Verduisterende raamdecoratie

Bij de keuze van nieuwe, op maat gemaakte raamdecoratie kies je, afhankelijk van de ruimte, tussen verschillende transparanties. Waar lichtdoorlatende raamdecoratie het buitenlicht voorzichtig doorlaat, blokkeert verduisterende raamdecoratie het volledig. Zo kun je een ruimte vrijwel helemaal verduisteren met verduisterende raamdecoratie.

USP home page object

  1. Direct van de fabriek, tot 70% goedkoper Direct van de fabriek, tot 70% goedkoper
  2. Gratis persoonlijk advies Gratis persoonlijk advies Gratis persoonlijk advies
  3. Meet- en montageservice Meet- en montageservice Meet- en montageservice
Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen

Een verduisterend rolgordijn kan eenvoudig met een ketting worden bediend. Je kan een ruimte nagenoeg helemaal verduisteren met een verduisterend rolgordijn, waardoor het een perfecte oplossing is om bijvoorbeeld in een verduisterde slaapkamer te slapen.

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen

Onze verduisterende gordijnen zijn perfect voor de slaapkamer, omdat ze het mogelijk maken de ruimte vrijwel volledig te verduisteren. Verduisterende gordijnen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, zodat ze een elegante aanvulling op jouw huis kunnen zijn!

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Net als verduisterende gordijnen zijn vouwgordijnen ideaal om een ruimte te verduisteren. Geef je ruimte een elegante indruk door een keuze te maken uit ons ruime assortiment aan kleuren en stoffen.

Verduisterende dakraam rolgordijnen

Verduisterende dakraam rolgordijnen

Veel dakramen zijn van het merk Velux, dat werkt met standaardmaten. Een rolgordijn voor een dakraam is ideaal voor een Velux-venster op een zolder: hij is gemakkelijk te gebruiken, houdt het zonlicht tegen en geeft een nieuwe look aan de hele ruimte.

Eenvoudig opmeten en installeren

Eenvoudig opmeten en installeren

Als je net klaar bent met je interieur, dan wil je dat de nieuwe raamdecoratie zo snel mogelijk wordt geïnstalleerd. Het is zo gênant om wakker te worden met de zon vol in je ogen of om je nieuwe buurman 's morgens in zijn pyjama te zien. Vergeet daarom niet om je verduisterende raamdecoratie op tijd te bestellen.

Het bestellen en installeren van verduisterende raamdecoratie is een fluitje van een cent. Raadpleeg alle informatie over het installeren van onze raamdecoratie op deze pagina. Daarnaast vind je op elke productpagina een gebruiksaanwijzing en een video met alle stappen die je moet volgen. Hiernaast wordt bij ieder product een duidelijke installatie instructie meegestuurd.

Verduisterende raamdecoratie voor een goede nachtrust

Je slaapt beter in een donkere en serene kamer. Daarom is goede verduisterende raamdecoratie essentieel voor de slaapkamer. Onze verduisterende raamdecoratie zorgt voor een perfecte duisternis in jouw slaapkamer en een optimale verduistering, zelfs overdag.

Een ondoorzichtig en verduisterend gordijn is de perfecte oplossing om in het weekend lekker te kunnen uitslapen en daarnaast natuurlijk voor de dutjes van de kinderen.

Verduisterende raamdecoratie voor een goede nachtrust

Verduisterende raamdecoratie voor iedere situatie

Onze verduisterende raamdecoratie is ideaal voor ruimtes die verduisterd moeten worden. De stof van verduisterende raamdecoratie is vaak dikker dan lichtdoorlatende of transparante materialen. Daarnaast zit er in sommige gevallen een verduisterende coating op het product.

Naast de verduisterende functie is verduisterende raamdecoratie een mooie toevoeging aan jouw interieur. We hebben een ruime keuze aan producten, stoffen en kleuren. Zodoende is er altijd een verduisterende variant raamdecoratie voor jouw ruimte.

Bij ilumio vind je altijd raamdecoratie van de hoogste kwaliteit. Onze verkoopprijzen zijn altijd minstens 40% lager dan die van vergelijkbare producten in de winkel. Dit betekent dat je de beste kwaliteit raamdecoratie kunt bestellen voor een lage prijs. Of je nu kiest voor een rolgordijn, een vouwgordijn of een jaloezie.

Verduisteren van Velux-dakramen

Verduisteren van Velux-dakramen

Naast de verkoop van standaard rolgordijnen bieden wij ook verduisterende rolgordijnen voor Velux-dakramen aan. Ze zijn speciaal vervaardigd voor Velux ramen. Zo kun je de zolder of slaapkamer volledig verduisteren, zelfs overdag.

Naast hun praktische functionaliteit zijn ilumio Velux dakraamrolgordijnen in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar.

Gratis kleurstalen

Gratis kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan en kom er achter wat voor effect de kleur, het materiaal en de transparantie heeft op jouw interieur.

Klanten beoordelen ons met een 9

Klanten beoordelen ons met een 9

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Benieuwd naar hoe zij ilumio ervaren? Bekijk dan onze reviews op de Kiyoh pagina.

Zelf monteren

Zelf monteren

Onze raamdecoratie is eenvoudig te monteren en heeft een stevig ophangsysteem. Bij onze producten zit een duidelijke handleiding waar stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je jouw raamdecoratie moet plaatsen. Bekijk ook onze instructievideo’s.

Laten monteren

Laten monteren

Bij ilumio hebben wij een montageservice voor een vaste lage prijs van €39 per product, zonder bijkomende kosten. Onze monteurs beschikken over de materialen, ervaring en expertise om jouw raamdecoratie precies te bevestigen zoals jij wilt.