Overgordijnen

Overgordijnen, kunnen echte sfeermakers zijn in een ruimte. De dikke en dichte structuur zijn ook nog eens praktisch: ze zorgen voor de verduistering en hebben een isolerende functie. Je kunt zelf je privacy bepalen door het gordijn open of dicht te doen. Al onze overgordijnen zijn van de hoogste kwaliteit materialen en worden op maat gemaakt. Door de ruime keuze in kleuren is er dus altijd een overgordijn geschikt voor jouw ruimte!

Grijze overgordijnen

Grijze overgordijnen

Vanaf €15,23
  • Op maat gemaakt
  • 100% verduisterend
  • Verrijking van je interieur
Blauwe overgordijnen

Blauwe overgordijnen

Vanaf €15,23
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Ideaal voor de slaapkamer
  • 5 jaar garantie
Alle overgordijnen

Alle overgordijnen

Vanaf €10,95

  • Op maat gemaakt
  • 100% verduisterend
  • 5 jaar garantie

Populaire producten

Overgordijnen op maat

Overgordijnen op maat

Al onze overgordijnen worden volledig op maat voor jou gemaakt. Nadat je de afmetingen, kleur en stof aan ons hebt doorgegeven gaan wij aan de slag. In ons professionele atelier worden al onze gordijnen perfect op maat gesneden zodat deze perfect voor jouw raam past. Je hoeft zelf dus helemaal niks meer te doen!

Hoogste kwaliteit overgordijnen

Onze overgordijnen worden gemaakt van de beste kwaliteit stoffen. Doorgaans zijn onze overgordijnen gemaakt van 100% polyester of polyester in combinatie met andere materialen (zoals katoen, acryl en/of viscose). Door de hoge kwaliteit van deze materialen blijft het gordijn lang mooi, waardoor je er extra lang van kunt genieten. Alle stoffen zijn zeer lichtdicht en zijn dicht van structuur. Hierdoor kan je een ruimte vrijwel 100% verduisteren. Ideaal voor bijvoorbeeld de slaapkamer.

Wil je de stof zelf zien of voelen voordat je het gordijn bestelt? Dat kan! Vraag een gratis kleurstaal aan en bekijk zelf of dit het gordijn is wat jij thuis wilt ophangen.

Hoogste kwaliteit overgordijnen
Verduisterende overgordijnen

Verduisterende overgordijnen

Al onze overgordijnen zijn verduisterend, waardoor je een ruimte helemaal donker kan maken. Zo kun je bijvoorbeeld je slaapkamer vrijwel 100% verduisteren en genieten van een optimale nachtrust. Veel van onze overgordijnen hebben een witte achterkant, wat zorgt voor het verduisterende effect.

Naast de verduistering zorgen overgordijnen ook nog eens voor isolatie en geluidsdemping. Zo klinkt een ruimte minder hol met een overgordijn en zorgt het ervoor dat je ruimte in de winter warm en in de zomer koel blijft.

Sfeer met overgordijnen

Naast dat een overgordijn erg functioneel is met de verduisterende, isolerende en geluiddempende eigenschap, is hij ook erg sfeervol. Een overgordijn zorgt voor een huiselijke en warme uitstraling en kan in iedere ruimte en interieurstijl toegepast worden. Door een ruim assortiment aan kleuren is er altijd wel een overgordijn wat in jouw interieur past.

Je kunt een overgordijn trouwens prima combineren met andere soorten raamdecoratie. Kies bijvoorbeeld voor vitrage in combinatie met een overgordijn. Zodoende heb je overdag voldoende licht, maar toch privacy en ’s avonds is je kamer goed verduisterd.

Overgordijnen wassen

Onze overgordijnen gaan lang mee en je wilt ze natuurlijk zo lang mogelijk in optimale staat houden. Daarbij is het belangrijk dat je ze af en toe goed reinigt. Ieder soort gordijn is uniek en heeft dus een gebruiksaanwijzing. We hebben kort samengevat wat doorgaans de beste manier is om een overgordijn schoon te maken. Kijk hiervoor op de onderstaande pagina.

Gratis kleurstalen

Gratis kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan en kom er achter wat voor effect de kleur, het materiaal en de transparantie heeft op jouw interieur.

Klanten beoordelen ons met een 9

Klanten beoordelen ons met een 9

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Benieuwd naar hoe zij ilumio ervaren? Bekijk dan onze reviews op de Kiyoh pagina.