Linnen raamdecoratie op maat

Linnen is een mooie stof voor raamdecoratie en deze wordt dan ook veel gebruikt voor gordijnen en vouwgordijnen. Linnen raamdecoratie is beschikbaar in diverse kleuren, altijd op maat gemaakt en daarnaast past dit type raambekleding in veel verschillende interieurstijlen.

Linnen gordijnen

Linnen gordijnen

 • Beschikbaar in verschillende kleuren
 • Mooie doorschijnende linnen look
 • Op maat gemaakt
Linnen vouwgordijnen

Linnen vouwgordijnen

 • Op maat gemaakt
 • Gemaakt van 100% linnen
 • Ruime keus aan kleuren
Linnenlook raamdecoratie

Linnenlook raamdecoratie

 • Lijkt op echt linnen
 • Verschillende kleuren
 • Op maat gemaakt
Vanaf €7,79
Gratis advies aan huis

Gratis advies aan huis

 • Gratis en vrijblijvende afspraak bij jou thuis
 • Persoonlijk plan voor je nieuwe raambekleding
 • Inclusief inmeten
Linnen gordijnen

Linnen gordijnen

Linnen gordijnen hebben een mooie natuurlijke uitstraling die in vrijwel ieder interieur mooi past. Het materiaal is van natuurlijk lichtdoorlatend en dus niet verduisterend. Je vindt linnen gordijnen dus voornamelijk bij inbetween gordijnen en vitrage. Door de lichtdoorlatende eigenschap komt het natuurlijke karakter van dit type gordijn mooi naar voren.

Linnen is zoals aangegeven een natuurlijk materiaal en staat dus bloot aan de elementen. Hierdoor kan iedere stof (en dus ook linnen) verkleuren. Dit draagt echter bij aan het natuurlijke effect van het gordijn op een ruimte.

Onze linnen gordijnen zijn in diverse (natuurlijke) kleuren beschikbaar en worden altijd op maat geleverd. Dus of je nu een linnen gordijn zoekt voor de woonkamer, slaapkamer of misschien zelfs een kantoor: er is altijd een linnen gordijn dat perfect in jouw interieur past.

Linnen vouwgordijnen

Met een mooi linnen vouwgordijn creëer je een warme en huiselijke sfeer. Het materiaal is gemaakt van 100% linnen en heeft daardoor een hele mooie natuurlijke uitstraling. De stof is vaak lichtdoorlatend of transparant, waardoor het daglicht mooi de kamer binnen kan komen. Door het vouwgordijn te laten zakken heb je dus volledige controle over de lichtinval in de kamer en de hoeveelheid privacy.

Linnen vouwgordijnen
Linnenlook raamdecoratie

Linnenlook raamdecoratie

Ben je op zoek naar mooie linnen raamdecoratie, maar dan zonder de nadelen van linnen? Kies dan voor raamdecoratie met een linnenlook. Deze producten zijn vaak gemaakt van polyester of een combinatie van pvc en glasvezel. Hierdoor heb je de uitstraling van een linnen product, maar de voordelen van de eerder genoemde materialen. Zo verkleuren deze stoffen minder snel en zullen ze minder snel kreuken.

Naast linnenlook gordijnen en linnenlook vouwgordijnen hebben ook andere soorten raamdecoratie linnenlook varianten. Kies bijvoorbeeld voor een linnenlook rolgordijn of duo-rolgordijn. Linnenlook raamdecoratie is beschikbaar voor zowel normale ramen als draai-kiepramen.

Eigenschappen van linnen raamdecoratie

Linnen is een zeer mooie stof en wordt voor steeds meer producten gebruikt. Het is een natuurlijke stof met een grove structuur. Hierdoor is de stof sterk en kan hij wat ruwer aanvoelen. Ondanks deze robuuste eigenschap oogt de stof luchtig. Wij zijn dan ook overtuigd van de kwaliteit van onze 100% linnen gordijnen en vouwgordijnen.

Linnen heeft als eigenschap dat het een lichtdoorlatende stof is. Om deze reden is het niet mogelijk om een verduisterend linnen gordijn of vouwgordijn te bestellen. Wel heb je een ruime keuze in kleuren voor linnen raamdecoratie.

Eigenschappen van linnen raamdecoratie
Sfeer met linnen

Sfeer met linnen

Linnen raamdecoratie brengt een eigen sfeer met zich mee. Door de structuur van de stof, die lichtdoorlatend is, kan de stof dan ook in vele situaties gebruikt worden.

Linnen heeft namelijk een natuurlijke en classy uitstraling. Hierdoor zal een linnen gordijn niet snel uit de mode raken. Door de elegante en robuuste look sluit linnen raamdecoratie direct aan op jouw interieur. Het kan dus wel gezegd worden dat een linnen gordijn of vouwgordijn zeer veelzijdig is en ook bij jou thuis een prima plek zou hebben! Twijfel je toch? Bestel dan gratis kleurstalen!

Wassen van linnen raamdecoratie

Het is natuurlijk belangrijk dat je raamdecoratie goed schoon is en schoongehouden kan worden. Om deze reden is het zo nu en dan nodig om je gordijnen en vouwgordijnen schoon te maken. Al onze linnen raamdecoratie is gemaakt van 100% linnen. Om deze reden is het niet aan te raden om deze raambekleding zelf te wassen. Dit type raamdecoratie kan het beste gereinigd worden bij een professional, zoals een stomerij. Wil je meer informatie over het reinigen van je raamdecoratie? Ga dan naar deze pagina.

Veelgestelde vragen

 1. Al onze linnen raamdecoratie is gemaakt van 100% linnen. Om deze reden is het niet aan te raden om deze raambekleding zelf te wassen. Dit type raamdecoratie kan het beste gereinigd worden bij een professional, zoals een stomerij.
 2. Raamdecoratie met een linnenlook is vaak gemaakt van polyester of een combinatie van pvc en glasvezel. Hierdoor heb je de uitstraling van een linnen product. Vergeleken met linnen producten verkleuren deze stoffen minder snel en zullen ze minder snel kreuken.
Gratis kleurstalen

Gratis kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan en kom er achter wat voor effect de kleur, het materiaal en de transparantie heeft op jouw interieur.

Klanten beoordelen ons met een 9

Klanten beoordelen ons met een 9

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Benieuwd naar hoe zij ilumio ervaren? Bekijk dan onze reviews op de Kiyoh pagina.