Raamdecoratie zonder boren

Wil je je raamdecoratie installeren zonder in uw kunststof raamkozijn te boren? Ilumio biedt installatieoplossingen die geen boorwerkzaamheden vereisen.

Ontdek de mogelijkheden en raadpleeg gratis een van onze raamdecoratie specialisten.

Raamdecoratie zonder boren

De installatie van je nieuwe raamdecoratie zonder boren in kozijnen is niet alleen praktisch, maar ook essentieel om de garantie van kunststof kozijnen te behouden. Ontdek alle alternatieven die Ilumio biedt op deze pagina en vind altijd de oplossing die je zoekt.

Klemsteunen zijn de ultieme oplossing voor de installatie van raamdecoratie binnenshuis zonder dat je hoeft te boren. Ze zijn speciaal ontworpen voor pvc en aluminium kozijnen, om het boren te vermijden. Zodoende blijven je kozijnen intact en kunt je alsnog genieten van mooie en effectieve raamdecoratie.

De bevestigingsmiddelen zonder boren kunnen worden gebruikt voor rolgordijnen, duo rolgordijnen, plissé gordijnen, vouwgordijnen, houten en pvc-jaloezieën, afhankelijk van hun prijsklasse. Alle jaloezieën met deze optie worden geleverd met deze speciale steunen zonder boren.

Rolgordijnen zonder boren

Een rolgordijn met bevestiging zonder boren? Kies voor klemsteunen en je installeert eenvoudig het nieuwe rolgordijn zonder in het raamkozijn te boren.

Aluminium jaloezieën zonder boren

Installeer je aluminium jaloezieën zonder boren! Deze optie is ook ideaal voor het verplaatsen van ramen die naar binnen openen.

Vouwgordijnen zonder boren

Bevestig de nieuwe, op maat gemaakte jaloezie zonder in het raam te boren met klemsteunen. Ze zijn ook zeer praktisch voor montage op een deur.

Het opmeten

Als je kiest voor een installatie met klemsteunen dan voer je de metingen uit alsof het gaat om een raamdecoratie met standaard steunen. De standaardsteunen worden op de klemsteunen bevestigd. Vergeet niet om te controleren of de klemsteunen worden ondersteund op de door jou gewenste raamdecoratie.

Het opmeten overlaten aan een professional? Onze adviseurs meten graag jouw nieuwe raamdecoratie in. Maak hier een afspraak met een van onze adviseurs.

Spandraden

Om te voorkomen dat jaloezieën bij het sluiten of door tocht tegen het raam slaan, kun je ook kiezen voor spandraden bij de raamdecoratie. Spandraden zeer zijn geschikt voor uw deuren, kiep- en draaikiepramen en ramen die naar buiten opengaan.

Spandraden zijn geschikt voor ramen die tot 15 graden kantelbaar zijn. Ze nemen zeer weinig ruimte in op het frame en leiden de raamdecoratie op een gecontroleerde manier door ze te sluiten of te openen.

Raamdecoratie zonder boren bij Ilumio

Ilumio, specialist in op maat gemaakte raamdecoratie, begeleidt je door het installatieproces van jouw nieuwe raamdecoratie. Installeer ze gemakkelijk in vijf minuten dankzij het ingenieuze systeem van klemsteunen, zonder in je kozijn te boren!

Dit eenvoudige beugelsysteem zal vooral aantrekkelijk zijn voor pvc-raambezitters en mensen die minder doe-het-zelvers zijn. De klemsteunen eenvoudig te installeren en er zijn geen wijzigingen aan je kozijnen nodig. Ze kunnen eenvoudig op het raamkozijn van je raam worden geklemd.

Wishlist

Selecteer je favoriete artikel en zet hem op je Wishlist.

Wie weet krijg je hem wel cadeau!

Verlanglijst is leeg
%% item.title %%

%% item.title %%

%% item.functionalName.title %%

%% loginResultMsg %%

%% login.email %%

Maak een afspraak!

Wil je graag advies of graag eerst de collectie zien en voelen alvorens je beslissing te maken?
Maak dan gratis een afspraak met een adviseur. Dit kan zowel bij jou thuis als in een van onze winkels!

Thuis

Kiezen vanuit je luie stoel?
Maak een afspraak met een van onze
adviseurs voor gratis advies bij jou thuis.

Zo zie je meteen welke stoffen en kleuren
goed bij jouw ramen en interieur passen.

Winkel

Kiezen in een winkel bij jou in de buurt?
Maak vrijblijvend een afspraak met een
van onze adviseurs!

Bekijk daar de kleuren en stoffen uit onze
collectie en kies het ideale model voor
jouw woning!

Afspraak maken?

Klik dan hier