Verduisterende vouwgordijnen op maat

Met de verduisterende vouwgordijnen van ilumio kun je in een handomdraai en op een stijlvolle manier een ruimte verduisteren. Daarom zijn de verduisterende vouwgordijnen ideaal voor slaapkamers. Het is belangrijk dat je een goede nachtrust hebt en je licht vanaf buiten dus helemaal kunt buitensluiten en je de ruimte volledig verduisterd hebt. Door de ruime keus in kleuren, stoffen en motieven ziet het er vanaf de binnenkant ook nog eens stijlvol uit.

Verduisterende vouwgordijnen van ilumio zijn:

 • Volledige verduisterend
 • Ideaal voor de slaapkamer
 • Op maat gemaakt

USP home page object

 1. Klanten beoordelen ons met een 9 Klanten beoordelen ons met een 9
 2. Montage vanaf €39,- Montage vanaf €39,-
 3. Niet goed, geld terug Niet goed, geld terug

Gele verduisterende vouwgordijnen

Vanaf €25,95

 • Op maat gemaakt
 • 100% verduisterend
 • Verrijking van je interieur

Blauwe verduisterende vouwgordijnen

Vanaf €25,95

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Ideaal voor de slaapkamer
 • 5 jaar garantie

Alle verduisterende vouwgordijnen

Vanaf €25,95

 • Beschikbaar in zeer veel kleuren
 • Volledig verduisterend
 • Hoogste kwaliteit stof

Houd licht en warmte buiten

Een verduisterend vouwgordijn houdt, zoals de naam al zegt, licht buiten en kan een ruimte volledig verduisteren. Zodoende kun je de sfeer in een ruimte volledig zelf bepalen door je keuze in licht of natuurlijk juist genieten van volledige duisternis in je slaapkamer. Zo wordt je ook nog eens helemaal uitgerust wakker doordat er geen licht van buiten naar binnen schijnt.

Naast dat de stof verduisterend is, is deze ook nog eens isolerend. Een verduisterend vouwgordijn dikker is van stof en vaak een witte achterkant. Dit reflecteert, waardoor het warmte en kou buiten houdt. Je kunt naast het licht van de zon dus ook de warmte buiten houden. In de zomer kun je een ruimte dus verkoelen met een verduisterend rolgordijn.

Benieuwd naar welke raamdecoratie nog meer warmtewerend of isolerend is? Ga dan naar deze pagina.

Privacy

Een verduisterend vouwgordijn is volledig sluitend. Hierdoor kun je met verlichting zelf de sfeer in een kamer bepalen. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om een verduisterend vouwgordijn niet helemaal te sluiten, zodat er nog wel wat licht naar binnen schijnt.

Een verduisterend vouwgordijn werkt twee kanten op: naast dat er geen licht van buiten naar binnen komt, gaat er ook geen licht van binnen naar buiten. Mensen kunnen daardoor niet naar binnen kijken en het is dus van buitenaf niet te zien of er licht brandt.

Verduisterend vouwgordijn op maat

Alle verduisterende vouwgordijnen van ilumio worden op maat gemaakt. Doordat het vouwgordijn op maat is, past deze perfect voor het raam en zijn er geen kiertjes aan de zijkant van de het vouwgordijn. Op deze manier is het vouwgordijn 100% verduisterend.

Verschillende kleuren

Onze verduisterende vouwgordijnen komen in veel verschillende kleuren en types. Voor ieder interieur hebben wij een passend vouwgordijn.

Waar velen verwachten dat een verduisterend vouwgordijn vaak donker van kleur is bewijzen wij het tegendeel. Zo hebben we ook verduisterende vouwgordijnen in het wit, licht blauw en andere lichte kleuren.

Gratis kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan en zie hoe verschillende kleuren in combinatie met je inrichting eruit zien.

Klanten beoordelen ons met een 9

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Benieuwd naar hoe zij ilumio ervaren? Bekijk dan onze reviews op de Kiyoh pagina.

Zelf monteren

Ga je jouw raamdecoratie zelf monteren? Bekijk dan de montage instructies of klik hier en bekijk onze youtube video met montage instructies.

Laten monteren

Toch liever laten monteren? Maak gebruik van onze montageservice.