Horizontale lamellen

Horizontale lamellen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, materialen en lamelbreedtes. Ze worden ook wel jaloezieën genoemd en zijn beschikbaar in een houten, aluminium en pvc uitvoering. Een groot voordeel van horizontale lamellen is dat ze veelzijdig zijn en een tijdloze en sfeervolle uitstraling hebben. Je kunt de lamellen kantelen waardoor je zelf bepaalt hoeveel privacy en licht je in een ruimte naar binnen laat.

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen

 • Aluminium lamellen 25mm en 50mm
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Vochtbestendig
Vanaf €12,79
Houten lamellen

Houten lamellen

 • Lamellen 50 mm van lindenhout of bamboe
 • Natuurlijke ontspannen sfeer
 • Met en zonder ladderband
Vanaf €19,76
Pvc lamellen

Pvc lamellen

 • Lamellen met houtstructuur
 • Met en zonder ladderband
 • Vochtbestendig
Vanaf €15,65
Gratis advies aan huis

Gratis advies aan huis

 • Gratis en vrijblijvende afspraak bij jou thuis
 • Persoonlijk plan voor je nieuwe raambekleding
 • Inclusief inmeten

Horizontale lamellen op maat

Een groot deel van ons aanbod wordt voor jou op maat gemaakt! Jij geeft de maten van je raam door en wij zorgen ervoor dat de horizontale lamellen precies op die maten geleverd worden. Dit doen we zonder tussenpersonen, zodat we de jaloezie tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Door de ruime keuze in materialen, kleuren en lamelbreedtes is er altijd een jaloezie die perfect past in jouw huis! Al onze horizontale lamellen worden zorgvuldig vervaardigd en goed verpakt, zodat jij nog jarenlang kunt genieten van jouw nieuwe raamdecoratie!

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Onze houten jaloezieën zijn gemaakt van het hoogste kwaliteit lindehout of bamboe. Zo kun je een hele natuurlijke sfeer in je woning creëren. Dit past perfect in een Scandinavische of industriële stijl. De lamellen van onze houten jaloezieën zijn 50 mm breed.

Als je voor houten jaloezieën kiest, dan kun je kiezen voor ladderkoord of ladderband. Met ladderband voeg je nog een stukje kwaliteit en stijl toe aan de jaloezie. De ladderband kleurt mooi mee met de kleur van de lamellen.

Pvc jaloezieën

Wil je eigenlijk houten jaloezieën, maar vind je het materiaal niet ideaal? Dan zijn pvc jaloezieën de perfecte uitkomst. Pvc is vochtbestendig, waardoor je een pvc jaloezie zonder zorgen kunt ophangen in een badkamer of keuken.

De lamellen van veel van onze pvc jaloezieën hebben een houtnerf, waardoor het lijkt als of de jaloezie is gemaakt van echt hout. Zo heb je dus de voordelen van pvc, maar met een echte houtlook. De lamellen zijn 50 mm breed.

Pvc jaloezieën
Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zorgen voor een moderne en strakke look. Perfect in bijvoorbeeld een industrieel of modern interieur. Een aluminium jaloezie zorgt voor een strakke uitstraling in de ruimte. De lamellen van deze horizontale lamellen is 25 mm of 50 mm breed.

Een groot voordeel van aluminium jaloezieën is dat ze vochtbestendig zijn. Zo kun je ze zonder zorgen plaatsen in de badkamer, garage of keuken. Onze aluminium jaloezieën zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en zelfs in een geperforeerde variant, voor een uniek effect.

Lamellen horizontaal

De reden dat jaloezieën ook wel horizontale lamellen genoemd worden komt doordat de lamellen van de jaloezieën horizontaal rusten op de ladderkoorden in de jaloezie.

Horizontale lamellen schoonmaken

Het schoonmaken van horizontale lamellen is doorgaans heel erg eenvoudig. Als je dit regelmatig bijhoudt is het helemaal makkelijk. Iedere jaloezie heeft bepaalde eigenschappen waar je rekening mee moet houden bij het schoonmaken. Vergeet bij het schoonmaken niet zowel de voorkant, achterkant als tussen de lamellen schoon te maken. Lees meer hierover in ons blog over het schoonmaken van jaloezieën.

Populaire producten

Gratis kleurstalen

Gratis kleurstalen

Vraag gratis kleurstalen aan en kom er achter wat voor effect de kleur, het materiaal en de transparantie heeft op jouw interieur.

Klanten beoordelen ons met een 9

Klanten beoordelen ons met een 9

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Benieuwd naar hoe zij ilumio ervaren? Bekijk dan onze reviews op de Kiyoh pagina.

Zelf monteren

Zelf monteren

Onze raamdecoratie is eenvoudig te monteren en heeft een stevig ophangsysteem. Bij onze producten zit een duidelijke handleiding waar stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je jouw raamdecoratie moet plaatsen. Bekijk ook onze instructievideo’s.

Laten monteren

Laten monteren

Dankzij de standaard tarieven weet je van te voren waar je aan toe bent. Je betaalt €64,50 aan voorrijkosten en €29,50 per product. Onze monteurs beschikken over de materialen, ervaring en expertise om jouw raamdecoratie precies te bevestigen zoals jij wilt.