Gratis meetverzekering

Foutjes maken. We zijn net mensen hè. Ook bij het opmeten van je ramen gaat er wel eens iets mis, hoe goed je de meetinstructies ook gelezen hebt en hoe zorgvuldig je de rolmaat ook langs het raam hebt gelegd. Gelukkig ben je bij ilumio altijd gratis verzekerd tegen meetfoutjes.

Wat houdt dat in, een gratis meetverzekering?

Eigenlijk heel simpel: als je nieuwe gordijn of jaloezie niet lekker voor het raam hangt door een meetfout, zorgen wij voor vervangende raamdecoratie die wél goed past. Je geeft aan ons de nieuwe, juiste maten door en wij sturen kosteloos een nieuw product op. Fijn idee toch?

Gratis meetverzekering

Vul het onderstaande formulier in

 1. Vul het formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om alles door te spreken.
 2. We vinden het belangrijk dat je nieuwe raamdecoratie goed past en dat je er blij mee bent. We bespreken daarom samen welke maten beter zouden passen.

 3. Je ontvangt je nieuwe, perfect op maat gemaakte raamdecoratie.

Veelgestelde vragen

 1. Ja, wij maken kosteloos een nieuw product voor je. Je betaalt ook geen verzendkosten. Alleen als het product meer dan 5 centimeter breder of langer moet zijn dan je besteld hebt, betaal je het prijsverschil bij. 

  Belangrijk: onderstaande valt niet onder de meetverzekering: 

  • aangegeven producttoleranties 

 2. Tot 14 dagen nadat je het product hebt ontvangen.

 3. Ja, dit zijn de uitzonderingen:

  • De meetverzekering is alleen geldig op op maat gemaakte producten.
  • De meetverzekering geldt niet op producten met een standaardmaat, zoals de Basic collectie en de dakraam-rolgordijnen. Op deze producten geldt wel het herroepingsrecht: deze producten kunnen altijd binnen 14 dagen teruggestuurd worden.
  • We vervangen per huishouden maximaal 4 producten eenmalig geheel kosteloos. Indien nodig zullen deze producten opnieuw gemaakt worden.
  • Is de meetfout groter dan 5 cm? Dan betaal je het verschil bij.
  • De meetverzekering is alleen geldig op wijzigingen in afmetingen, niet in productkeuze: je kunt dus geen andere kleur of product kiezen.
 4. We bellen of mailen je om dit te overleggen. Meestal vragen we je om de oude raamdecoratie terug te sturen zodat we het kunnen hergebruiken of recyclen.
 5. Maak gebruik van dit formulier.
 6. Zeker! Bij ilumio krijg je altijd 5 jaar garantie op je nieuwe raamdecoratie.
 7. Als je ervoor hebt gekozen om je nieuwe raamdecoratie te laten monteren, dan doen we dat ook bij vervangende raamdecoratie. De nieuwe montage-afspraak is daarom op onze kosten.