Raamdecoratie precies op maat gemaakt

Op maat gemaakt is onze specialiteit. Nieuwe raambekleding hangt nu eenmaal mooier als het precies past. Het staat netter en de lichtkieren zijn zo minimaal mogelijk. Je moet alleen wel even de juiste maten aan ons doorgeven.

Op maat gemaakte gordijnen en jaloezieën

Bij ilumio kies je uit drie verschillende collecties. Onze Kant en Klaar collectie bestaat uit standaard maten: perfect voor als je raambekleding op de dag wil monteren, dat komt namelijk niet op de centimeter precies. Als je wel op zoek bent naar maatwerk raamdecoratie, kun je kiezen uit de plus- en premium collectie. De plus-collectie bestaat uit standaard maten die we inkorten, de premium collectie wordt speciaal voor jou precies op maat gemaakt.

Raamdecoratie precies op maat gemaakt

Lees de meetinstructies

Lees de meetinstructies

Lees de meetinstructies

Beetje cliché, maar meten is weten. Het is belangrijk dat je de juiste maten aan ons doorgeeft, anders past je nieuwe raamdecoratie straks niet goed. Meet je ramen op volgens de meetinstructies, zodat wij met de juiste cijfers aan de slag kunnen.
Niet zo goed met de rolmaat?

Niet zo goed met de rolmaat?

Secuur meten is belangrijk. Gebruik daarom geen stoffen meetlint, maar een rolmaat. Deze buigt niet tijdens het meten, daardoor is de maat betrouwbaarder. Laat je liever niks aan het toeval over? Met een laserafstandsmeter weet je zeker dat je de juiste maten opneemt.

Meetfouten voorkomen? Gratis thuisadvies!

Ook het opmeten van je ramen kan wel eens misgaan, hoe goed je de meetinstructies ook gelezen hebt en hoe zorgvuldig je de rolmaat ook langs het raam hebt gelegd. Gelukkig kun je gratis een van onze thuisadviseurs laten langskomen. Zij meten het raam perfect voor je op. Daarnaast kun je ook nog eens de stoffen en materialen voelen en zien, zodat je een nog beter idee krijgt bij jouw ideale raamdecoratie!