Raam verduistering

Hoe fijn is het om een ruimte volledig te kunnen verduisteren? In ruimtes als bijvoorbeeld de slaapkamer is dit ideaal! Het zorgt er namelijk voor dat je een goede nachtrust hebt. Daarom is het belangrijk om de juiste raamdecoratie te kiezen.

Bij ilumio hebben we een ruim aanbod aan raamdecoratie dat verkrijgbaar is in een verduisterende stof. Je hoeft dan verder alleen nog de juiste maat en kleur te kiezen. Verduisterende raamdecoratie is vaak gemaakt van wat dikker materiaal en heeft daardoor ook een isolerende functie. Hierdoor blijft je kamer in de winter lekker warm en in de zomer juist lekker koel.

Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen

 • Volledige verduistering  
 • Op maat gemaakt
 • Ideaal voor slaapkamer
Vanaf €7,79
Verduisterende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

 • Blokkeert de lichtinval
 • Volledige privacy
 • Isolerende werking
Vanaf €19,95
Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen

 • Perfect voor de slaapkamer
 • Sluit daglicht buiten
 • Te combineren met vouwgordijnen
Gratis advies aan huis

Gratis advies aan huis

 • Gratis en vrijblijvende afspraak bij jou thuis
 • Persoonlijk plan voor je nieuwe raambekleding
 • Inclusief inmeten
Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Net als verduisterende gordijnen zijn vouwgordijnen ideaal om een ruimte te verduisteren. Geef je ruimte een elegante indruk door een keuze te maken uit ons ruime assortiment aan kleuren en stoffen.

Verduisterende dakraam rolgordijnen

Verduisterende dakraam rolgordijnen

Veel dakramen zijn van het merk Velux, dat werkt met standaardmaten. Een rolgordijn voor een dakraam is ideaal voor een Velux-venster op een zolder: hij is gemakkelijk te gebruiken, houdt het zonlicht tegen en geeft een nieuwe look aan de hele ruimte.

Vanaf €39,13

Verschillende soorten verduisterende raamdecoratie

Er zijn veel verschillende soorten verduisterende raamdecoratie. Zo heb je verduisterende rolgordijnen, verduisterende plisségordijnen, verduisterende gordijnen en verduisterende vouwgordijnen. Genoeg keuze dus! Een perfecte optie voor in de slaapkamer zijn de verduisterende rolgordijnen. Rolgordijnen zijn al jarenlang een erg populair soort raamdecoratie en passen vrijwel bij elk interieur. Ook deze raamdecoratie heeft een isolerende werking. Ideaal voor in de slaapkamer! Ook de verduisterende gordijnen zie je vaak terug in de slaapkamer.

Verduisterende raamdecoratie komt natuurlijk niet alleen voor in de slaapkamer. Je ziet het bijvoorbeeld ook terug in de woonkamer. Vaak wordt de verduisterende raamdecoratie dan gecombineerd met een ander soort raamdecoratie zodat je overdag privacy hebt, maar wel genoeg licht naar binnen hebt schijnen. Dan kun je er ’s avonds voor kiezen om de verduisterende raamdecoratie te sluiten en te genieten van je volledige privacy.

Verschillende soorten verduisterende raamdecoratie
Raamverduistering op maat

Raamverduistering op maat

Al onze verduisterende raamdecoratie is mogelijk om op maat te laten maken. Zo past het product altijd perfect voor jouw raampartij. Vooral met verduisterende raamdecoratie is dit ideaal. Omdat wij de producten perfect passend maken, heb je ook geen last van kieren. Zo kun je de ruimte volledig verduisteren. Heb je een ruimte met een dakraam? Geen probleem! Bij ilumio hebben we ook een aantal verduisterende rolgordijnen en plisségordijnen voor dakramen.

Gratis kleurstalen

Gratis kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan en kom er achter wat voor effect de kleur, het materiaal en de transparantie heeft op jouw interieur.

Klanten beoordelen ons met een 9

Klanten beoordelen ons met een 9

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Benieuwd naar hoe zij ilumio ervaren? Bekijk dan onze reviews op de Kiyoh pagina.

Zelf monteren

Zelf monteren

Onze raamdecoratie is eenvoudig te monteren en heeft een stevig ophangsysteem. Bij onze producten zit een duidelijke handleiding waar stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je jouw raamdecoratie moet plaatsen. Bekijk ook onze instructievideo’s.

Laten monteren

Laten monteren

Dankzij de standaard tarieven weet je van te voren waar je aan toe bent. Je betaalt €64,50 aan voorrijkosten en €29,50 per product. Onze monteurs beschikken over de materialen, ervaring en expertise om jouw raamdecoratie precies te bevestigen zoals jij wilt.