Afspraak maken

Onze adviseurs komen graag bij je thuis om je te helpen met het kiezen van de beste raamdecoratie voor jouw situatie.
Een adviesgesprek bij je thuis is gratis en geheel vrijblijvend.
Vul hieronder je gegevens in en dan bellen we je snel terug om een afspraak in te plannen. Als je een voorkeursdatum opgeeft zullen we hier zoveel mogelijk rekening mee houden.

Gratis advies

Een afspraak met een van onze adviseurs is altijd gratis. Als je een adviseur bij je thuis uitnodigt worden er geen voorrijkosten of andere kosten in rekening gebracht. Daarnaast is het advies vrijblijvend!

Interieuradvies

Onze adviseurs zijn echte interieur-experts, samen met hen kies je een geschikt product dat perfect bij jouw interieur past. Door hun jarenlange ervaring hebben onze experts een uitstekend gevoel voor inrichting, en een oog voor detail ontwikkeld. Zij weten dan ook precies welke raamdecoratie het beste aan jouw wensen voldoet en welke het beste bij jouw interieur past.   

In bijna heel Nederland

Onze adviseurs rijden heel Nederland door om gepast advies te geven bij jou thuis. Op dit moment is het helaas (nog) niet mogelijk om thuisadvies te krijgen in België of op de Waddeneilanden. Voor deze regio's bieden we natuurlijk wel advies op afstand aan! Neem daarvoor contact op met onze klantenservice.

Binnen 1 uur geschikte raamdecoratie

Binnen 1 uur geschikte raamdecoratie

Een thuisafspraak duurt niet lang, binnen één uur heb je een passend advies. In dat uur heb je:

  • Alle stoffen gevoeld en kleuren kunnen bekijken
  • Samen met onze adviseur een keuze gemaakt in welk type, kleur en stof raamdecoratie
  • De raamdecoratie ingemeten
  • De nieuwe raamdecoratie al besteld

Wil je de raamdecoratie liever later op je gemak bestellen? Dan overhandigt onze adviseur je de afmetingen en kun je je bestelling in onze webshop plaatsen.

Voorbereiden

Het is handig om van te voren al wat inspiratie op te doen. Zo weet je van te voren al een beetje welke raamdecoratie jouw voorkeur heeft en tussen welke kleuren je twijfelt. Je kunt inspiratie op doen door middel van onze blogs. Ook kun je onze foto’s bekijken op Facebook, Instagram en Pinterest.

Afspraak bij jou thuis

Een thuisafspraak met een van onze adviseurs heeft veel voordelen. Zo kun je zelf bepalen wanneer de adviseur bij jou langskomt en heb je snel een passend advies. Daarnaast kan een adviseur het beste advies geven wanneer hij jouw ruimte en situatie heeft gezien. Maar er zijn nog meer voordelen: 

  • De juiste inmeting met 100% meetgarantie
  • Altijd persoonlijk contact met je eigen adviseur
  • Het advies is gratis en vrijblijvend!

Raamdecoratie voelen en ervaren

Het is lastig in te schatten hoe een jaloezie of er in je eigen huis uit zou zien als je op de website kijkt. Ook de invloed op de lichtinval, de exacte kleur en het gevoel van de stof kunnen lastig zijn om in te schatten in jouw interieur. Daarom nemen onze adviseurs altijd ons kleurstalen-boek en een aantal voorbeeld-raamdecoraties mee. Zo kun je de stoffen en kleuren thuis ervaren voordat je een bestelling plaatst. Uiteraard is het ook mogelijk om zonder thuisafspraak jouw favoriete stoffen te voelen en bekijken.
Raamdecoratie voelen en ervaren

Gratis inmeten

Voor het mooiste resultaat moet je raamdecoratie de juiste afmetingen hebben. Daarom zal onze adviseur tijdens een thuisbezoek de raamdecoratie inmeten. Dit proces luistert erg nauw en is afhankelijk van de plaats van de montage; in de dag of op de dag, op het kozijn of op het plafond, etc. Na een thuisbezoek weet je zeker dat je de juiste afmetingen hebt en dat jouw raamdecoratie op maat geleverd zal worden.

Montage

Bij het bestellen van je nieuwe raamdecoratie kun je ervoor kiezen om deze te laten monteren door onze monteurs. Zij hebben de materialen, kennis en ervaring om de raamdecoratie perfect op te hangen. Zo wordt het werk je uit handen genomen en kun je zorgeloos genieten van je nieuwe raamdecoratie. Meer informatie over het laten monteren van ilumio producten vind je hier.