Raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Raamdecoratie voor een kunststof kozijn nodig? ilumio heeft dé oplossing. De raamdecoratie uit ons ruime aanbod voor kunststof kozijnen kunnen allemaal geleverd worden met klemsteunen. Dit maakt boren overbodig, waardoor ze makkelijk en veilig te bevestigen zijn zonder de kunststof kozijnen te beschadigen. Bij ilumio vind je geschikte raamdecoratie in verschillende soorten, kleuren en maten. De raamdecoratie kan dus niet alleen correct bevestigd worden, het ziet er ook nog eens goed uit.

USP home page object

 1. Klanten beoordelen ons met een 9 Klanten beoordelen ons met een 9
 2. Montage vanaf €39,- Montage vanaf €39,-
 3. Niet goed, geld terug Niet goed, geld terug

Rolgordijn voor kunststof kozijn

Vanaf €20,95

 • Naar eigen wens samen te stellen
 • Goed te combineren met overgordijnen
 • Gemakkelijk te bedienen

Plisségordijn voor kunststof kozijn

Vanaf €24,95

 • Veel vrijheid bij het bepalen van de lichtinval en inkijk
 • Makkelijk te bedienen dankzij de lichte stof
 • Stijlvolle raamdecoratie voor een modern interieur

Raamdecoratie voor kunststof kozijnen

 • Meten & montage al vanaf €39,-
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • 5 jaar fabrieksgarantie

Raamdecoratie voor een kunststof kozijn

Boren in kunststof kozijnen wil je zoveel mogelijk voorkomen. Hang daarom je raamdecoratie op klemsteunen zonder het kozijn te beschadigen. ilumio heeft een collectie met raamdecoratie voor draai- kiepramen samengesteld. 
Waarom speciale raamdecoratie voor kunststof kozijnen?

Waarom speciale raamdecoratie voor kunststof kozijnen?

Veel huizen worden tegenwoordig uitgerust met kunststof kozijnen. Deze isoleren beter, zijn makkelijk in het onderhoud en zijn duurzaam. Er wordt echter aangeraden om niet te boren of schroeven in kunststof, aangezien dit het kozijn permanent kan beschadigen. Dit betekent dat je je raamdecoratie niet zomaar op het kozijn kunt bevestigen. Met de raamdecoratie voor kunststof kozijnen van ilumio weet je gelukkig zeker dat deze goed bevestigd kan worden, zonder dat je schade toebrengt aan je kozijnen.

Klemsteunen voor een kunststof kozijn

Klemsteunen voor een kunststof kozijn

De raamdecoratie van ilumio kan namelijk bevestigd worden met klemsteunen. Dit biedt de ideale oplossing voor wanneer je nieuwe raamdecoratie wilt of moet installeren zonder te boren. Deze klemsteunen zijn speciaal ontworpen voor het gebruik op pvc en aluminium kozijnen, zodat boren overbodig wordt. De klemsteunen kunnen worden gebruikt voor rolgordijnen, plisségordijnen en – afhankelijk van de prijsklasse – aluminium jaloezieën. Ook met een kunststof kozijn heb je dus nog keuze genoeg.

 

Bovendien worden verschillende soorten raamdecoratie geleverd met een vorm van spandraden. Zo worden top down bottom up plisségordijnen voorzien van fixeersteunen en worden rolgordijnen standaard met spandraden geleverd. Dit is ideaal wanneer je raamdecoratie wilt bevestigen op draai-kiepramen. In combinatie met de klemsteunen zorgen deze steunen of draden er namelijk voor dat je raamdecoratie niet gaat klapperen en aan je raam blijft ‘plakken’ wanneer deze gekanteld is.

Raamdecoratie van ilumio voor een kunststof kozijn

ilumio biedt dus dé oplossing voor wanneer je raamdecoratie zoekt voor een kunststof kozijn. In ons uitgebreide assortiment vind je raamdecoratie in verschillende soorten, kleuren en maten. Er is altijd wel een variant te vinden die perfect aansluit bij jouw inrichting. Bovendien zorgen de klemsteunen ervoor dat de raamdecoratie veilig en zonder blijvende schade kan worden bevestigd. Twijfel dus niet langer en bekijk ons assortiment.