Raamdecoratie voor het kantoor

Het komt steeds vaker voor dat je huis ook je werkplek is. Zo kan je lekker in het comfort van je eigen huis werken zonder reistijd naar kantoor. Of, mocht het niet voor werk zijn, er is een plek in huis gemaakt om ongestoord achter je PC te kunnen zitten. De juiste raamdecoratie voor kantoor kan bijdragen aan je werkcomfort en werkplezier.

 

Waar moet je op letten bij het kiezen van binnenzonwering voor je werkkamer? We hebben alle informatie voor je op een rij gezet om moeiteloos een fijne werkplek te creëren.

Variëren met duo rolgordijnen

Zonlicht is een natuurlijk lichtbron en draagt bij aan een prettige werkomgeving om geconcentreerd te kunnen werken. Je wilt dus niet altijd al het zonlicht blokkeren maar precies zo afstemmen zodat het voor jou prettig is. Duo rolgordijnen bieden het beste van twee werelden.

 

Dit nieuwe type rolgordijn heeft de kenmerken van een horizontale jaloezie en een rolgordijn in één. De horizontale banen die langs elkaar heen bewegen werken als de lamellen van een jaloezie. Door deze horizontale op de juiste stand te positioneren stem je de juiste mate van lichtinval af.

 

Een duo rolgordijn wordt, net als een normaal rolgordijn, gemaakt van stof waardoor het een natuurlijk en warme sfeer ademt. Kies voor een natuurlijke kleur wit of een warmere tint beige of bruin als je jouw werkplek warm wilt aankleden. Duo rolgordijn zijn makkelijk in het onderhoud door ze af te nemen met een plumeau.

Het grootse effect van horizontale jaloezieën

Jaloezieën zijn praktisch en stijlvol door de strakke lijnen en de aluminium lamellen. Door de lamellen te kantelen kan je de juiste mate van lichtinval bepalen zonder jezelf af te sluiten van de buitenwereld.

 

Het kantelen van de aluminium lamellen kan heel eenvoudig met een tuimelstok. Bij houten jaloezieën kan je de lamellen kantelen met een koord. Zo bepaal je in een handomdraai de juiste lichtinval en voorkom je hinderlijk zonlicht op beeldscherm. Het op en neerlaten doe je door middel van een bedieningskoord.

 

De bedieningskoorden van alle raamdecoratie van ilumio worden kindveilig geleverd. Wil je hier meer over weten? We hebben alles over kindveilig raamdecoratie voor je verzameld. Zo kan jouw kindje zorgeloos in huis spelen en de wereld ontdekken.
Perfect voor brede en hoge ramen

Perfect voor brede en hoge ramen

Horizontale jaloezieën zijn ideaal voor grote raampartijen. Aluminium jaloezieën kan je bestellen tot een breedte van 250 cm en wel 320 cm hoog. Ook houten jaloezieën zijn leverbaar in grote maatvoeringen, namelijk tot wel 240 cm breed en 300 cm hoog.

Wishlist

Selecteer je favoriete artikel en zet hem op je Wishlist.

Wie weet krijg je hem wel cadeau!

Verlanglijst is leeg
%% item.title %%

%% item.title %%

%% item.functionalName.title %%

%% loginResultMsg %%

%% login.email %%

Maak een afspraak!

Wil je graag advies of graag eerst de collectie zien en voelen alvorens je beslissing te maken?
Maak dan gratis een afspraak met een adviseur. Dit kan zowel bij jou thuis als in een van onze winkels!

Thuis

Kiezen vanuit je luie stoel?
Maak een afspraak met een van onze
adviseurs voor gratis advies bij jou thuis.

Zo zie je meteen welke stoffen en kleuren
goed bij jouw ramen en interieur passen.

Winkel

Kiezen in een winkel bij jou in de buurt?
Maak vrijblijvend een afspraak met een
van onze adviseurs!

Bekijk daar de kleuren en stoffen uit onze
collectie en kies het ideale model voor
jouw woning!

Afspraak maken?

Klik dan hier