en vaak een witte achterkant. Dit reflecteert, waardoor het warmte en kou buiten houdt. Je kunt naast het licht van de zon dus ook de warmte buiten houden. In de zomer kun je een ruimte dus verkoelen met een verduisterend rolgordijn.

Benieuwd naar welke raamdecoratie nog meer warmtewerend of isolerend is? Ga dan naar deze pagina.

Privacy

Een verduisterend vouwgordijn is volledig sluitend. Hierdoor kun je met verlichting zelf de sfeer in een kamer bepalen. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om een verduisterend vouwgordijn niet helemaal te sluiten, zodat er nog wel wat licht naar binnen schijnt.

Een verduisterend vouwgordijn werkt twee kanten op: naast dat er geen licht van buiten naar binnen komt, gaat er ook geen licht van binnen naar buiten. Mensen kunnen daardoor niet naar binnen kijken en het is dus van buitenaf niet te zien of er licht brandt.

Verduisterend vouwgordijn op maat

Alle verduisterende vouwgordijnen van ilumio worden op maat gemaakt. Doordat het vouwgordijn op maat is, past deze perfect voor het raam en zijn er geen kiertjes aan de zijkant van de het vouwgordijn. Op deze manier is het vouwgordijn 100% verduisterend.

Verschillende kleuren

Onze verduisterende vouwgordijnen komen in veel verschillende kleuren en types. Voor ieder interieur hebben wij een passend vouwgordijn.

Waar velen verwachten dat een verduisterend vouwgordijn vaak donker van kleur is bewijzen wij het tegendeel. Zo hebben we ook verduisterende vouwgordijnen in het wit, licht blauw en andere lichte kleuren.

Veelgestelde vragen

 1. Met de verduisterende vouwgordijnen van ilumio kun je in een handomdraai en op een stijlvolle manier een ruimte verduisteren. Daarom zijn de verduisterende vouwgordijnen ideaal voor slaapkamers. Het is belangrijk dat je een goede nachtrust hebt en je licht vanaf buiten dus helemaal kunt buitensluiten en je de ruimte volledig verduisterd hebt.
 2. Naast dat de stof verduisterend is, is deze ook nog eens isolerend. Een verduisterend vouwgordijn is dikker van stof en heeft vaak een witte achterkant. Dit reflecteert, waardoor het warmte en kou buiten houdt. Je kunt, naast het licht, ook de warmte van de zon buiten houden. In de zomer kun je een ruimte dus verkoelen met een verduisterend rolgordijn.

Populaire producten

Gratis kleurstalen

Gratis kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan en kom er achter wat voor effect de kleur, het materiaal en de transparantie heeft op jouw interieur.

Klanten beoordelen ons met een 9

Klanten beoordelen ons met een 9

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Benieuwd naar hoe zij ilumio ervaren? Bekijk dan onze reviews op de Kiyoh pagina.

Zelf monteren

Zelf monteren

Onze raamdecoratie is eenvoudig te monteren en heeft een stevig ophangsysteem. Bij onze producten zit een duidelijke handleiding waar stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je jouw raamdecoratie moet plaatsen. Bekijk ook onze instructievideo’s.

Laten monteren

Laten monteren

Dankzij de standaard tarieven weet je van te voren waar je aan toe bent. Je betaalt €64,50 aan voorrijkosten en €29,50 per product. Onze monteurs beschikken over de materialen, ervaring en expertise om jouw raamdecoratie precies te bevestigen zoals jij wilt.

Blogs & inspiratie