Raamdecoratie voor het kantoor

Het komt steeds vaker voor dat je huis ook je werkplek is. Zo kan je lekker in het comfort van je eigen huis werken zonder reistijd naar kantoor. Of, mocht het niet voor werk zijn, er is een plek in huis gemaakt om ongestoord achter je PC te kunnen zitten. De juiste raamdecoratie voor kantoor kan bijdragen aan je werkcomfort en werkplezier.

 

Waar moet je op letten bij het kiezen van binnenzonwering voor je werkkamer? We hebben alle informatie voor je op een rij gezet om moeiteloos een fijne werkplek te creëren.

Variëren met duo rolgordijnen

Zonlicht is een natuurlijk lichtbron en draagt bij aan een prettige werkomgeving om geconcentreerd te kunnen werken. Je wilt dus niet altijd al het zonlicht blokkeren maar precies zo afstemmen zodat het voor jou prettig is. Duo rolgordijnen bieden het beste van twee werelden.

 

Dit nieuwe type rolgordijn heeft de kenmerken van een horizontale jaloezie en een rolgordijn in één. De horizontale banen die langs elkaar heen bewegen werken als de lamellen van een jaloezie. Door deze horizontale op de juiste stand te positioneren stem je de juiste mate van lichtinval af.

 

Een duo rolgordijn wordt, net als een normaal rolgordijn, gemaakt van stof waardoor het een natuurlijk en warme sfeer ademt. Kies voor een natuurlijke kleur wit of een warmere tint beige of bruin als je jouw werkplek warm wilt aankleden. Duo rolgordijn zijn makkelijk in het onderhoud door ze af te nemen met een plumeau.

Het grootse effect van horizontale jaloezieën

Jaloezieën zijn praktisch en stijlvol door de strakke lijnen en de aluminium lamellen. Door de lamellen te kantelen kan je de juiste mate van lichtinval bepalen zonder jezelf af te sluiten van de buitenwereld.

 

Het kantelen van de aluminium lamellen kan heel eenvoudig met een tuimelstok. Bij houten jaloezieën kan je de lamellen kantelen met een koord. Zo bepaal je in een handomdraai de juiste lichtinval en voorkom je hinderlijk zonlicht op beeldscherm. Het op en neerlaten doe je door middel van een bedieningskoord.

 

De bedieningskoorden van alle raamdecoratie van ilumio worden kindveilig geleverd. Wil je hier meer over weten? We hebben alles over kindveilig raamdecoratie voor je verzameld. Zo kan jouw kindje zorgeloos in huis spelen en de wereld ontdekken.
Perfect voor brede en hoge ramen

Perfect voor brede en hoge ramen

Horizontale jaloezieën zijn ideaal voor grote raampartijen. Aluminium jaloezieën kan je bestellen tot een breedte van 280 cm en wel 300 cm hoog. Ook houten jaloezieën zijn leverbaar in grote maatvoeringen, namelijk tot wel 240 cm breed en 270 cm hoog.