Linnen raamdecoratie op maat

Linnen is een mooie stof voor raamdecoratie en deze wordt dan ook veel gebruikt voor gordijnen en vouwgordijnen. Linnen raamdecoratie is beschikbaar in diverse kleuren, altijd op maat gemaakt en daarnaast past dit type raambekleding in veel verschillende interieurstijlen.

USP home page object

 1. Klanten beoordelen ons met een 9 Klanten beoordelen ons met een 9
 2. Montage vanaf €39,- Montage vanaf €39,-
 3. Niet goed, geld terug Niet goed, geld terug

Linnen gordijnen

Vanaf €20,95
 • Beschikbaar in verschillende kleuren
 • Mooie doorschijnende linnen look
 • Op maat gemaakt

Linnen vouwgordijnen

Vanaf €32,95

 • Op maat gemaakt
 • Gemaakt van 100% linnen
 • Ruime keus aan kleuren

Linnenlook raamdecoratie

Vanaf €8,95

 • Lijkt op echt linnen
 • Verschillende kleuren
 • Op maat gemaakt
Eigenschappen van linnen raamdecoratie

Eigenschappen van linnen raamdecoratie

Linnen is een zeer mooie stof en wordt voor steeds meer producten gebruikt. Het is een natuurlijke stof met een grove structuur. Hierdoor is de stof sterk en kan hij wat ruwer aanvoelen. Ondanks deze robuuste eigenschap oogt de stof luchtig. Wij zijn dan ook overtuigd van de kwaliteit van onze 100% linnen gordijnen en vouwgordijnen.

Linnen heeft als eigenschap dat het een lichtdoorlatende stof is. Om deze reden is het niet mogelijk om een verduisterend linnen gordijn of vouwgordijn te bestellen.

Sfeer met linnen

Sfeer met linnen

Linnen raamdecoratie brengt een eigen sfeer met zich mee. Door de structuur van de stof, die lichtdoorlatend is, kan de stof dan ook in vele situaties gebruikt worden.

Linnen heeft namelijk een natuurlijke en classy uitstraling. Hierdoor zal een linnen gordijn niet snel uit de mode raken. Door de elegante en robuuste look sluit linnen raamdecoratie direct aan op jouw interieur. Het kan dus wel gezegd worden dat een linnen gordijn of vouwgordijn zeer veelzijdig is en ook bij jou thuis een prima plek zou hebben! Twijfel je toch? Bestel dan gratis kleurstalen!

Wassen van linnen raamdecoratie

Het is natuurlijk belangrijk dat uw raamdecoratie goed schoon is en schoongehouden kan worden. Om deze reden is het zo nu en dan nodig om uw gordijnen en vouwgordijnen schoon te maken. Al onze linnen raamdecoratie is gemaakt van 100% linnen. Om deze reden is het niet aan te raden om deze raambekleding zelf te wassen. Dit type raamdecoratie kan het beste gereinigd worden bij een professional, zoals een stomerij. Wil je meer informatie over het reinigen van je raamdecoratie? Ga dan naar deze pagina.

Linnenlook raamdecoratie

Ben je op zoek naar mooie linnen raamdecoratie, maar dan zonder de nadelen van linnen? Kies dan voor raamdecoratie met een linnenlook. Deze producten lijken qua structuur en stof heel erg op linnen, maar hebben de voordelen van andere materialen. Zo verkleuren deze stoffen minder snel en zullen ze minder snel kreuken.  Kies bijvoorbeeld voor een linnenlook rolgordijn of duo-rolgordijn. Linnenlook raamdecoratie is beschikbaar voor zowel normale ramen als draai-kiepramen.