Gratis meetverzekering

Met onze meettips en met behulp van onze adviseurs gaat het bepalen van de juiste afmetingen altijd goed. Mocht een product toch net niet passen, dan kun je gebruik maken van onze gratis meetverzekering. Hierbij krijg je van ons gratis een product dat wel past.

Het kan iedereen gebeuren: door een meetfout past je product toch niet helemaal op de door jou opgemeten plek. We komen je graag tegemoet hij het herstellen van deze fout. Zo past de raamdecoratie van ilumio altijd!

Hoe werkt het?

Je kunt in 3 stappen eenvoudig aanspraak maken op de gratis meetverzekering:

Stap 1

Stap 1

Vul het onderstaande formulier in

Nadat je het formulier hebt ingevuld nemen we binnen 1 werkdag contact met je op i.v.m. het terugsturen van het product.

Stap 2

Stap 2

We bespreken samen welke maten beter zouden passen

Het is belangrijk dat je de juiste maten krijgt toegestuurd. Onze klantenservice neemt contact op om de juiste maten te bespreken.

Stap 3

Stap 3

Ontvang je nieuwe product (met de juiste afmetingen)

Je ontvangt het nieuwe product met de juiste afmetingen, zodat je optimaal van je nieuwe raamdecoratie kunt genieten.

Veelgestelde vragen

 1. Ja, wij maken kosteloos een nieuw product voor je. Je betaalt ook geen verzendkosten voor het nieuwe product. Alleen als het product meer dan 5 centimeter breder of langer moet zijn dan je besteld hebt, betaal je het prijsverschil bij


  NB: automatische correcties gedaan door de productielocatie en aangegeven in de meetinstructies en daarbij aangegeven producttoleranties vallen niet onder de meetgarantie.

 2. De meetgarantie geldt tot 14 dagen na ontvangst van je product.
 3. Ja, we vervangen maximaal vier producten per huishouden geheel kosteloos.

  Gaat het bij jou om meer dan vier producten? Ook dan zoeken we voor jou een gepaste oplossing. Want wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Neem in dat geval even contact op met onze klantenservice.

  Alleen wijzigingen m.b.t. de afmetingen zijn mogelijk, niet in productkeuze. Het is dus niet mogelijk om een andere kleur of een ander product te kiezen.

  Is jouw meetfout groter dan 5cm? Dan betaal je het verschil in afmetingen bij. Neem in dat geval even contact op met onze klantenservice.

 4. Afhankelijk van de situatie zullen we je vragen om dit terug te sturen zodat we dit kunnen hergebruiken of recyclen.
 5. Maak gebruik van dit formulier.
 6. Bij ilumio geniet je altijd van 5 jaar garantie op je raamdecoratie.
 7. Heb je een product besteld en daarbij ook gekozen voor monteren? Dan is een nieuwe montageafspraak op onze kosten.

Vul het onderstaande formulier in