Raamdecoratie voor een urban woonstijl

Urban; Wat is dat nou eigenlijk. Urban komt van origine uit Amerika, New York om precies te zijn en geeft de stadse cultuur weer. Het is een hippe en nieuw opkomende stijl uit origine ontstaan vanuit de urbanpop. je ziet de urban trend ook steeds vaker terug in woninginterieuren

Wat is het precies? een urban interieur?

Het is een moderne stijl met een creatieve en stoere uitstraling die echt iets toevoegt aan je huis het geeft een echte city feel geeft aan  iedereen die binnenstapt. De urban woonstijl wordt vaak gecombineerd met een  open interieur, waardoor je echt een gevoel van ruimte hebt. Er zijn veel verschillende mogelijkheden met een urban interieur!

Wat zijn de opties in een urban interieur?

Er is voor ieder wat wils en je kan je creatieve brein helemaal loslaten met deze interieur stijl. Van classic tot trendy en van donkere kleuren tot juist felle lichte kleuren: alles kan zolang jijzelf tevreden bent met het resultaat. Je kunt er zelfs een ware bloementuin van maken, aangevuld met veel groene en kleurrijke plantjes. Hiervoor worden meestal kamerplanten gebruikt. Kortom, perfect voor de mensen met een creatieve mindset. Je kunt ook kosten besparen door zelf urban meubels te maken. Naast het besparen van kosten heb je hiernaast ook nog eens een heel uniek meubel op maat!.

Hoe te beginnen?

Weet je niet waar je moet beginnen bij het inrichten van jouw interieur? Ga bijvoorbeeld eens op zoek naar vintage en abstracte spulletjes en hebbedingetjes. Dit kan bij de kringloop en het mag best wel gebruikssporen hebben. Dat maakt het alleen maar meer vintage!

Wat voor soort raamdecoratie past er bij een urban interieur?

Wat voor soort raamdecoratie past er bij een urban interieur?

Uiteraard is er ook een passende raamdecoratie bij een interieur met urban woonstijl. Zo kun je goed gebruikmaken van jaloezieën van hout. Of een duo rolgordijn. Natuurlijk kun je kiezen wat het beste bij je past er is keuze genoeg dus als je geïnteresseerd bent of meer wilt lezen over dit onderwerp? Kijk dan snel op ilumio.nl en laat je inspireren! Met de raamdecoratie van ilumio kunnen wij jouw urban woonstijl een finishing touch geven