Tevredenheidsgarantie

Voor ons is het zeer belangrijk dat je tevreden bent met jouw aankoop bij ilumio. Om deze reden geven wij een 100% tevredenheidsgarantie op je aankoop. Zodoende kun je onbezorgd een bestelling plaatsen in de webshop.

Mocht je wel ontevreden zijn? Laat het dan direct aan ons serviceteam weten, zodat het probleem opgelost kan worden.

5 jaar garantie

5 jaar garantie

Alle ilumio producten hebben vanaf de leverdatum een garantie van 5 jaar. Mocht er binnen deze periode iets kapotgaan aan je raamdecoratie, dan kun je aanspraak maken op de garantie.

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik gebruik van de tevredenheidsgarantie?

De 100% tevredenheidsgarantie zit standaard bij je geplaatste aankoop in. Je hoeft hier dus helemaal niets voor te doen.

Kan ik mijn raamdecoratie retourneren?

Retourneren is niet nodig. We maken alle producten op maat. Als de afmetingen niet kloppen neem dan contact op met onze Klantenservice via info@ilumio.nl

Wanneer is de tevredenheidsgarantie geldig?

De tevredenheidsgarantie is tot 7 dagen na levering van je raamdecoratie geldig. Let er dus op dat je niet te lang wacht met het uitpakken en monteren van je nieuwe raamdecoratie.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij ilumio hoog in het vaandel. Zo hebben we al honderden klanten blij gemaakt met nieuwe raamdecoratie. Ben je benieuwd naar hun ervaringen? Bekijk dan onze pagina op Kiyoh.