Roljaloezieën op maat

Een roljaloezie staat bekend onder veel verschillende namen: duo rolgordijn, duo roljaloezie, zebra gordijn of soms wordt het product zelfs multishade genoemd. Met een roljaloezie heb je alle voordelen van een rolgordijn en jaloezie in één. Door de banen in de stof, transparante banen en stoffen banen, kun je zelf kiezen welk gedeelte van het raam je bedekt. Dit creëert een moderne uitstraling.

Kant en Klaar

Kant en Klaar

 • Keuze uit 4 kleuren
 • Standaard breedte en hoogtemaat
 • Montagesteunen en onderlat
Vanaf €22,87
Plus1

Plus1

 • Breedte op maat tot 177 cm, standaard hoogtemaat
 • Witte koof, montagesteunen en onderlat
Premium

Premium

 • Keuze uit 39 kleuren
 • Breedte op maat tot 270 cm, hoogte op maat tot 300 cm
 • Geschikt voor klemsteunen en spandraden
Vanaf €46,88
Gratis advies aan huis

Gratis advies aan huis

 • Gratis en vrijblijvende afspraak bij jou thuis
 • Persoonlijk plan voor je nieuwe raambekleding
 • Inclusief inmeten

Duo roljaloezie op maat

Net als vrijwel al onze andere raamdecoratie worden ook al onze roljaloezieën op maat gemaakt. Jij geeft de maten aan ons door en wij zorgen ervoor dat het product precies op die maten gemaakt wordt. Hierdoor past de roljaloezie altijd perfect voor het raam. We hebben roljaloezieën in verschillende kleuren, waardoor er altijd wel een product is wat mooi voor het raam past en daarnaast ook nog eens perfect aansluit op de interieurstijl bij jou thuis.

Duo roljaloezie op maat
Witte Roljaloezieën

Witte Roljaloezieën

 • Beschikbaar tot 270 cm breed
 • Bovenbak en ketting uitgevoerd in wit
 • Verschillende wittinten en structuren
Vanaf €22,87
Grijze Roljaloezieën

Grijze Roljaloezieën

 • Beschikbaar tot 270 cm breed
 • Rol volledig bedekt door bovenbak
 • Verschillende grijstinten en structuren
Vanaf €22,87
Alle Roljaloezieën

Alle Roljaloezieën

 • Op maat gemaakt
 • Montage al vanaf €39,-
 • 5 jaar garantie
Vanaf €22,87
Privacy

Privacy

Met een roljaloezie kun je zelf de hoeveelheid licht en privacy in een ruimte bepalen. Door de twee transparanties van de banen kun je het licht filteren, een ruimte enigszins verduisteren (een roljaloezie is nooit 100% verduisterend) of natuurlijk al het licht binnenlaten.

Je kunt er met een roljaloezie voor kiezen om de stoffen banen over elkaar te hangen, of ze juist tegenovergesteld van elkaar. De roljaloezie is eenvoudig met een koord te bedienen dus je bepaalt zo zelf hoeveel licht er in een ruimte komt en hoeveel privacy je hebt.

Hoogste kwaliteit materialen

Onze roljaloezieën zijn van de hoogste kwaliteit polyester. Dit materiaal is erg gebruiksvriendelijk en duurzaam. Naast het materiaal van de stof is ook het ophangmechanisme van de hoogste kwaliteit. Zo kun je jarenlang genieten van de roljaloezie.

Hoogste kwaliteit materialen

Veelgestelde vragen

 1. Roljaloezieën hebben een inventief systeem van twee horizontale schuivende stoffen. Door de donkere stof en transparante stof over elkaar heen te schuiven, regel je gemakkelijk privacy en lichtinval.
 2. Onze roljaloezieën zijn van de hoogste kwaliteit polyester. Dit materiaal is erg gebruiksvriendelijk en duurzaam. Zo kun je jarenlang genieten van je roljaloezie.

Hoe werkt een roljaloezie?

Een roljaloezie bestaat uit twee verschillende stofstroken. Namelijk een transparante en een  lichtdoorlatende stof, die elkaar afwisselen. Zo kun je gemakkelijk spelen met lichtinval en privacy, wanneer je de verschillende stofstroken met elkaar gaat overlappen. Dit komt doordat de verduisterende stofstroken 7,5 cm hoog zijn en de lichtdoorlatende stofstroken 5 cm hoog zijn.

Sfeer en kleuren

Duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende combinaties en kleuren. Zo is er altijd een duo roljaloezie die perfect past bij jouw interieur. Heeft jouw woning een modern of industrieel interieur? Dan zijn witte of grijze roljaloezieën zeer geschikt. Gaat jouw interieur meer de kant op van een landelijk interieur? Dan raden wij aan om eens te kijken naar een beige gekleurde roljaloezie. Ben je er nog niet helemaal uit welke kleuren het beste bij je interieur staan, en heb je behoefte om de stoffen fysiek te zien en vast te houden? Dan kun je bij ilumio gemakkelijk gratis kleurstalen online bestellen.

Schoonmaken

Schoonmaken

Je wilt natuurlijk lang genieten van je roljaloezie. Daarbij is het belangrijk om hem regelmatig schoon te maken zodat hij niet beschadigd kan raken door vuil. Iedere soort raamdecoratie heeft andere eigenschappen en moet dus op een eigen manier gereinigd worden. Bekijk hoe je een roljaloezie moet schoonmaken door naar de onderstaande pagina te gaan.

Populaire producten

Gratis kleurstalen

Gratis kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan en kom er achter wat voor effect de kleur, het materiaal en de transparantie heeft op jouw interieur.

Klanten beoordelen ons met een 9

Klanten beoordelen ons met een 9

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Benieuwd naar hoe zij ilumio ervaren? Bekijk dan onze reviews op de Kiyoh pagina.

Zelf monteren

Zelf monteren

Onze raamdecoratie is eenvoudig te monteren en heeft een stevig ophangsysteem. Bij onze producten zit een duidelijke handleiding waar stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je jouw raamdecoratie moet plaatsen. Bekijk ook onze instructievideo’s.

Laten monteren

Laten monteren

Dankzij de standaard tarieven weet je van te voren waar je aan toe bent. Je betaalt €64,50 aan voorrijkosten en €29,50 per product. Onze monteurs beschikken over de materialen, ervaring en expertise om jouw raamdecoratie precies te bevestigen zoals jij wilt.