Lichtdoorlatende raamdecoratie

Lichtdoorlatende raamdecoratie maakt het mogelijk om het licht van buitenaf gedeeltelijk te filteren. Het vermindert het licht, maar blokkeert het niet volledig. Lichtdoorlatende raamdecoratie is perfect voor woonkamers aan de straatkant en om het zicht van nieuwsgierige ogen van buiten te beperken.

Een breed scala aan kleuren staat tot je beschikking, zodat je gemakkelijk de kleur kunt vinden die bij jouw interieurstijl past. Lichtdoorlatende raamdecoratie is ideaal voor alle ruimtes, zoals de woonkamer en eetkamer. Kortom, als je het licht van buitenaf wilt filteren, maar je een ruimte niet volledig wilt verduisteren.

Lichtdoorlatende plisségordijnen

Lichtdoorlatende plisségordijnen

Een lichtdoorlatend plisségordijn zien we steeds vaker. Het is een ideale keuze om het licht in jouw woning te dimmen. Bovendien beschermt het je tegen nieuwsgierige ogen. Het heeft zelfs een isolerende functie om de ruimte warm of koel te houden.

Vanaf €19,13
Lichtdoorlatende rolgordijnen

Lichtdoorlatende rolgordijnen

Kies voor een lichtdoorlatend rolgordijn voor een mooie toevoeging aan jouw woning. Een rolgordijn heeft een elegante uitstraling en laat licht door voor een mooie lichtinval. Daarnaast zijn onze lichtdoorlatende rolgordijnen ook beschikbaar in een variant waarbij je niet hoeft te boren.

Vanaf €7,79
Gratis advies aan huis

Gratis advies aan huis

  • Gratis en vrijblijvende afspraak bij jou thuis
  • Persoonlijk plan voor je nieuwe raambekleding
  • Inclusief inmeten
Inbetween gordijnen

Inbetween gordijnen

Een lichtdoorlatend gordijn, ook wel inbetween gordijn, heeft als functie om licht door te laten, maar ook om je privacy te garanderen. Kortom, een mooie verrijking voor het huis, een goed verlichte kamer en de controle over je eigen privacy.

Lichtdoorlatende vouwgordijnen

Lichtdoorlatende vouwgordijnen

Een lichtdoorlatend vouwgordijn zorgt gegarandeerd voor elegantie en finesse in de kamer! De zachte stof laat licht door en beschermt tegen nieuwsgierige ogen van buitenaf. Bovendien is het een mooie aankleding voor jouw ramen.

Populaire producten

Eenvoudige installatie zonder boren

Veel van onze lichtdoorlatende raamdecoratie is ook beschikbaar in een uitvoering waarbij niet geboord hoeft te worden. Dit is erg praktisch voor als je bijvoorbeeld pvc-ramen hebt waarin je niet kunt boren of als je een woning huurt en niet in de kozijnen wil boren.

Door middel van klemsteunen kun je zonder zorgen en zonder boren toch jouw ideale raamdecoratie plaatsen. Zo kun je optimaal van je woning genieten. Het bevestigen van de klemsteunen en de raamdecoratie is heel eenvoudig en snel gedaan.

Eenvoudige installatie zonder boren
Lichtdoorlatende raamdecoratie voor een zacht licht

Lichtdoorlatende raamdecoratie voor een zacht licht

ilumio biedt je verschillende soorten raamdecoratie met de lichtdoorlatende eigenschap. Deze eigenschap zorgt ervoor dat het licht wat binnenkomt gefilterd wordt, waardoor het licht rustiger is voor je ogen. Een lichtdoorlatend gordijn kan bijvoorbeeld een ideale uitkomst zijn voor de woonkamer of het kantoor. Je hebt geen vervelende blikken naar binnen, maar je kunt nog wel optimaal genieten van het daglicht van buitenaf.

Gratis kleurstalen

Gratis kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan en kom er achter wat voor effect de kleur, het materiaal en de transparantie heeft op jouw interieur.

Klanten beoordelen ons met een 9

Klanten beoordelen ons met een 9

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Benieuwd naar hoe zij ilumio ervaren? Bekijk dan onze reviews op de Kiyoh pagina.

Zelf monteren

Zelf monteren

Onze raamdecoratie is eenvoudig te monteren en heeft een stevig ophangsysteem. Bij onze producten zit een duidelijke handleiding waar stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je jouw raamdecoratie moet plaatsen. Bekijk ook onze instructievideo’s.

Laten monteren

Laten monteren

Dankzij de standaard tarieven weet je van te voren waar je aan toe bent. Je betaalt €64,50 aan voorrijkosten en €29,50 per product. Onze monteurs beschikken over de materialen, ervaring en expertise om jouw raamdecoratie precies te bevestigen zoals jij wilt.