Raamdecoratie Amsterdam

Ben je op zoek naar raamdecoratie in Amsterdam en omgeving?  Bij ilumio creëren we moeiteloos je mooiste thuis met onze raamdecoratie. Bij ons ben je aan het juiste adres voor goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Naar welke raambekleding ben je op zoek? Ga je voor jaloezieën? Of zoek je rolgordijnen? In onze webshop vind je een ruim assortiment aan raambekleding voor iedere ruimte.

Raamdecoratie kopen voor iedere situatie

Door raamdecoratie te kopen, kun je tijdens de warme zomermaanden het felle licht buiten houden en daarmee de warmte in huis beperken. Ook kun je met behulp van raambekleding meer privacy creëren door de inkijk vanaf buiten te verminderen, handig voor wanneer je in een drukke stad woont zoals in Amsterdam. Naast de praktische functies draagt mooie raambekleding ook bij aan de sfeer in jouw woning. Onze gordijnen en jaloezieën maken van jouw huis een waar thuis. Doordat wij alles op maat maken, hebben wij voor vele situaties een passende oplossing.

Raamdecoratie kopen voor iedere situatie
Moeiteloos je mooiste thuis

Moeiteloos je mooiste thuis

ilumio biedt een uitgebreid assortiment aan raambekleding, zelfs in Amsterdam. Er is keuze uit verschillende typen jaloezieën en gordijnen, maar ook uit diverse materialen. Bij ons vind je gordijnen, rolgordijnen, dakraam rolgordijnen, duo rolgordijnen, aluminium jaloezieën, houten jaloezieën, pvc jaloezieën, vouwgordijnen en plisségordijnen.

Waarom ilumio?

Bij ons vind je topkwaliteit raamdecoratie tegen de scherpste prijs. Onze jaloezieën en gordijnen worden standaard geleverd met 5 jaar garantie. Wij gebruiken materialen en stoffen van de hoogste kwaliteit. Al onze raamdecoratie wordt op maat gemaakt en voldoet aan jouw woonwensen. Zo vind je bij ons jaloezieën op maat (aluminium jaloezieën, houten jaloezieën en pvc jaloezieën) en gordijnen op maat (rolgordijnen, duo rolgordijnen en plisségordijnen). Hiernaast hebben we voor alle soorten ramen raambekleding. Bijvoorbeeld voor dakramen en draai-kiepramen. Bij ilumio vind je gegarandeerd mooie raambekleding van topkwaliteit voor jarenlang woonplezier.

Waarom ilumio?
Interieuradvies in Amsterdam

Interieuradvies in Amsterdam

Een afspraak met een van onze adviseurs is altijd gratis, zelfs in Amsterdam! Als je een adviseur bij je thuis uitnodigt worden er geen voorrijkosten of andere kosten in rekening gebracht. Daarnaast is het advies vrijblijvend! Onze adviseurs zijn echte interieur-experts, samen met hen kies je een geschikt product dat perfect bij jouw interieur past. Door hun jarenlange ervaring hebben onze experts een uitstekend gevoel voor inrichting, en een oog voor detail ontwikkeld. Zij weten dan ook precies welke raambekleding het beste aan jouw wensen voldoet en welke het beste bij jouw interieur past.

Raamdecoratie kopen bij ilumio

Heb jij al je mooiste raamdecoratie gevonden? In onze webshop vind je eenvoudig jouw ideale raamdecoratie. Je kunt natuurlijk ook gratis kleurstalen bestellen. Wil je meer informatie over onze raamdecoratie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze experts helpen je graag verder met het creëren van je mooiste thuis.

Raamdecoratie kopen bij ilumio