Montageservice van ilumio

Als je jouw nieuwe raamdecoratie binnen hebt, is het belangrijk dat deze goed bevestigd wordt. Het opmeten en monteren van onze producten kun je soms dan ook beter overlaten aan een vakman, dan weet je zeker dat het snel en goed gebeurt. Onze monteurs hebben de juiste benodigdheden, ervaring en expertise om jouw raamdecoratie in een dag perfect te monteren. Zij zorgen ervoor dat jouw nieuwe raambekleding precies komt te hangen waar en hoe jij het wilt.

Raamdecoratie monteren voor een vaste prijs

Als je kiest voor de montage door een van onze monteurs, wordt je raamdecoratie voor een vaste prijs van €39 per raam bevestigd. Dit is de prijs onder de streep, hier zit dus alles bij inbegrepen. Je betaalt geen voorrijkosten, geen extra factureringskosten en altijd de vaste prijs van €39 per raam, ongeacht het aantal producten dat je bevestigd wilt hebben.

Stappenplan

Stap 1 - Bestellen

De eerste stap is uiteraard het bestellen van je product. Als je de perfecte raamdecoratie voor jouw situatie hebt gevonden dan bestel je deze via onze webshop. Als je je nieuwe raamdecoratie bestelt kun je bij “montage” kiezen voor “laten doen”. In het bestelproces ziet dat er uit zoals hieronder:

Stap 2 - Afspraak maken met onze monteur

Nadat je bestelling is bevestigd, zal een monteur contact opnemen om een afspraak in te plannen. Jij bepaalt zelf de datum en tijd zodat je nieuwe raamdecoratie bij jou thuis wordt bevestigd wanneer dat jou dat het beste uitkomt.

Stap 3 - Installatie door onze monteur

Vervolgens komt de monteur op het afgesproken moment bij jou langs om het product te installeren. Onze monteur heeft de alle juiste gereedschappen en kennis in huis, zodat je nieuwe raamdecoratie binnen een dag perfect gemonteerd wordt. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is genieten van je nieuwe raamdecoratie.

Afspraak met onze adviseurs

Het is uiteraard belangrijk dat je je nieuwe raamdecoratie in de juiste afmetingen besteld. Doe je dit niet, dan kan dat lastig zijn voor de monteur en past je product misschien niet eens op het raam. Wil je zeker weten dat je de juiste afmetingen hebt? Maak dan een gratis afspraak met een van onze adviseurs.

Onze adviseur komt dan kosteloos bij je langs om de raamdecoratie in te meten. Daarnaast kan een adviseur je ook adviseren welke kleur en soort raamdecoratie het beste bij jouw wensen en inrichting past. Als je een afspraak met een van onze adviseurs maakt weet je zeker dat je product in de juiste maten geleverd wordt en dat deze perfect in je interieur past.

Al besteld, maar nog geen monteur of uw afspraak verzetten

Heb je al een bestelling geplaatst, maar ben je vergeten aan te geven dat je je product wilt laten monteren? Of wil je de afspraak met een monteur verzetten? Geen probleem. Je kunt in dat geval contact opnemen met ons service center en een (nieuwe) afspraak maken met een van onze monteurs. Je kunt ons bereiken via mail (info@ilumio.nl), onze klantenservice, of via telefoonnummer 030 200 1047.

Zelf monteren

Wil je je raamdecoratie toch liever zelf monteren? Dat is geen probleem. Al onze producten worden geleverd inclusief handleiding en zijn dus ook zelf handmatig te installeren. Deze handleiding kun je ook vinden op onze productpagina’s en op deze pagina.

Wishlist

Selecteer je favoriete artikel en zet hem op je Wishlist.

Wie weet krijg je hem wel cadeau!

Verlanglijst is leeg
%% item.title %%

%% item.title %%

%% item.functionalName.title %%

%% loginResultMsg %%

%% login.email %%

Maak een afspraak!

Wil je graag advies of graag eerst de collectie zien en voelen alvorens je beslissing te maken?
Maak dan gratis een afspraak met een adviseur. Dit kan zowel bij jou thuis als in een van onze winkels!

Thuis

Kiezen vanuit je luie stoel?
Maak een afspraak met een van onze
adviseurs voor gratis advies bij jou thuis.

Zo zie je meteen welke stoffen en kleuren
goed bij jouw ramen en interieur passen.

Winkel

Kiezen in een winkel bij jou in de buurt?
Maak vrijblijvend een afspraak met een
van onze adviseurs!

Bekijk daar de kleuren en stoffen uit onze
collectie en kies het ideale model voor
jouw woning!

Afspraak maken?

Klik dan hier