Raamdecoratie voor kunststof kozijnen

De raamdecoratie uit ons ruime aanbod voor kunststof kozijnen kunnen allemaal geleverd worden met klemsteunen. Dit maakt boren overbodig, waardoor ze makkelijk en veilig te bevestigen zijn zonder de kunststof kozijnen te beschadigen. Bij ilumio vind je geschikte raamdecoratie in verschillende soorten, kleuren en maten. De raamdecoratie kan dus niet alleen correct bevestigd worden, het ziet er ook nog eens goed uit.

Rolgordijnen

Rolgordijnen

 • Naar eigen wens samen te stellen
 • Goed te combineren met overgordijnen
 • Gemakkelijk te bedienen
Vanaf €4,72
Plisségordijnen

Plisségordijnen

 • Veel vrijheid bij het bepalen van de lichtinval en inkijk
 • Makkelijk te bedienen dankzij de lichte stof
 • Stijlvolle raamdecoratie voor een modern interieur
Vanaf €24,95
Gratis advies aan huis

Gratis advies aan huis

 • Gratis en vrijblijvende afspraak bij jou thuis
 • Persoonlijk plan voor je nieuwe raambekleding
 • Inclusief inmeten
Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

 • Aluminium lamellen 25mm
 • Geleverd met klem- en fixeersteunen
 • Ook geschikt voor de keuken en badkamer
Vanaf €11,25
Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

 • Op maat gemaakt
 • Geleverd met klemsteunen en spandraden  
 • Diverse kleuren en stofsoorten
Vanaf €31,50
Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen

 • Keuze uit 11 kleuren
 • Standaard breedte en hoogtemaat
 • Zonder koof
Vanaf €19,80
Rolgordijn voor een kunststof kozijn

Rolgordijn voor een kunststof kozijn

Als je mooie raambekleding zoals een rolgordijn wilt ophangen voor een kunststof kozijn, dan hebben we hier de perfecte oplossing voor. Door een rolgordijn met klemsteunen aan de bovenkant op het raam te klemmen hoef je niet te boren en kun je alsnog genieten van alle voordelen van een rolgordijn. Zo kun je kiezen uit verduisterende, lichtdoorlatende en transparante rolgordijnen in verschillende kleuren en materialen.

Plisségordijn voor een kunststof kozijn

We zien steeds vaker plisségordijnen voor een kunststof kozijn. Een plisségordijn kan ook makkelijk op een kunststof raam bevestigd worden met de klemsteunen. Raambekleding zoals plisségordijnen zijn erg veelzijdig. Zo hebben ze een isolerende werking en kun je door het top down bottom up systeem zelf bepalen hoeveel lichtinval en privacy je hebt. Naast deze functionele eigenschappen hebben we een ruime keuze in kleuren en transparanties. Zo is er altijd een plisségordijn ideaal voor jouw kunststof kozijn.

Plisségordijn voor een kunststof kozijn
Aluminium jaloezie voor een kunststof kozijn

Aluminium jaloezie voor een kunststof kozijn

Met aluminium jaloezieën kun je zelf bepalen hoeveel licht er een ruimte binnenkomt en hoeveel privacy je hebt door de lamellen te kantelen. Je kunt een aluminium jaloezie eenvoudig met klemsteunen op een kunststof raam bevestigen. Een groot voordeel van aluminium jaloezieën is dat ze vochtbestendig zijn. Hierdoor kan je ze zonder zorgen ophangen op een kunststof raam in bijvoorbeeld de keuken of badkamer.

Waarom speciale raamdecoratie voor kunststof kozijnen?

Veel huizen worden tegenwoordig uitgerust met kunststof kozijnen. Deze isoleren beter, zijn makkelijk in het onderhoud en zijn duurzaam. Er wordt echter aangeraden om niet te boren of schroeven in kunststof, aangezien dit het kozijn permanent kan beschadigen. Dit betekent dat je je raamdecoratie niet zomaar op het kozijn kunt bevestigen. Met de raamdecoratie voor kunststof kozijnen van ilumio weet je gelukkig zeker dat deze goed bevestigd kan worden, zonder dat je schade toebrengt aan je kozijnen.

Waarom speciale raamdecoratie voor kunststof kozijnen?
Klemsteunen voor een kunststof kozijn

Klemsteunen voor een kunststof kozijn

De raamdecoratie van ilumio kan namelijk bevestigd worden met klemsteunen. Dit biedt de ideale oplossing voor wanneer je nieuwe raamdecoratie wilt of moet installeren zonder te boren. Deze klemsteunen zijn speciaal ontworpen voor het gebruik op pvc en aluminium kozijnen, zodat boren overbodig wordt. De klemsteunen kunnen worden gebruikt voor de volgende raambekleding; rolgordijnen, plisségordijnen en – afhankelijk van de prijsklasse – aluminium jaloezieën. Ook met een kunststof kozijn heb je dus nog keuze genoeg.

 

Bovendien worden verschillende soorten raamdecoratie geleverd met een vorm van spandraden. Zo worden top down bottom up plisségordijnen voorzien van fixeersteunen en worden rolgordijnen standaard met spandraden geleverd. Dit is ideaal wanneer je raamdecoratie wilt bevestigen op draai-kiepramen. In combinatie met de klemsteunen zorgen deze steunen of draden er namelijk voor dat je raamdecoratie niet gaat klapperen en aan je raam blijft ‘plakken’ wanneer deze gekanteld is.

Raamdecoratie van ilumio voor een kunststof kozijn

ilumio biedt dus dé oplossing voor wanneer je raamdecoratie zoekt voor een kunststof kozijn. In ons uitgebreide assortiment vind je raamdecoratie in verschillende soorten, kleuren en maten. Er is altijd wel een variant te vinden die perfect aansluit bij jouw inrichting. Bovendien zorgen de klemsteunen ervoor dat de raamdecoratie veilig en zonder blijvende schade kan worden bevestigd. Twijfel dus niet langer en bekijk ons assortiment.

Veelgestelde vragen

 1. Veel huizen worden tegenwoordig uitgerust met kunststof kozijnen. Deze isoleren beter, zijn makkelijk in het onderhoud en ze zijn duurzaam. Er wordt aangeraden om niet te boren of schroeven in kunststof, aangezien dit het kozijn permanent beschadigt.

  Dit betekent dat je je raamdecoratie niet zomaar op het kozijn kunt bevestigen. Met de raamdecoratie voor kunststof kozijnen van ilumio weet je gelukkig zeker dat deze goed bevestigd kan worden, zonder dat je schade toebrengt aan je kozijnen.

 2. Heb je een kunststof kozijn en wil je liever niet boren? Dan kun je gebruik maken van speciale accessoires die je op het kozijn of het raam kunt klemmen, zoals onze klemsteunen. Deze maken boren overbodig en zo kun je toch mooie gordijnen of jaloezieën ophangen in jouw kuststof kozijn.
Gratis kleurstalen

Gratis kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan en kom er achter wat voor effect de kleur, het materiaal en de transparantie heeft op jouw interieur.

Klanten beoordelen ons met een 9

Klanten beoordelen ons met een 9

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Benieuwd naar hoe zij ilumio ervaren? Bekijk dan onze reviews op de Kiyoh pagina.

Zelf monteren

Zelf monteren

Onze raamdecoratie is eenvoudig te monteren en heeft een stevig ophangsysteem. Bij onze producten zit een duidelijke handleiding waar stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je jouw raamdecoratie moet plaatsen. Bekijk ook onze instructievideo’s.

Laten monteren

Laten monteren

Bij ilumio hebben wij een montageservice voor een vaste lage prijs van €39 per product, zonder bijkomende kosten. Onze monteurs beschikken over de materialen, ervaring en expertise om jouw raamdecoratie precies te bevestigen zoals jij wilt.