Verduisterende raamdecoratie

Bij de keuze van nieuwe, op maat gemaakte raamdecoratie kies je, afhankelijk van de ruimte, tussen verschillende transparanties. Waar lichtdoorlatende raamdecoratie het buitenlicht voorzichtig doorlaat, blokkeert verduisterende raambekleding het volledig. Zo kun je een ruimte vrijwel helemaal verduisteren met verduisterende raamdecoratie.

Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen

 • Volledige verduistering  
 • Op maat gemaakt
 • Ideaal voor slaapkamer
Vanaf €7,79
Verduisterende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

 • Blokkeert de lichtinval
 • Volledige privacy
 • Isolerende werking
Vanaf €19,95
Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen

 • Perfect voor de slaapkamer
 • Sluit daglicht buiten
 • Te combineren met vouwgordijnen
Gratis advies aan huis

Gratis advies aan huis

 • Gratis en vrijblijvende afspraak bij jou thuis
 • Persoonlijk plan voor je nieuwe raambekleding
 • Inclusief inmeten
Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Net als verduisterende gordijnen zijn vouwgordijnen ideaal om een ruimte te verduisteren. Geef je ruimte een elegante indruk door een keuze te maken uit ons ruime assortiment aan kleuren en stoffen.

Verduisterende dakraam rolgordijnen

Verduisterende dakraam rolgordijnen

Veel dakramen zijn van het merk Velux, dat werkt met standaardmaten. Een rolgordijn voor een dakraam is ideaal voor een Velux-venster op een zolder: hij is gemakkelijk te gebruiken, houdt het zonlicht tegen en geeft een nieuwe look aan de hele ruimte.

Vanaf €39,13

Veelgestelde vragen

 1. Verduisterende gordijnen op maat kunnen een ruimte volledig verduisteren en zijn daarom ideaal voor de slaapkamer. De verduisterende eigenschap is een groot voordeel en kan zorgen voor een heerlijke nachtrust. Wij verkopen gordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen en plisségordijnen die volledig verduisterd zijn.
Eenvoudig opmeten en installeren

Eenvoudig opmeten en installeren

Als je net klaar bent met je interieur, dan wil je dat de nieuwe raamdecoratie zo snel mogelijk wordt geïnstalleerd. Het is zo gênant om wakker te worden met de zon vol in je ogen of om je nieuwe buurman 's morgens in zijn pyjama te zien. Vergeet daarom niet om je verduisterende raambekleding op tijd te bestellen.

Het bestellen en installeren van verduisterende raamdecoratie is een fluitje van een cent. Raadpleeg alle informatie over het installeren van onze raamdecoratie op deze pagina. Daarnaast vind je op elke productpagina een gebruiksaanwijzing en een video met alle stappen die je moet volgen. Hiernaast wordt bij ieder product een duidelijke installatie-instructie meegestuurd.

Verduisterende raamdecoratie voor een goede nachtrust

Je slaapt beter in een donkere en serene kamer. Daarom is goede verduisterende raamdecoratie essentieel voor de slaapkamer. Onze verduisterende raambekleding zorgt voor een perfecte duisternis in jouw slaapkamer en een optimale verduistering, zelfs overdag.

Een ondoorzichtig en verduisterend gordijn is de perfecte oplossing om in het weekend lekker te kunnen uitslapen en daarnaast natuurlijk voor de dutjes van de kinderen.

Verduisterende raamdecoratie voor een goede nachtrust

Verduisterende raambekleding voor iedere situatie

Onze verduisterende raamdecoratie is ideaal voor ruimtes die verduisterd moeten worden. De stof van dit type raamdecoratie is vaak dikker dan lichtdoorlatende of transparante materialen. Daarnaast zit er in sommige gevallen een verduisterende coating op het product.

Naast de verduisterende functie is verduisterende raambekleding een mooie toevoeging aan jouw interieur. We hebben een ruime keuze aan producten, stoffen en kleuren. Zo is er altijd een verduisterende variant raamdecoratie voor jouw ruimte.

Bij ilumio vind je altijd raamdecoratie van de hoogste kwaliteit. Onze verkoopprijzen zijn altijd minstens 40% lager dan die van vergelijkbare producten in de winkel. Dit betekent dat je de beste kwaliteit raamdecoratie kunt bestellen voor een lage prijs. Of je nu kiest voor een rolgordijn, een vouwgordijn of een jaloezie.

Verduisteren van Velux-dakramen

Verduisteren van Velux-dakramen

Naast de verkoop van standaard rolgordijnen bieden wij ook verduisterende rolgordijnen voor Velux-dakramen aan. Ze zijn speciaal vervaardigd voor Velux ramen. Zo kun je de zolder of slaapkamer volledig verduisteren, zelfs overdag.

Naast hun praktische functionaliteit zijn ilumio Velux dakraamrolgordijnen in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar.

Populaire producten

Gratis kleurstalen

Gratis kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan en kom er achter wat voor effect de kleur, het materiaal en de transparantie heeft op jouw interieur.

Klanten beoordelen ons met een 9

Klanten beoordelen ons met een 9

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Benieuwd naar hoe zij ilumio ervaren? Bekijk dan onze reviews op de Kiyoh pagina.

Zelf monteren

Zelf monteren

Onze raamdecoratie is eenvoudig te monteren en heeft een stevig ophangsysteem. Bij onze producten zit een duidelijke handleiding waar stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je jouw raamdecoratie moet plaatsen. Bekijk ook onze instructievideo’s.

Laten monteren

Laten monteren

Dankzij de standaard tarieven weet je van te voren waar je aan toe bent. Je betaalt €64,50 aan voorrijkosten en €29,50 per product. Onze monteurs beschikken over de materialen, ervaring en expertise om jouw raamdecoratie precies te bevestigen zoals jij wilt.