Uit eigen fabriek

Bestel je bij ilumio, dan bestel je mooie raamdecoratie voor een hele fijne prijs. We gebruiken sterk en duurzaam materiaal, zodat we er zeker van zijn dat jouw nieuwe raamdecoratie lang meegaat. Ook wordt ieder onderdeel met de hand getest en op maat gemaakt. Zo durven we met een gerust hart 5 jaar garantie te geven op elk product.

Uit eigen fabriek

De voordelen van een eigen fabriek

De voordelen van een eigen fabriek

De voordelen van een eigen fabriek

  • Geen tussenpersonen, dus goedkoper
  • We hebben de touwtjes in eigen handen: van goed materiaal tot een goede en snelle levering  
  • Korte lijntjes: we kunnen je snel helpen als er per ongeluk iets mis gaat 
Van onze fabriek tot jouw voordeur

Van onze fabriek tot jouw voordeur

Als jouw nieuwe gordijn of jaloezie in elkaar zit en ingepakt is, kan het verzonden worden naar jouw huis. De pakketdienst pikt het op bij de fabriek en zorgt er ook voor dat het op de plek van bestemming afgeleverd wordt.

Geen extra kosten door winkels en tussenpersonen: je betaalt alleen voor het product, de productie en eventuele verzendkosten. Zo zorgen wij dat jouw nieuwe raamdecoratie mooi, sterk én betaalbaar is.

De fabriek van ilumio

Onze fabriek staat in Polen. Daar maken we al sinds 1992 onze eigen raamdecoratie. Die eigen fabriek is heilig voor ons: we weten precies wat er gebeurt, wie de raamdecoratie in elkaar zet en wie het verzendt als het klaar is. Zo hebben we de touwtjes in eigen handen, zijn we niet afhankelijk van externe partijen en houden we de prijzen laag.

Hoe we - zo klein nog - aan zoveel jaren ervaring én een eigen fabriek komen? ilumio valt onder de vleugels van B&C International. Elke dag zetten we honderden jaloezieën en gordijnen in elkaar. Benieuwd hoe dat eraan toe gaat? Bekijk hier de video: