Gratis raamdecoratie advies aan huis

Vul hieronder je gegevens in, dan bellen we je binnen twee werkdagen terug om een afspraak in te plannen.

We komen graag bij je thuis om een persoonlijk plan voor jouw nieuwe raamdecoratie te maken. Onze interieuradviseurs nemen de complete collectie mee, zodat jij op je gemak kunt bekijken wat voor moois we allemaal hebben.

Let op: In verband met personeelstekorten kunnen wij geen bezoeken meer plannen in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Behoefte aan advies op afstand? Neem dan hier contact met ons op!

Gratis interieuradvies van ilumio: hoe gaat dat?

We willen niets liever dan dat jij weer blij wordt van je uitzicht. Tijdens het bezoek van onze interieuradviseurs gaan we erachter komen:

 • Wat je mooi vindt
 • Wat je van je nieuwe raamdecoratie verwacht
 • Wat het mooist in jouw interieur staat

Op basis van deze informatie maken we een persoonlijk plan voor je nieuwe raambekleding. Tijdens het bezoek kun je op je gemak alle stoffen en materialen bekijken, zodat je de beste match voor je interieur kiest. De interieuradviseur meet alles voor je in en doet de bestelling. Ook kunnen we alles voor je klaarzetten in een online omgeving, zodat je de bestelling later op je gemak kunt afronden.

Zakelijke klanten

Heb je een bedrijf en wil je nieuwe raamdecoratie voor je bedrijfspand laten plaatsen? Ook dat kan! Ga daarvoor naar deze pagina of neem contact op met zakelijk@ilumio.nl.

De voordelen van een gratis interieuradvies van ilumio

De voordelen van een gratis interieuradvies van ilumio

DE VOORDELEN VAN EEN GRATIS INTERIEURADVIES VAN ILUMIO list

 • Uitgebreid advies
 • Hulp bij het maken van een keuze
 • Je ziet meteen of het past bij jouw interieur
 • We meten alles voor je in
 • Gratis en vrijblijvend

Voorbereiden op het interieuradvies

Het is handig om van tevoren al wat inspiratie op te doen. Welke raamdecoratie heeft je voorkeur? Waar sta je ook voor open? Welke kleuren vind je mooi? En: wat wil je absoluut niet? Bekijk de collectie op ilumio.nl, maar dompel jezelf ook vooral onder in de inspiratieplaatjes op Instagram en Pinterest.

Je kunt natuurlijk ook altijd gratis kleurstalen bestellen om een indruk te krijgen van de stof of het materiaal.

Voorbereiden op het interieuradvies

Waarom zou ik een interieuradvies aan huis willen?

Het is lastig in te schatten hoe een jaloezie of gordijn in jouw huis uit de verf komt, als je alleen maar een foto op de website hebt gezien. De lichtinval, de exacte kleur en de textuur van de stof kun je pas echt goed beoordelen in de ruimte waar je nieuwe raamdecoratie komt te hangen. Daarom nemen onze interieuradviseurs altijd een stalenkoffer mee. Deze zit tot de nok toe gevuld met al het moois uit onze collectie. Zo weet je precies wat er verkrijgbaar is en krijg je een goed gevoel bij je toekomstige nieuwe raamdecoratie.

Helemaal 2023: advies op afstand

We rijden heel Nederland door om advies te geven over raamdecoratie, maar thuisadvies op de Waddeneilanden is helaas nog niet mogelijk. Gelukkig kan advies op afstand ook! Benieuwd hoe dat werkt? Neem contact op met onze klantenservice.

 1. Als we er toch zijn, kunnen we de boel net zo goed opmeten. Onze interieuradviseurs weten precies wat ze moeten doen en nemen deze klus graag op zich. Zo weet je zeker dat je nieuwe raamdecoratie perfect past. 

  Let op! We kunnen raamdecoratie niet inmeten als het kozijn niet stuc-klaar is.

 1. Bij het bestellen van je nieuwe raamdecoratie kun je ervoor kiezen om deze te laten monteren door onze monteurs. Zij hebben de materialen, kennis en ervaring om de raamdecoratie perfect op te hangen. Zo wordt het werk je uit handen genomen en kun je zorgeloos genieten van je nieuwe raamdecoratie. Klik hier voor meer informatie over het laten monteren van ilumio producten.