Montageservice van ilumio

Als je jouw nieuwe raamdecoratie binnen hebt, is het belangrijk dat deze goed bevestigd wordt. Het opmeten en monteren van onze producten kun je soms dan ook beter overlaten aan een vakman, dan weet je zeker dat het snel en goed gebeurt. Onze monteurs hebben de juiste benodigdheden, ervaring en expertise om jouw raamdecoratie in een dag perfect te monteren. Zij zorgen ervoor dat jouw nieuwe raambekleding precies komt te hangen waar en hoe jij het wilt. Er kan tot een montagehoogte van 3 meter gemonteerd worden. Moet je raamdecoratie hoger hangen? Dan vragen we je om zelf het materiaal hiervoor te regelen.

Montageservice van ilumio

Raamdecoratie monteren voor een vaste prijs

Als je kiest voor de montage door een van onze monteurs, wordt je raamdecoratie voor een vaste prijs van € 39 per product bevestigd. Dit is de prijs onder de streep, hier zit dus alles bij inbegrepen. Je betaalt geen voorrijkosten, geen extra factureringskosten en altijd de vaste prijs van € 39 per product. 

Stappenplan

Stap 1 - Bestellen

Stap 1 - Bestellen

De eerste stap is uiteraard het bestellen van je product. Als je de perfecte raamdecoratie voor jouw situatie hebt gevonden dan bestel je deze via onze webshop. Als je je nieuwe raamdecoratie bestelt kun je bij “montage” kiezen voor “laten doen”. In het bestelproces ziet dat er uit zoals hieronder:

Stap 2 - Afspraak maken met onze monteur

Stap 2 - Afspraak maken met onze monteur

Nadat je bestelling is bevestigd, zal een monteur contact opnemen om een afspraak in te plannen. Jij bepaalt zelf de datum en tijd zodat je nieuwe raamdecoratie bij jou thuis wordt bevestigd wanneer dat jou dat het beste uitkomt.

Stap 3 - Installatie door onze monteur

Stap 3 - Installatie door onze monteur

Vervolgens komt de monteur op het afgesproken moment bij jou langs om het product te installeren. Onze monteur heeft alle juiste gereedschappen en kennis in huis, zodat je nieuwe raamdecoratie binnen een dag perfect gemonteerd wordt. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is genieten van je nieuwe raamdecoratie.

Let op: onze monteurs monteren niet in tegels

Al besteld, maar nog geen monteur of de afspraak verzetten

Al besteld, maar nog geen monteur of de afspraak verzetten

Heb je al een bestelling geplaatst, maar ben je vergeten aan te geven dat je je product wilt laten monteren? Of wil je de afspraak met een monteur verzetten? Geen probleem. Je kunt in dat geval contact opnemen met ons service center en een (nieuwe) afspraak maken met een van onze monteurs. Je kunt ons bereiken via mail (info@ilumio.nl), onze klantenservice, of via telefoonnummer 030 200 1047.

Zelf monteren

Wil je je raamdecoratie toch liever zelf monteren? Dat is geen probleem. Al onze producten worden geleverd inclusief handleiding en zijn dus ook zelf handmatig te installeren. Deze handleiding kun je ook vinden op onze productpagina’s en op deze pagina.