Multishades

Multishades, ook wel bekend als duo rolgordijnen, zebra gordijnen of roljaloezieën, zien we steeds meer terug in verschillende interieurstijlen. Een multishade bestaat uit 2 lagen stof: een laag is transparant en de andere is niet transparant. Door de multishade met de ketting omhoog of omlaag te doen bepaal je zelf hoeveel licht er in een ruimte komt. Je combineert de functionaliteit van een rolgordijn met die van een jaloezie.

Witte Multishades

Witte Multishades

Vanaf €9,43
 • Beschikbaar tot 270 cm breed
 • Bovenbak en ketting uitgevoerd in wit
 • Verschillende wittinten en structuren
Grijze Multishades

Grijze Multishades

Vanaf €9,43
Vanaf € 21,95
 • Beschikbaar tot 270 cm breed
 • Rol volledig bedekt door bovenbak
 • Verschillende grijstinten en structuren
Alle Multishades

Alle Multishades

Vanaf €9,43
 • Op maat gemaakt
 • Montage al vanaf €39,-
 • 5 jaar garantie
Gratis advies aan huis

Gratis advies aan huis

 • Persoonlijk advies, inclusief inmeten
 • Gratis & vrijblijvend
 • Direct een offerte

Populaire producten

Multishades op maat

Onze multishades worden zeer nauwkeurig op maat gemaakt naar de maten die je hebt doorgegeven. Zo past de multishade altijd perfect voor het raam. Onze multishades worden van de hoogste kwaliteit polyester. Dit materiaal is zeer gebruiksvriendelijk en ook nog eens duurzaam.

Binnen onze multishades hebben we een ruim assortiment. Zo is er altijd een multishade in de kleur en afmetingen naar jouw wens. Zodat die, naast dat hij perfect voor het raam past, ook nog eens perfect aansluit op jouw interieur.

Privacy en praktisch

Privacy en praktisch

Een multishade zorgt voor voldoende privacy en is daarnaast ook nog erg praktisch. Door de transparante en niet-transparante banen over elkaar te schuiven kun je zelf bepalen hoeveel licht er een ruimte in komt. Je kunt extra privacy creëeren door de banen tegenovergesteld van elkaar te schuiven. Zodoende komt er nauwelijks licht binnen en kunnen buitenstaanders niet naar binnen kijken.

Wil je tocht meer licht in de ruimte? Dan kan je de multishade naar boven doen totdat de transparante banen over elkaar liggen of natuurlijk de gehele multishade naar boven trekken met het bedieningskoord. Kortom, een zeer praktische en veelzijdige soort raamdecoratie.

Multishades per ruimte

Een multishade kan geplaatst worden in iedere ruimte. We zien ze steeds vaker terug in de woonkamer, keuken of zelfs de slaapkamer. Een multishade is niet 100% verduisterend, waardoor hij niet ideaal is voor de slaapkamer.

Een multishade brengt een moderne en strakke look met zich mee die ook in vrijwel iedere interieurstijl wel een plekje heeft. Vooral in een modern interieur is een multishade zeer eenvoudig in te passen.

Multishades per ruimte
Multishades schoonmaken

Multishades schoonmaken

Doordat een multishade is gemaakt van de hoogste kwaliteit polyester heeft deze weinig onderhoud nodig. Mocht je toch een vlekje tegenkomen of hem even schoonmaken dan kan dit eenvoudig met een vochtige doek. Bekijk onze pagina over duo rolgordijnen schoonmaken als je meer informatie wilt over het schoonmaken van een multishade.

Gratis kleurstalen

Gratis kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan en kom er achter wat voor effect de kleur, het materiaal en de transparantie heeft op jouw interieur.

Klanten beoordelen ons met een 9

Klanten beoordelen ons met een 9

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Benieuwd naar hoe zij ilumio ervaren? Bekijk dan onze reviews op de Kiyoh pagina.

Zelf monteren0

Zelf monteren0

Onze raamdecoratie is eenvoudig te monteren en heeft een stevig ophangsysteem. Bij onze producten zit een duidelijke handleiding waar stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je jouw raamdecoratie moet plaatsen. Bekijk ook onze instructievideo’s.

Laten monteren0

Laten monteren0

Bij ilumio hebben wij een montageservice voor een vaste lage prijs van €39 per product, zonder bijkomende kosten. Onze monteurs beschikken over de materialen, ervaring en expertise om jouw raamdecoratie precies te bevestigen zoals jij wilt.