Redenen waarom je renovatie pas compleet is met duo rolgordijnen

Maak je renovatie compleet met duo rolgordijnen en geniet van een perfect interieur!

Ga jij je oude woning flink opknappen? Of misschien heb je net een prachtig pand gekocht waar nog van alles aan moet gebeuren om er uiteindelijk je droomhuis van te maken. Dan wil je toch dat alles straks helemaal klopt? Je woning renoveren is een grote stap, waar je veel energie, geld en tijd in steekt.

Als alle grote klussen zoals slopen, bouwen, isoleren en stuken gebeurd zijn, kan de afwerking beginnen. Een belangrijk aspect voor een goede finish is het kiezen van de juiste gordijnen. Als je veel energie gestoken hebt in je renovatie wil je natuurlijk raamdecoratie die past in jouw woning en woonstijl.

Duo rolgordijnen, die helemaal op maat gemaakt kunnen worden, zijn de ideale oplossing voor vrijwel elk interieur. Heb je een groot raam dat vraagt om een flink gordijn of een klein raampje dat verduisterd moet worden, het kan allemaal. Of je nu zelf wel of niet hebt geklust, de installatie van duo rolgordijnen is zo eenvoudig dat iedereen het kan!

Ben je benieuwd of duo rolgordijnen ook geschikt zijn voor jouw nieuwe woning? Wij hebben de belangrijkste voordelen voor je op een rij gezet.

Geschikt voor het hele huis

Geschikt voor het hele huis

Als je je huis gaat renoveren, wil je vaak dat er een samenhang ontstaat tussen de verschillende ruimtes. Een tweede voordeel aan het instaleren van duo rolgordijnen is het feit dat de gordijnen voor vrijwel elk raam geschikt zijn. Kies voor de grote ramen in je woonkamer bijvoorbeeld voor duo rolgordijnen met een brede bandbreedte.

Duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar met diverse baanbreedtes. Van 4,5 cm (S) tot maar liefst 40 cm (XXL)! Hierdoor krijgt het duo rolgordijn een subtiele of juist stoere uitstraling. Qua hoogte is het zelfs mogelijk om gordijnen te bestellen met een hoogte van 250 cm.

Voor de slaapkamer kun je kiezen voor een zwart rolgordijn dat verduisterend werkt waardoor je ongewenst licht en warmte ’s zomers uit de slaapkamer houdt.

Kies je voor een verduisterende stof? Dan wordt je duo rolgordijn standaard uitgevoerd in een verduisterend model. Hierbij zitten de twee stoflagen strak tegen elkaar aan, voor maximale verduistering. Je duo rolgordijn wordt uitgevoerd met een stijlvolle koof en een verduisterende onderlat.

Voor ruimtes waar veel vocht voorkomt zoals de badkamer of de keuken zijn duo rolgordijnen ook heel geschikt. Doordat het materiaal 100% polyester is, maak je de gordijnen eenvoudig schoon met een vochtig doekje en zijn ze duurzaam omdat ze niet snel slijten.

Polyester is een synthetische vezel die nagenoeg krimpvrij is (maximaal 1%). Bovendien heeft polyester een uitstekende lichtbestendigheid.

Ga dus eens na voor welke ramen jij na je renovatie een moderne bekleding nodig hebt.

Stijlvol in elk interieur

Stijlvol in elk interieur

Ten laatste, maar zeker niet onbelangrijk, is het feit dat de duo rolgordijnen mooi staan in vrijwel elke woonstijl. Door de neutrale strakke uitstraling sluit een duo rolgordijn naadloos aan bij je meubels en accessoires.

  • Hou je van een minimalistisch modern interieur? Kies dan voor de montage van duo rolgordijnen in het wit om de strakke lijn van je woonstijl aan te houden. De witte rolgordijnen zorgen voor een zachte lichtinval die door de twee lagen van het gordijn perfect geregeld kan worden.
  • Een Scandinavische woonstijl waarbij veel gebruikt wordt gemaakt van hout, wordt perfect aangevuld door beige rolgordijnen.
  • Heb jij een urban feel gecreëerd in je woning? Dan past een grijs rolgordijn perfect bij jouw industriële interieurkeuzes.

Ga jij binnenkort verhuizen, verbouwen of flink renoveren? Bedenk alvast welk duo rolgordijn het beste in jouw interieur past.

Omdat we je graag willen helpen bij het maken van een keuze kun je nu gratis ons e-magazine downloaden, zodat je alvast kunt beginnen met het opdoen van inspiratie.

Wishlist

Selecteer je favoriete artikel en zet hem op je Wishlist.

Wie weet krijg je hem wel cadeau!

Verlanglijst is leeg
%% item.title %%

%% item.title %%

%% item.functionalName.title %%

%% loginResultMsg %%

%% login.email %%

Maak een afspraak!

Wil je graag advies of graag eerst de collectie zien en voelen alvorens je beslissing te maken?
Maak dan gratis een afspraak met een adviseur. Dit kan zowel bij jou thuis als in een van onze winkels!

Thuis

Kiezen vanuit je luie stoel?
Maak een afspraak met een van onze
adviseurs voor gratis advies bij jou thuis.

Zo zie je meteen welke stoffen en kleuren
goed bij jouw ramen en interieur passen.

Winkel

Kiezen in een winkel bij jou in de buurt?
Maak vrijblijvend een afspraak met een
van onze adviseurs!

Bekijk daar de kleuren en stoffen uit onze
collectie en kies het ideale model voor
jouw woning!

Afspraak maken?

Klik dan hier