Lichtdoorlatende vouwgordijnen op maat

Lichtdoorlatende vouwgordijnen op maat geven een ruimte sfeer en voldoende licht van buiten, zonder dat er naar binnen gekeken kan worden. Zo is een lichtdoorlatend vouwgordijn ideaal voor de woonkamer of de keuken. Een lichtdoorlatend vouwgordijn werkt niet verduisterend en laat voldoende licht door, zonder dat je privacy daarbij verloren gaat.

We hebben een breed assortiment met daarin een ruim aanbod aan kleuren en stoffen voor het perfecte vouwgordijn. Lees hieronder meer over de voordelen en eigenschappen van lichtdoorlatende vouwgordijnen.

Groene Lichtdoorlatende vouwgordijnen

Groene Lichtdoorlatende vouwgordijnen

Vanaf €31,50

 • Keuze verschillende groentinten
 • Laat licht door
 • Verrijking van je interieur
Roze Lichtdoorlatende vouwgordijnen

Roze Lichtdoorlatende vouwgordijnen

Vanaf €31,50

 • Keuze uit verschillende rozetinten
 • Laat licht door
 • Beschermt jouw privacy
Alle Lichtdoorlatende vouwgordijnen

Alle Lichtdoorlatende vouwgordijnen

Vanaf €17,75

 • Op maat gemaakt
 • Te combineren met gordijnen
 • 5 jaar garantie

Populaire producten

Lichtdoorlatende vouwgordijnen

Onze lichtdoorlatende vouwgordijnen worden op maat gemaakt voor het beste resultaat. Doordat de afmetingen van jouw raam in te geven passen het vouwgordijn altijd precies, aangezien deze op maat voor jou wordt gemaakt. Ons maatwerk is hierdoor de ideale oplossing die perfect past bij jouw interieur. In ons assortiment vind je een groot aantal verschillende kleuren en stoffen. Bij ons vind jij dus altijd dé lichtdoorlatende vouwgordijnen op maat die aan al jouw wensen voldoen.

Lichtdoorlatende vouwgordijnen kopen bij ilumio

Onze voordelen:

 • Gratis kleurstalen
 • Uit eigen fabriek
 • Altijd verzekerd tegen meetfoutjes
 • 5 jaar garantie

Garantie op lichtdoorlatende vouwgordijnen

Onze collectie bestaat uit de nieuwste trends en de populairste kleuren daarnaast maken we gebruik van de beste kwaliteit stoffen. Door deze kwaliteit bieden wij standaard 5 jaar garantie op al onze raamdecoratie. Hierdoor kan jij extra lang genieten van jouw lichtdoorlatende rolgordijnen zonder dat jij je zorgen hoeft te maken.

Stof van lichtdoorlatende vouwgordijnen

Lichtdoorlatende vouwgordijnen worden gemaakt van een geweven stof. Deze stof beperkt de inkijk en filtert het licht. Door de soort stof zijn dit type vouwgordijnen uitermate geschikt voor ruimtes waar je behoefte hebt aan zowel lichtinval als privacy.

Gratis kleurstalen

Gratis kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan en kom er achter wat voor effect de kleur, het materiaal en de transparantie heeft op jouw interieur.

Klanten beoordelen ons met een 9

Klanten beoordelen ons met een 9

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Benieuwd naar hoe zij ilumio ervaren? Bekijk dan onze reviews op de Kiyoh pagina.

Zelf monteren

Zelf monteren

Onze raamdecoratie is eenvoudig te monteren en heeft een stevig ophangsysteem. Bij onze producten zit een duidelijke handleiding waar stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je jouw raamdecoratie moet plaatsen. Bekijk ook onze instructievideo’s.

Laten monteren

Laten monteren

Bij ilumio hebben wij een montageservice voor een vaste lage prijs van €39 per product, zonder bijkomende kosten. Onze monteurs beschikken over de materialen, ervaring en expertise om jouw raamdecoratie precies te bevestigen zoals jij wilt.

Blogs & inspiratie