Verduisterende rolgordijnen op maat

De verduisterende rolgordijnen in de collectie van ilumio zijn beschikbaar in diverse varianten, maar één factor is hetzelfde: ze laten geen licht door. Zo kunt u iedere gewenste ruimte verduisteren, waardoor je privacy hebt en je eigen sfeer kunt creëren in huis. Door de ruime keus in stoffen, motieven en kleuren ziet het er vanaf de binnenkant ook nog eens strak uit.

Verduisterende rolgordijnen van ilumio zijn:

 • Volledig verduisterend
 • Op maat gemaakt
 • Ideaal voor de slaapkamer

USP home page object

 1. Klanten beoordelen ons met een 9 Klanten beoordelen ons met een 9
 2. Montage vanaf €39,- Montage vanaf €39,-
 3. Niet goed, geld terug Niet goed, geld terug

Verduisterende rolgordijnen voor standaard ramen

Vanaf €8,95
 • Volledige verduistering  
 • Op maat gemaakt
 • Ideaal voor slaapkamer

Verduisterende rolgordijnen voor draai-kiepramen

Vanaf €18,95
 • Bewaakt jouw privacy
 • Montage zonder boren
 • Geleverd met klemsteunen en spandraden

Alle verduisterende rolgordijnen op maat

Vanaf €8,95
 • 100% verduisterend
 • Op maat gemaakt
 • Ideaal voor de slaapkamer

Rolgordijnen voor Velux dakramen

 • Geschikt voor VELUX® dakramen
 • Verduisterende werking met zijprofielen
 • Verschillende kleuren

Houd licht en warmte buiten

Een verduisterend rolgordijn is ideaal als je een ruimte in huis volledig wilt verduisteren wanneer je dit wilt. Zo werkt een verduisterend rolgordijn ’s nachts vaak erg goed. Dit zorgt voor een betere nachtrust, waardoor je uitgerust wakker wordt. Ook in de zomer, wanneer het langer licht is buiten, kun je in een donkere slaapkamer van uw nachtrust genieten dankzij een verduisterend rolgordijn.

Door een isolerende laag op de stof wordt naast zonlicht ook de warmte van de zon buiten gehouden. Zodoende kun je het ook in de zomer laten afkoelen in je huis door verduisterende rolgordijnen op te hangen.

Benieuwd naar welke raamdecoratie nog meer warmtewerend of isolerend is? Ga dan naar deze pagina.

Privacy

Doordat een verduisterend rolgordijn volledig sluitend is, kun je binnen de sfeer creëren die jij zelf wilt. Zo kun je ervoor kiezen om een verduisterend rolgordijn te plaatsen in de woonkamer, zodat je ook met zonlicht kunt genieten van de televisie of computer.

Een verduisterend rolgordijn werkt twee kanten op. Er gaat geen licht van buiten naar binnen, maar er gaat ook geen licht van binnen naar buiten. Mensen die buiten staan kunnen dus niet zien dat er licht brand binnen.

Verduisterend rolgordijn op maat

Bij een verduisterend rolgordijn is het belangrijk dat deze goed voor het raam hangt, zodat deze ook daadwerkelijk 100% verduisterend is. Om deze reden leveren wij uitsluitend rolgordijnen op maat. Zodoende past deze perfect voor het raam en wordt er geen licht doorgelaten.

Verschillende kleuren

Onze verduisterende rolgordijnen komen in veel verschillende kleuren en types. Zodoende hebben wij voor ieder interieur een passend rolgordijn.

Waar velen verwachten dat een verduisterend rolgordijn vaak donker van kleur is bewijzen wij het tegendeel. Zo hebben we ook verduisterende rolgordijnen in het wit, licht blauw en andere lichte kleuren.

Laten monteren voor een vaste prijs

Het monteren van rolgordijnen kan soms lastig zijn en kun je daarom soms beter overlaten aan een vakman. Door een monteur de rolgordijn te laten ophangen wordt deze precies zo opgehangen als je wilt, op de plek die je wilt zodat de ruimte volledig verduisterd kan worden.

Al onze monteurs hebben alle benodigde materialen mee om het rolgordijn snel en eenvoudig op te hangen. Hiernaast rekenen onze monteurs geen voorrijkosten en kost het monteren van een verduisterend rolgordijn slechts 39 euro. Bij het maken van uw bestelling kun je montage aanvragen.

Zelf monteren

Uiteraard is het ook mogelijk om een verduisterend rolgordijn zelf op te hangen. Dit kun je eenvoudig zelf doen. Op de productpagina van jouw rolgordijn vind je een instructievideo waarop duidelijk wordt uitgelegd hoe het rolgordijn ophangen moet worden. Hiernaast leveren we bij onze producten altijd een duidelijke instructie mee van hoe het product geplaatst moet worden.