Raamdecoratie voor kunststof kozijnen zonder boren

Wil je je raamdecoratie installeren zonder in uw kunststof raamkozijn te boren? ilumio biedt installatieoplossingen die geen boorwerkzaamheden vereisen.

Ontdek de mogelijkheden en raadpleeg gratis een van onze raamdecoratie specialisten.

De installatie van je nieuwe raamdecoratie zonder boren in kozijnen is niet alleen praktisch, maar ook essentieel om de garantie van kunststof kozijnen te behouden. Ontdek alle alternatieven die ilumio biedt op deze pagina en vind altijd de oplossing die je zoekt.

Klemsteunen

Klemsteunen zijn de ultieme oplossing voor de installatie van raamdecoratie binnenshuis zonder dat je hoeft te boren. Ze zijn speciaal ontworpen voor pvc en aluminium kozijnen, om het boren te vermijden. Zodoende blijven je kozijnen intact en kunt je alsnog genieten van mooie en effectieve raamdecoratie.

De bevestigingsmiddelen zonder boren kunnen worden gebruikt voor rolgordijnen, plissé gordijnen, aluminium jaloezieën en pvc-jaloezieën, afhankelijk van hun prijsklasse. Bij de aluminum en jaloezieën zitten zogenoemde fixeersteunen die er voor zorgen dat de jaloezie niet gaat klapperen.

Rolgordijnen zonder boren

Een rolgordijn met bevestiging zonder boren? Kies voor rolgordijnen met klemsteunen in combinatie met spandraden en je installeert eenvoudig het nieuwe rolgordijn zonder in het raamkozijn te boren. 

Aluminium jaloezieën zonder boren

Installeer je aluminium jaloezieën zonder boren! Deze optie is ook ideaal voor het verplaatsen van ramen die naar binnen openen.

Plisségordijnen zonder boren

Bevestig de nieuwe, op maat gemaakte plisségordijn zonder in het raam te boren met klemsteunen en of spandraden. Ze zijn ook zeer praktisch voor montage op een deur.

Het opmeten

Als je kiest voor een installatie met klemsteunen dan voer je de metingen uit alsof het gaat om een raamdecoratie met standaard steunen. De standaardsteunen worden op de klemsteunen bevestigd. Vergeet niet om te controleren of de klemsteunen worden ondersteund op de door jou gewenste raamdecoratie.

Spandraden

Om te voorkomen dat rolgordijnen bij het sluiten of door tocht tegen het raam slaan, leveren we standaard rolgordijnen met spandraden. Spandraden zeer zijn geschikt voor deuren, kiep- en draaikiepramen en ramen die naar buiten opengaan.

Spandraden zijn geschikt voor ramen die tot 15 graden kantelbaar zijn. Ze nemen zeer weinig ruimte in op het frame en leiden de raamdecoratie op een gecontroleerde manier door ze te sluiten of te openen.

Raamdecoratie zonder boren bij ilumio

ilumio, specialist in op maat gemaakte raamdecoratie, begeleidt je door het installatieproces van jouw nieuwe raamdecoratie. Installeer ze gemakkelijk in vijf minuten dankzij het ingenieuze systeem van klemsteunen, zonder in je kozijn te boren! Zo heb je mooie raamdecoratie voor kunststof kozijnen.

Dit eenvoudige beugelsysteem zal vooral aantrekkelijk zijn voor pvc-raambezitters en mensen die minder doe-het-zelvers zijn. De klemsteunen eenvoudig te installeren en er zijn geen wijzigingen aan je kozijnen nodig. Ze kunnen eenvoudig op het raamkozijn van je raam worden geklemd.